企業が回答しました
Persoonlijke service was goed. Planning mbt ophaalmoment kon beter (fiets was nog niet gereed) maar werd ter plekke kundig opgeleverd.
当該企業による記述
Dorpsstraat, 18, 3451 BK, Vleuten, Utrecht, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mijn fiets werd aangepast en er was belangstelling voor, top gedaan.✅

Bike Totaal - van Zuijlen からの回答
Eerlijk en compleet advies over welke fietsen voor ons goed zouden passen, qua techniek én het budget. Ook over levertijden van het nieuwe modeljaar heel transparant. Uiteindelijk 2 fietsen gekocht, geleverd ruim binnen de aangegeven levertijden.

Bike Totaal - van Zuijlen からの回答
Altijd goede service en advies, van vriendelijke vakkenners.

Bike Totaal - van Zuijlen からの回答
Deze nog echte dorp fietsenmaker heeft nog altijd oog voor de klant. Daarom komen wij hier al jaren met veel plezier en voor de goed zorg.

Bike Totaal - van Zuijlen からの回答
Wij komen uit houten niet voor niks naar Bike Totaal, echt een supergoede service en wij fietsen als een zonnetje als de fiets weer onder handen is genomen. Gewoon een topzaak, vooral natuurlijk Peter Adelaar die gouden handen heeft! ;-)

Bike Totaal - van Zuijlen からの回答
Goedemorgen omdat ik al twee koga's had ééntje verkocht aan een kennis en ééntje ingeruild waar ik een leuk prijsje voor terug kreeg en het is al de vierde koga die bij van zuylen vandaan komt je wordt er goed geholpen en de beste service krijgt vandaar....

Bike Totaal - van Zuijlen からの回答
Medewerker Jelle nam alle tijd voor ons om uitleg te geven over de werking van onze nieuwe fietsen. Alle bijzonderheden zoals zithoogte, aanpassingen aan het stuur, werking van de ondersteuning, werden heel goed uitgelegd en vragen werden goed beantwoord. Complimenten voor Jelle!

Bike Totaal - van Zuijlen からの回答
Zeer vriendelijk en kundig personeel. De fiets was erg snel rijklaar gemaakt. Goede communicatie.

Bike Totaal - van Zuijlen からの回答
Goed geholpen door jelle na dat ik een fiets met krachtigere moter zocht dan de fiets die ik al had
Kon vlot proefrit maken op de fiets die ik uiteindelijk heb gekocht.
Ook het ophalen ging zeer netjes met goede uitleg van de fiets en zelfs geholpen met de app op telefoon zetten

Bike Totaal - van Zuijlen からの回答
Goede fietsen winkel altijd klaar om goede service te geven.

Bike Totaal - van Zuijlen からの回答
Goed advies v.w.b. de keuze van e-bike.
Prima uitleg en ook snel geleverd.
Uitstekend personeel en bijzonder vriendelijk.

Bike Totaal - van Zuijlen からの回答
Vriendelijk collega’s en altijd behulpzaam. Goede kwaliteit fietsen en kennis van hun vak!

Bike Totaal - van Zuijlen からの回答
Fiets gekocht voor dochter. Er wordt meegedacht. Goed en eerlijk advies. Super tevreden.

Bike Totaal - van Zuijlen からの回答
Voor de eerste keer bij van Zuijlen een fiets gekocht. Prima geholpen en geïnformeerd door Peter. Tevens een goede service en uitleg bij de aflevering. We komen zeker terug.

Bike Totaal - van Zuijlen からの回答
Vriendelijke geholpen en sneller klaar dan verwacht.

Bike Totaal - van Zuijlen からの回答
Ondanks de korte termijn voor onze vakantie heeft van Zuylen zich ingezet om de fiets helemaal gebruiksklaar te leveren. Wat een goede service en prettige contacten, TOP!!

Bike Totaal - van Zuijlen からの回答
Erg fijn geholpen door Peter N. met de keuze voor onze nieuwe fietsendrager !
Van advies tot uitleg bij de montage nam hij de tijd om ons te helpen. Top!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。