Via de website besteld, geld kwijt, artikel niet geleverd, nul communicatie. Nu pas achter gekomen dat ze failliet zijn. Nooit hier over wat informatie gekregen. Trap er niet in! Waardeloos bedrijf
レビュアーのコメントを見てみましょう
Prima ervaring, goede service! Keuze en traject tot en met de aankoop als prettig ervaren. Planning tot levering goed, binnen de verwachte weken en levering afspraak maken online. Aflevering goed.... もっと見る
企業が回答しました
Prima geholpen. We wilden een eettafel en wisten al voor een groot gedeelte hoe deze eruit zou moeten zien (via de website bekeken). Alleen de kleur van het tafelblad was nog een punt voor ons. We z... もっと見る
企業が回答しました
In februari een lamp besteld bij Combo Design. Deze zou eind feb begin maart binnen komen... helaas gooide Corona roet in de levering. Combo heeft me al die tijd goed op de hoogte gehouden over de lev... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Bij Combo Design kun je terecht voor de totale inrichting van je huis: van vloeren tot verlichting en van designmeubelen tot raamdecoratie.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Via de website besteld
Trap er niet in! Waardeloos bedrijf
Toko failliet, geen communicatie naar klanten
Via de website van de rechtbank zijn we erachter gekomen dat ze failliet zijn. Bovenop het feit dat we onze aanbetaling kwijt zijn voelt dat echt enorm shit en niet netjes dat ze ons niet geïnformeerd hebben.
Goede telefonische hulp
Na een kleine hik-up van de website zeer fijn en correct telefonisch geholpen.
Snelle levering en kado mooi ingepakt.

Leuk geholpen
Via de website een bestelling gedaan. Vervolgens heel goed door de medewerkster op de hoogte gehouden

Combo Design からの回答
Super mooie site en heel vriendelijke…
Super mooie site en heel vriendelijke mensen die snel antwoorden op een vraag via de mail en snelle levering. Ik zou er zo weer bestellen!

Combo Design からの回答
Produkt zoals verwacht en vriendelijk…
Produkt zoals verwacht en vriendelijk te woord gestaan bij de vragen die ik had.

Levering website besteĺling.
Via website besteĺling geplaatst. Lange levertijd zonder enige informatie daarover. Dus zelf gebeld en toen levering kunnen regelen. Bij levering bleek opeens een extra factuur aan de orde. Ook hier weer achteraan moeten bellen om het gecorrigeerd te krijgen. Excuus werd correct aangeboden, maar deze herhaalde ervaring bij Combo design vraagt echt om interne procesverbetering. Producten en assortiment zijn wel prima!

Geweldige service!
We hebben een prachtige Pode bank bij Combo Design gekocht. De medewerkers in de winkel hebben meerdere keren uitgebreid de tijd genomen om ons te helpen met het kiezen van de grootte, de stof en kleur van de bank. De levering ging ook heel goed. De bank bleek niet in de lift te passen, dus uiteindelijk hebben de medewerkers de bank verschillende trappen op getild totdat de bank op zijn plek stond in ons appartement.
Kortom, een top winkel.

Vriendelijk en behulpzaam
We wilden het kussen graag ruilen ivm de kleur. Super vriendelijk te woord gestaan via email en de online shop heeft ervoor gezorgd dat er 3 alternatieven beschikbaar waren in één van de filialen. Ook daar zeer vriendelijk te woord gestaan.

Prima geholpen.
Prima geholpen.
We zijn in de winkel heel goed geholpen, konden in alle rust verschillende opties bekijken en zijn er samen met de verkoopster naar volle tevredenheid uitgekomen.

Combo Design からの回答
Doordat de jarige helaas allergisch was…
Doordat de jarige helaas allergisch was voor het cadeau wat wij hadden gekocht, mochten we het terugsturen en kreeg ze een tegoedbon van de winkel. Heel erg aardig en attent omdat het al een paar dagen na de retour datum was. Goed geregeld!

Scheuren in tafelblad - 1jr wachttijd
Oktober 2020 tafel met stoelen gekocht, per jan 2021 geleverd. Binnen 2 dagen 3 scheuren in het blad.
Nu, feb 2022 is het pas opgelost. Communicatie erg eenzijdig vanuit ons: telkens moeten vragen om contact, updates, informatie.
Weinig excuses, weinig begrip, wel veel kastje-naar-de-muur tussen combo en Arke (fabrikant).

Vriendelijke
Vriendelijke, behulpzame mensen.
Na een misverstand werd mijn bestelling thuis bezorgd en wel snel ook.

Combo Design からの回答
Goede service! Ze kwam hun afspraken na. De stoelen en tafel zijn netjes in elkaar gezet en geplaatst, incl tips voor onderhoud.

Combo Design からの回答
Goede service. Afspraken nagekomen. Design = duur, wel scherpe offertes bij Combo.

Combo Design からの回答
Goede prijs, levering moet beter
Goede prijs. Aardige mensen. Maar lage score omdat ik zelf 4/5 keer achter mijn bestelling aan heb moeten mailen.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。