Wat een fijne zaak. We kregen veel to the point informatie, wat hielp de goede keuze te maken. Voldoende modellen aanwezig om te kunnen vergelijken. De prijs is misschien iets hoger dan bij prijsve... もっと見る
企業が回答しました
Als je als consument verlangt naar goede service waar jij als klant centraal staat koop dan een fiets bij Muijs tweewielers in Hilversum. Perfecte service!
当該企業による記述
Neuweg, 347A, 1214 GT, Hilversum, Noord-Holland, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Heel vriendelijk en aardig. Niet opdringerig en luisteren goed naar je.

Bike Totaal - Muijs からの回答
Fijn bedrijf, nette en kundige medewerkers en een snelle en soepele afhandeling van mijn e-bike bestelling.

Bike Totaal - Muijs からの回答
Het was best druk toen ik de fiets bracht. Ik had ook niet tevoren een afspraak gemaakt. Niettemin was de fiets 2 uur later klaar. Prima hoor. Ik ben wel vaste klant bij Muijs, dus we staan met onze fietsen in hun systeem.

Bike Totaal - Muijs からの回答
Voldoende modellen aanwezig om te kunnen vergelijken.
De prijs is misschien iets hoger dan bij prijsvechters, maar de uitstekende service compenseert dat ruimschoots.
Zou iedereen in de Hilversum en omgeving deze zaak aanraden.

Bike Totaal - Muijs からの回答
Vorig jaar jaar heeft mijn vrouw dezelfde Koga gravelbike gekocht bij Muijs Hilversum. Uitleg over waarom een Koga en geen andere opties had ik al gehad en dit was prima. Opnieuw goede verkoop service en aflever service.

Bike Totaal - Muijs からの回答
Aandrijflijn vervangen van mijn Koga signatuur
Fiets weer als een zonnetje.

Bike Totaal - Muijs からの回答
Betrof eerste aankoop e-bike. Professionele, informatieve, objectieve informatie van Tom Muijs, die ik nog niet eerder had ontmoet, over de verschillende merken e-bikes mede in relatie tot de e-bike tests van de Consumentenbond en de ANWB. Geduldig advies zonder druk op beslissing. Proefrit op 5 bikes gemaakt en keuze gemaakt, naast kwaliteit, mede op basis van de fiets die het beste gevoel gaf i.c.m. een nette prijs. Voor mij wat dat een KOGA. Ruim service pakket is onderdeel van de aankoop in incl.info over verzekeringscombinaties. Voor mij TOP! Aanbevolen!

Deskundig en vriendelijk
Fiets werd perfect afgeleverd en ruim tijd voor de uitleg

Bike Totaal - Muijs からの回答
Bezoek aan werkplaats voor service en div. reparaties van onze e-bikes. Komen al vele jaren bij deze dealer en altijd is de service prima. Vooraf juiste prijsopgave dus geen verrrasingen achteraf. De vriendelijke medewerkers hebben aandacht voor de klant, oog voor detail en absoluut verstand van zaken. We rijden er graag een eindje voor om. Kortom, top winkel.

Bike Totaal - Muijs からの回答
Vriendelijk ontvangen, fietsen (Cube) waren weggezet. Konden direct op de fietsen een proefrit maken.
Wij zijn op zaterdag geweest, was erg druk in de winkel en werkplaats. Waren vaak met meerdere klanten bezig. Echter niets was te veel. Zelfs alleen een band oppompen voor een kind was geen probleem. Een echte dorps winkel. 👍🏼

Bike Totaal - Muijs からの回答
Werd vriendelijk te woord gestaan door kundige medewerkers. Daarnaast hebben ze een grote collectie fietsen standaard op voorraad.
De service is ook prima na de koop. Ik mocht mijn nieuwe fiets uitproberen met het standaardzadel, werd niet moeilijk gedaan om deze om te ruilen mocht het zitcomfort tegenvallen.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。