Richterpad 9, 5554 BJ Valkenswaard, Noord Brabant, NL
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
企業が回答しました
Vakkundig en vriendelijk. Oplossing gevonden voor mijn zeer kleine gehooringangen. Alleen jammer dat de verbinding van de app en telefoon iedere keer uitvalt en die verbinding komt er alleen als ik... もっと見る
Correct met afspraken, aandacht voor de klant, goed instrueren van het gebruik
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Correct met afspraken, aandacht voor de klant, goed instrueren van het gebruik

Beter Horen - Valkenswaard からの回答
In de levering van Phonak-hoortoestellen is het bedrijf goed in. Waar Beter Horen een onvoldoende scoort, is het niveauverschil bij de audiciens. Het loopt te veel uiteen van: vervelend dat er nu weer iemand is, tot: heerlijk, waarmee kan ik u helpen.

Beter Horen - Valkenswaard からの回答
omdat er goed advies werd gegeven en veel geduld om mij een goed werkend gehoor ap.aan te meten.

Beter Horen - Valkenswaard からの回答
Goede instructies door Marian en anderen bij in gebruikmakend van nieuwe gehoorapparaten

Beter Horen - Valkenswaard からの回答
Vriendelijke duidelijke behandeling op gehoortechnisch gebied. Rustige omgeving en uitleg over de behandeling van de apparatuur.
Minder duidelijk de echte kosten en voor welkdeel van de apparatuur. Diverse bedragen en dan weer met diverse kortingen.

Beter Horen - Valkenswaard からの回答
Ik loop een beter horen in oisterwijk voor bij om in Valkenswaard door marian de hoon geholpen te worden en met een 100%tevredenheid zij is vakbekwaam een topper Els van der plas oisterwijk

Beter Horen - Valkenswaard からの回答
Je wordt er goed geholpen ze zijn duidelijker geven goed advies

Beter Horen - Valkenswaard からの回答
Het was een geweldige ervaring om Bij Beter Horen in Valkenswaard geholpen te worden door audicien Marianne de Hoon iemand met heel veel verstand van zaken. Die ervaring heb ik bij Beter Horen in Weert nooit gehad in de tien jaar die ik daar klant ben geweest.
Gerrit Govers.

Beter Horen - Valkenswaard からの回答
In de winkel was een zeer aardig heer te Valkenswaard, die mij duidelijk heeft gemaakt, hoe e.e.a. werkt en wat de mogelijkheden waren.

Beter Horen - Valkenswaard からの回答
Er werd alle tijd voor je genomen.
Goede uitleg. Goed afgestemd op je wensen. Een goed advies.

Beter Horen - Valkenswaard からの回答
Goed geholpen door Marianne, ze had verstand van zaken en vriendelijk.

Beter Horen - Valkenswaard からの回答
Ik ben vanaf de eerste dag heel goed geholpen. Ze nemen genoeg tijd om je alles rustig uit te leggen. En wat mij opviel was de vele kennis die binnen het team aanwezig was. Nick nogmaals bedankt.

Beter Horen - Valkenswaard からの回答
Kundig,vriendelijk en zeer klantgericht personeel!

Beter Horen - Valkenswaard からの回答
Er wordt veel tijd voor de klant uitgetrokken.
Er wordt goed naar je geluisterd, wat de wensen zijn
Heel behulpzaam en vriendelijk.
Goede informatie en eerlijk
Vriendelijk en deskundig personeel,
Nemen alle tijd voor je .
De service daarna is prima .
Duidelijke informatie.
Nog extra periode gekregen om aanpassingen uit te proberen.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。