Ik kom al jaren bij Beter Horen. De medewerkers zijn vriendelijk en hebben mij tot nu toe uitstekend bijgestaan bij de aanschaf van mijn hoortoestellen.
Schoolstraat 150, 2251 BK Voorschoten, Zuid Holland, NL
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
企業が回答しました
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Beter Horen. De mensen hebben veel oog of oor voor mijn problemen/
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Beter Horen - Voorschoten からの回答
Mijn 3e stel hoortoestellen, geadviseerd door zeer deskundig personeel en op een prettige manier het gebruik en onderhoud van de toestellen geïnstrueerd.

Beter Horen - Voorschoten からの回答
Ik heb 2 heel verschillende ervaringen, afhankelijk van de medewerker. Mijn vaste contactpersoon is heel aardig en legt alles rustig uit. Maar mijn 2e bezoek bij een andere medewerker verliep minder goed. Weinig aandacht voor mijn vragen en geen goede uitleg.

Beter Horen - Voorschoten からの回答
Gehoortest na gehoorschade met overgevoeligheid voor harde geluiden (hyperacusis). Dit uitgelegd en verzocht of adviseuse, die sprak met een volume dat op de markt niet zou misstaan zachter kon praten. Bij het controleren van mijn oren miste ze het lidtekenweefsel. De test werd afgenomen in een zeer gehorig kamertje met een gammele koptelefoon. In de kamer ernaast werd zo luid gsproken dat ik de piepjes nauwelijks kon horen en de adviseuse moest verzoeken om stilte. Conclusie was dat mijn gehoor nog te goed was voor een gehoorapparaat. Verder kon ze niet denken, geen advies, niks. Inderdaad heel STAR. Ik kwam zelf met idee voor gehoorbescherming, maar had daar na deze ervaring geen vertrouwen meer in. Tip: investeer in uw bedrijf en schaf een noise-cancelling koptelefoon aan. Voor minder dan 30 euro al verkrijgbaar. Nog een tip: studeer op andere soorten gehoorverlies dan alleen de slechthorende senior.

Beter Horen - Voorschoten からの回答
Zeer klantonvriendelijk! Al mijn moed bij elkaar geraapt en eindelijk naar binnen gelopen (in een lege zaak). Na mijn verhaal (deels) gedaan te hebben is het ENIGE dat de onaardige verkoper zegt: 'We testen alleen op afspraak. Je kunt via de site een afspraak maken.'
Voor mij was dit een spannende eerste stap in een nieuwe wereld. Het zou fijn zijn geweest om dan een vriendelijk iemand te treffen. Ik werd hier afgeblaft en weggekeken. Snel naar de concurrent! Ik vrees dat ze daar een goede, nieuwe klant aan me hebben...

Beter Horen - Voorschoten からの回答
Netjes ontvangen, goede begeleiding gehad, niets opdringerig, was een ontspannen ontmoeting.
Mijn 9 jaar oude gehoorapparaten van Schoonenberg waren aan vervanging toe! Ze waren alleen geinteresseerd in vervanging door de duurste apparaten zonder vergoeding door verzekering! Daardoor ook een offerte aangevraagd bij BETER HOREN! Wat was dat een top besluit! Bij eerste bezoek een lange vragenlijst ingevuld resulterend in een eerste advies voor 2 gehoorapparaten die volledig door mijn verzekering zijn vergoed! Mijn complimenten gaan uit naar Matti van BETER HOREN Voorschoten voor zijn vakkundig hulp en uitleg! Chapeau!
Ik kan nu beter horen
De aandacht van medewerker vond ik erg goed
hij had veel aandacht voor me
De metingen gaf hij goede uitleg bij
Dus ben erg tevreden

Beter Horen - Voorschoten からの回答
Het personeel gaf goede voorlichting en heeft een goede hoortest uitgevoerd (bevestigd door KNO-arts). Bij het installeren van het apparaat en over de mogelijkheden werd goede informatie gegeven en ik werd geholpen met de installatie van de noodzakelijke app.
Ik werd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan, mijn vragen werden op een deskundige manier uitgelegd, kortom alles tot volle tevredenheid.

Beter Horen - Voorschoten からの回答
De laatste keer was ik heel tevreden. Deze mevrouw wist hoe je de gehoorapparaten aan moet sluiten op je telefoon.
Haar vond ik top!
De eerste 2 keer ontbrak dit. Deze mevrouw wist niet hoe ik moest het zelf naar uitproberen.
Had ik die mevrouw die alles wist niet gehad dan had ik de spullen teruggeven en naar een ander gegaan.
Wordt altijd lief en zorgvuldig geholpen. Winkel medewerker is heel aardig en vriendelijk
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。