Bike Totaal - Wijtman Delft レビュー

TrustScore 5段階評価の5

Westlandseweg, 17, 2624 AA Delft, Zuid-Holland, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

zadel gekocht, mocht binnen 2 weken ruilen. Heb ik gedaan omdat t gekochte zadel niet lekker zat. Nu perfect zadel.

5つ星のうち5の評価

Excellent service and experience. Max, the guy who helped me, was a wizard in solving the problem with the steer on my Riese Muller electrical bike. Thank you so much!

企業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車修理店
  3. バイク アクセサリー専門店
  4. 中古自転車店

Bike Totaal - Wijtman Delft について

当該企業による記述

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

レビューを書く

Excellent service and experience

2026年9月12日

Beste,

Wat een mooi compliment voor Max. Fijn dat hij het stuurprobleem op je Riese & Müller zo goed wist op te lossen. Geniet van je ritten!

Nieuwe fiets gekocht

Goede uitleg. Meerdere proefritjes mogen maken.
Fijne fietswinkel wasr ik al jaren mijn fiets laat repareren ook.

2026年9月5日

Beste,

Leuk om te lezen dat je al jaren de weg weet te vinden naar onze winkel. En fijn dat je rustig de tijd hebt gekregen om een goede keuze te maken.

5つ星のうち5の評価

Fijne fietswinkel waar aandacht voor de…

Fijne fietswinkel waar aandacht voor de klant is. José en Kevin zijn toppers

2026年9月9日

Beste,

Wat leuk dat je José en Kevin even bij naam noemt, dat zullen ze zeker waarderen. Bedankt voor je mooie woorden.

zadel gekocht

Nu perfect zadel.

2026年9月2日

Beste,

Goed dat je de tijd hebt genomen om het zadel ook echt te testen. Een zadel dat niet lekker zit merk je pas echt op de fiets, dus het is mooi dat je de ruil hebt gedaan en nu op het goede zit.

Top service!

Top service, niet te duur en vakkundige hulp. Zowel bij het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands fiets als bij de reparatie of onderhoudswerkzaamheden. Ze denken ook met je mee naar alternatieven voor dure reparaties.

2025年11月21日

Beste,

Wat fijn om te lezen dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld. Zeker dat meedenken over alternatieven vinden wij ook belangrijk, want een dure reparatie is niet altijd de enige optie. Goed dat dat duidelijk naar voren is gekomen.

Uit de nood!

Ik, rotterdammer, kocht de fiets bij u omdat u de enige was die snel een gazelle met een kleine maat banden en een middenmoter kon leveren, beide factoren beslissend voor een vrouw die behalve van een auto zeer afhankelijk is van de fiets.
We zijn met een kapotte rem handle naar u toegekomen, fiets in apart aangeschafte auto in de hoop dat we erop zouden kunnen wachten. Inderdaad, zo was het! Hartelijk dank voor de improvisatie om dit te repareren

2026年9月2日

Beste,

Wat een gedoe was dat natuurlijk, met een kapotte remgreep en een fiets die je speciaal moest vervoeren. Blij dat we je meteen konden helpen en dat je niet voor niets bent gekomen.

En goed dat je de juiste fiets hebt gevonden. Een Gazelle met middenmotor en kleine banden is best een specifieke combinatie, maar als je zo afhankelijk bent van je fiets, moet het gewoon kloppen.

5つ星のうち5の評価

Al 2x heel goed geholpen met een klein…

Al 2x heel goed geholpen met een klein dingetje wat zelf net even niet lukte (niet het goede gereedschap in huis en het boutje past niet op het moertje)
Zonder enige kosten weer op weg geholpen. Heel fijn!

2026年8月27日

Beste,

Leuk dat je de weg naar ons weet te vinden voor die kleine klusjes. Dat soort dingen oplossen is zo gepiept als je het goede gereedschap bij de hand hebt.

Goede service, mooie fiets

Erg tevreden over de service bij Wijtman Bike Totaal in Delft. Medewerkers Friso en José hebben mij deze zomer vakkundig geadviseerd en geholpen bij de aankoop van mijn eerste elektrische fiets. Fiets er nu een week mee rond en ik ben heel tevreden. In de winkel kun je ook meteen de beste accesoires voor je fiets aanschaffen; van een regenpak tot strakke fietstas. De prijzen zijn misschien wat hoger dan de gemiddelde online fietsenwinkel, maar wat mij betreft is de service het meer dan waard. Je krijgt bij aankoop van je fiets ook gratis onderhoudsbeurten erbij. (En ook die service is goed, weet ik van eerder onderhoud aan mijn andere fietsen!)

