Beter Horen - Tilburg: Westermarkt レビュー 113

Westermarkt 126/127, 5042 SZ Tilburg, Noord Brabant, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik heb geen ervaring met andere verkopers van hoortoestellen. Mijn ervaring is tot nu toe heel positief. De audioloog, Jasper Simons, die me helpt is erg vriendelijk en geduldig. Wel jammer dat het re... もっと見る

5つ星のうち4の評価

De ontvangst in de winkel was goed en de “behandeling” bij de audicien was uitstekend. Alleen de telefoonapp was niet zo,n succes. Deze heb ik tot volle tevredenheid vervangen door een afstandsbedi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Aardige man die verstand heeft van zaken. Het traject wat ik ging volgen bij kno arts door hem ge adviseert was ook top de afspraken liepen op volgorde met max 5 minuten tussen pauze tussen de verschi... もっと見る

企業情報

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Ben dinsdag voor een klein ongemak op…

Ben dinsdag voor een klein ongemak op de westermarkt geweest,het veertje dat mijn hoor apparaat in mijn oor moet houden was gebroken.dat is snel opgelost.door vriendelijke medewerkster.daar voor mijn dank.en plus punt voor beter horen.

2026年6月16日

Beste meneer Wijdemans,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling,
We zijn erg blij te horen dat we u snel en vakkundig hebben kunnen helpen met het veertje van uw hoortoestel. Fijn dat onze medewerkster u vriendelijk te woord heeft gestaan. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

5つ星のうち2の評価

Beste meneer van Dongen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met onze medewerkers van de winkel in Tilburg Westermarkt. Beter Horen heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij stellen uw reactie dan ook zeer op prijs en bieden u onze excuses aan. Uw klacht is intern doorgestuurd zodat we kunnen bekijken hoe we dergelijke situaties in de toekomst kunnen voorkomen.

ik ben zeer vakkundig geholpen

ik ben zeer vakkundig geholpen
goeie uitleg en uitgebreide gehoor tests

2026年5月5日

Beste mevrouw van Helvoirt,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u vakkundig bent geholpen en tevreden bent met de uitleg en gehoor tests. Fijn dat u een goede ervaring had. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

goed

personeel is goed

2026年4月28日

Beste H.Reijns,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel in Tilburg Westermarkt.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor direct contact

Beter Horen.

5つ星のうち1の評価

Zeer teleurgesteld, slechte service!

Al 7 jaar kom ik bij Beter Horen aan de Westermarkt in Tilburg. Voorheen had ik steeds goede ervaringen, maar het laatste jaar ben ik meerdere keren diep teleurgesteld over de wijze waarop ik als trouwe klant word behandeld. Door verandering in de teamsamenstelling is de sfeer bij Beter Horen aan de Westermarkt in Tilburg totaal veranderd. Ik ervaar veel te weinig inlevingsvermogen bij mijn gehoorprobleem en bovendien is de service sterk achteruit gegaan. De manier waarop ik word benaderd door het personeel vind ik zeer onvriendelijk. Ik heb besloten om niet meer naar deze locatie van Beter Horen te gaan.

2026年4月22日
自発的なレビュー

Beste Joost de Bont,
Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat uw recente ervaringen bij Beter Horen Tilburg West niet aan uw verwachtingen voldeden. We waarderen uw feedback en nodigen u uit om contact met ons op te nemen, zodat we uw zorgen kunnen bespreken en verbeteren. Als u verdere hulp nodig heeft, kunt u ons bereiken op 013 590 0495 of via tilburg120@amplifon.com.

5つ星のうち5の評価

Na een doorverwijzing van de huisarts…

Na een doorverwijzing van de huisarts en KNO arts kon ik vrijwel direct terecht bij Beter Horen.

2026年4月21日

Beste meneer Wolswijk,

Bedankt voor uw positieve beoordeling,
Fijn om te horen dat u na de doorverwijzing van uw huisarts en KNO-arts zo snel bij ons terecht kon. We zijn blij dat we u van dienst konden zijn. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Service en klantvriendelijkheid

Service en klantvriendelijkheid

2026年4月14日

Beste mevrouw Herk,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Tilburg Westermarkt, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

5つ星のうち5の評価

Netjes en voorkomend geholpen.

Netjes en voorkomend geholpen.

2026年3月10日

Beste meneer van Iersel,

Beste meneer Kooij,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Tilburg Westermarkt, en dat u tevreden bent met onze service en glasheldere uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

5つ星のうち5の評価

Goede service. Je kunt er ook elke middag binnenlopen voor een klein advies

2026年1月20日

Beste Jeanne,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Tilburg Westermarkt en dat u tevreden bent met onze service en inloopmiddag. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

5つ星のうち5の評価

De medewerker was vriendelijk…

De medewerker was vriendelijk behulpzaam en meedenkend

2026年1月13日

Beste meneer Brehm,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Tilburg West en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste mevrouw van de Ven,

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg
Hebben alle tijd voor u
en goede nazorg en service

2025年12月23日

Beste Video Andre,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Tilburg Westermarkt en dat u tevreden bent met onze service en duidelijke uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

5つ星のうち5の評価

Goede en duidelijke uitleg.

Goed en duidelijk uitgelegd hoe het hele proces zou gaan verlopen. Daar is ook rustig de tijd voor genomen. Er werd goed meegedacht over verschillende oplossingen. Prettig contact.

2025年12月16日

Beste Marion,

Goed geholpen

Goed geholpen, met geduld

2025年12月2日

Beste Koos Brands,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Tilburg Westermarkt en dat u tevreden bent met onze service en geduld. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste meneer Hendriks,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Tilburg Westermarkt en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

5つ星のうち5の評価

Die dame was kundig- duidelijke…

Die dame was kundig- duidelijke uitleg-vriendelijk.
Het belangrijkste is natuurlijk kijken wat het beste voor mij was, wat betreft mijn apparaat. nu ik het enkele weken heb is het juiste wat ik bedoelde en daar gaat het toch om. Ad Vermeulen

2025年11月11日

Beste meneer Vermeulen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Tilburg Westermarkt en dat u tevreden bent met onze duidelijke en kundige uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

5つ星のうち4の評価

Wisseling van medewerker werk positief.

de eerste 2x dat ik een afspraak had met een medewerkster ,had ik totaal geen positieve ervaringen.
Ik vond dat ik niet goed geïnformeerd was, en ook niet de benodigde ( goede) uitleg had gekregen. Nadat ik had gemeld, dat ik een andere medewerker wilde hebben ( wat ook gebeurt is ) ben ik door deze andere mevrouw tot volle tevredenheid geholpen. Hierbij is ook alles goed uitgelegd . Dus uiteindelijk ben ik tevreden.

2025年10月7日

Beste klant,

Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wij vinden het erg jammer om te horen dat uw eerste bezoeken niet naar wens zijn verlopen en niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Beter Horen heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij bieden onze excuses aan voor het feit dat u zich onvolledig en onjuist geïnformeerd heeft gevoeld. Dit zal intern besproken worden om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Wij zijn blij om te horen dat u door onze collega uiteindelijk goed bent geholpen en dat u nu tevreden bent.

5つ星のうち5の評価

Heel fijn geholpen door vriendelijke en…

Heel fijn geholpen door vriendelijke en deskundige medewerkster.

2025年9月9日

Geachte meneer Smet,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

5つ星のうち4の評価

Beginnen met een goede uitleg over het…

Beginnen met een goede uitleg over het gebruik van de nieuwe apparaten. Aanvullend de mogelijkheden en afsluitend de service inhoudelijk.

2025年6月3日

Geachte meneer/mevrouw Surtel,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。