Je wordt er netjes en kundig geholpen en nemen alle tijd voor je niets wordt je opgedrongen. Bike Totaal Broeksema is een top team. Heb er een Batavus finez elektrische fiets gekocht deze werd netj... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Bike Totaal Broeksema tijdens het uitzoeken van een Urban Arrow Bakfiets. Vanaf het eerste moment merkten we dat Joost veel kennis en ervaring heeft. Hij nam ui... もっと見る
Online afspraak gemaakt voor servicebeurt van electr fiets. Fiets gebracht, er wordt geinformeerd naar aandachtspunten, en krijg een electr leenfiets mee. Keurig. Krijg n belletje omdat kosten iets... もっと見る
Ik zocht een tweedehandse fiets om boodschappen te doen, om zo minder de auto te gebruiken en mijn conditie wat te verbeteren. Bike Total Broeksema had 3 tweede hands damesfietsen staan, ze zagen er a... もっと見る
当該企業による記述
Wethouder Gerbertstraat, 4, 7543 AX, Enschede, Overijssel, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super en professioneel geholpen bij aanschaf van onze fietsen!
Super service ga zo door !!

Bike Totaal - Broeksema からの回答
Goede service . Vriendelijk personeel.

Mijn slot haperde.
Was er 15 minuten mee aan het prutsen.
Kon mijn fiets achterlaten zonder afspraak.
En kreeg een leenfiets mee.
Kreeg een telefoontje dat er een nieuw slot op moest.
En 2 dagen later was het opgelost.
Heel fijn...

Bike Totaal - Broeksema からの回答
Bike Totaal Broeksema is een top team.
Heb er een Batavus finez elektrische fiets gekocht deze werd netjes afgeleverd en alles werd goed uitgelegd.
Voor mij is deze fietsenzaak een echte aanrader.

Bike Totaal - Broeksema からの回答
Prima ervaring we zijn al jaren klant.
Goede service en er was een leenfiets beschikbaar zonder dat we dat hadden aangegeven.

Bike Totaal - Broeksema からの回答
Goede advisering, prettige sfeer. Alles top in orde bij aflevering van de fiets.

Bike Totaal - Broeksema からの回答
Zeer correct geholpen vroeg aan Joost van mijn vriendin zijn dochter heeft een fiets te koop een trek waarvan ik als andwoord kreeg dat ik even met de fiets langs zou komen voor een eerlijk bod niet zo als bij andere fietsen zaken van dat geven we er voor chapoo

Bike Totaal - Broeksema からの回答
1. Je wordt altijd uiterst vriendelijk en adequaat geholpen.
2. De medewerkers nemen de tijd voor je.
3. De werkzaamheden worden altijd goed uitgevoerd en je fiets krijg je na een onderhoudsbeurt als nieuw terug.
4. En je krijgt een sms wanneer je fiets weer klaar staat en wat de kosten zijn.
Kortom, top!

Bike Totaal - Broeksema からの回答
Fijn geholpen , goede sevice nemen alle tijd voor juiste keuze , en kon 2 dagen later mijn nieuwe fiets al ophalen .
Zeer tervreden !!!!
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。