De audiciens nemen ruim tijd voor de afspraak, bovendien kunnen ze goed luisteren en hebben erg veel geduld!!
所在地
所在地を変更Langestraat 8, 9671 PG Winschoten, Groningen, NL
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
レビュアーのコメントを見てみましょう
We werden erg goed geholpen door een mevrouw die duidelijk verstand van zaken had. Ze was bovendien erg vriendelijk, zowel naar mevrouw Smit, die inmiddels 92 jaar is, als naar mij, haar mantelzorge... もっと見る
Mooie winkel, goed personeel. Je krijgt goede voorlichting. Wordt op de afgesproken tijd geholpen.
Je word goed geholpen en geadviceerd in je keuze De mogelijkheden worden goed uitgelegd Zeer vriendelijk personeel en geduldig
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik werd goed geholpen en vriendelijk…
Ik werd goed geholpen en vriendelijk mensen goede uitleg en behulpzaam

Beter Horen - Winschoten からの回答
Deskundigheid en heel aardig.
Ik loop al een tijdje bij Beter Horen in Winschoten en ik ben altijd goed geholpen . Ze zijn super aardig en deskundig. Blij mee.

Vriendelijkheid
Vriendelijkheid, kennis, en behulpzaam dat vind je hier bij beter horen Winschoten eigenschappen die de klant wil

Beter Horen - Winschoten からの回答
Zeer vriendelijke deskundige audiciëns…
Zeer vriendelijke deskundige audiciëns en fijne hoortoestellen + top service!

Beter Horen - Winschoten からの回答
Ben in zijn totaliteit uitstekend…geholpen
Ben in zijn totaliteit uitstekend geholpen
Vriendelijk Attent en luisterend

Beter Horen - Winschoten からの回答
goede serves en vriendelijk personeel…
goede serves en vriendelijk personeel en behulpzaam

Beter Horen - Winschoten からの回答
Wordt altijd super geholpen.
Prima kwaliteit en service !
Je merkt aan alles dat dit bedrijf echte hoorprofessionals zijn. De focus ligt alleen op het gehoor. De door mij aangeschafte hoortoestellen zijn kwalitatief dermate goed dat dit mijn hele welzijn heeft verbeterd ! Er hangt een vriendelijke, relaxte sfeer en niets is teveel. Een absolute aanrader !

Beter Horen - Winschoten からの回答
Ik heb de aller nieuwste oor apparaat…
Ik heb de aller nieuwste oor apparaat en het bevalt mij prima supper geholpen en heel vriende lijk personeel hele goeie service ze krijgen een dikke 10 van mij

Beter Horen - Winschoten からの回答
Wesley is een kundig man
Wesley is een kundig man!
Mijn moeder vond hem ook heel plezierig in de omgang. Rustig en duidelijk, geduldig en vriendelijk ook!
Persoonlijke benadering en nazorg.
Persoonlijke benadering en nazorg.
Ook bij het later bijstellen staan ze altijd voor je klaar

Beter Horen - Winschoten からの回答
Deskundig personeel die met kennis van…
Deskundig personeel die met kennis van zaken en vriendelijkheid helpen.
geweldig personeel
omdat het personeel Winschoten geweldig is.
Altijd tijd voor je en een prima begeleiding
Mijn complimenten
Trustpilot エクスペリエンス