2026年8月25日

Beste,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je eerste elektrische fiets. Friso en José zullen het fijn vinden dit te horen.

Goed dat je de accessoires ook hebt kunnen vinden, een goede fietstas en regenpak maken het fietsen een stuk aangenamer. En nu maar genieten van al die ritten die nog komen.

Fietsreparatie en onderhoud

Fietsreparatie en onderhoud. Goede service, blij met de investering: had het zelf niet kunnen doen, m’n fiets rijd als nieuw (goedkoper dan een nieuwe) en aardige gasten.

2026年8月28日

Beste,

Leuk om te lezen dat je fiets weer als nieuw rijdt. En je hebt gelijk, soms is een goede beurt echt de slimste keuze. Fijn dat je je goed geholpen hebt gevoeld.

5つ星のうち4の評価

Mijn probleem kon niet direct verholpen…

Mijn probleem kon niet direct verholpen worden. Heeft 3 weken geduurd, Heel vervelend dat ze pas na 2 weken een leenfiets voor mij hadden.

Tot nu toe weer tevreden met mijn fiets.

Beste,

Bedankt dat je dit eerlijk deelt. Het is begrijpelijk dat de wachttijd en het late aanbod van de leenfiets vervelend waren. Dat had eerder gemoeten, dat zijn we met je eens. Goed om te horen dat je inmiddels weer blij bent met je fiets.

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam en goede adviezen

Beste,

Bedankt voor het fijne woord. Goed om te horen dat je goed geholpen bent.

5つ星のうち5の評価

Goed advies over nieuwe fiets tas…

Goed advies over nieuwe fiets tas aankoop en hoe te monteren en wat ik kan verwachten bij de servicebeurt aan mijn fiets

2026年8月23日

Beste,

Leuk om te lezen dat het advies over de tas en de montage duidelijk was. Dan weet je ook waar je aan toe bent bij de servicebeurt.

5つ星のうち5の評価

Tijdens de besprekingen had ik steeds…

Tijdens de besprekingen had ik steeds het gevoel dat werd uitgegaan van wat goed was voor mij en wat ik wel en niet wilde, Niet van wat de winkel graag wilde verkopen.

Beste,

Wat fijn om te lezen dat het gesprek zo voelde. Dat is precies de manier waarop het hoort te gaan: jouw wensen als vertrekpunt, niet ons aanbod.

5つ星のうち5の評価

Fiets keurig en vakkundig onderhouden

Fiets keurig en vakkundig onderhouden. Dit was de eerste keer in Delft, en bevalt veel beter dan in Vlaardingen. Top.

Beste,

Leuk dat je de weg naar ons in Delft hebt gevonden. Goed om te horen dat de fiets er weer netjes bij staat.

5つ星のうち5の評価

Na een nare ervaring bij Bike-Totaal in…

Na een nare ervaring bij Bike-Totaal in Vlaardingen en in Den Hoorn ben ik naar Bike- Totaal Wijtman in Delft gegaan, onder het mom van drie keer is scheepsrecht. Hier ben ik op een eerlijke en oprechte manier behandeld en werd er naar mijn wensen geluisterd. Waardoor ik een totaal ander merk en model e-bike heb gekocht dan dat ik in gedachten had, maar waar ik erg tevreden mee ben.

2026年8月6日

Beste,

Goed om te lezen dat het in Delft wel de goede kant op ging. Het klinkt alsof het gesprek daar echt de ruimte kreeg om te ontdekken wat bij je past, en dat heeft blijkbaar geleid tot een fiets waar je blij mee bent. Dat is wat telt.

5つ星のうち5の評価

Heel fijn en pragmatisch geholpen en…

Heel fijn en pragmatisch geholpen en het kostte niets! Erg prettig als er wordt meegedacht.

2026年8月14日

Beste,

Leuk om te lezen dat het zo vlot opgelost was. Fijn dat je het gevoel had dat er echt met je werd meegedacht.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。