䌁業情報

1. 倧工

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

CP TÞmrerfirma drives og ledes af Casper Nielsen og Peter Bonde, der med mere en 20 år erfaring råder og vejleder netop jeres projekt sikkert i hus. Teamet har arbejdet for både store og små firmaer og med byggeprojekter for private kunder.

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

10件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Nyt tag.

Vi har fået lagt nyt tag samt efterisoleret loftet. Det er blevet superflot og glad for vi i samråd med CP tÞmrer valgte letvÊgtstegl.
Tid og aftaler blev overholdt og ingen uforudsete ekstra regninger.
Meget tilfreds.

2025幎10月1日
自発的なレビュヌ

Stol ikke på deres tilbud

Efter de fysisk har vÊret ude for at inspicere opgaven på fjernelse af brÊdder med råd i udhÊng og opsÊtning af nye samt udskiftning af enkelte tagplader modtager jeg et tilbud fra CP TÞmrerfirma som jeg accepterer.

CP TÞmrerfirma afviger fra det accepterede tilbud uden at kontakte mig og laver dermed langtfra det der er aftalt i tilbuddet. De krÊver derefter overpris i forhold til det udfÞrte arbejde og da jeg beder om at få en udspecificeret regning, bliver det afvist med begrundelsen at det har jeg ikke krav på.
Jeg måtte igennem en lÊngere mailkorrespondance med den ene af ejerne for at få regningen ned på et nogenlunde acceptabelt belÞb, da det de har lavet skal laves om.

Den eneste grund til jeg ikke tog sagen til Byggaranti er fordi dette firma ikke skal lave mere arbejde på mit hus og at det heldigvis ikke belÞbsmÊssigt er i en stÞrrelsesorden der ruinerer nogle.

Jeg har nu bestilt tilbud på opgaven hos et andet tÞmrerfirma.

2025幎10月24日

God oplevelse

Fik nyt tag, undertag, gavle og tagrender. Det gik hurtigt, der var styr på håndvÊrket og til en god pris. Fik også god rådgivning med henhold til materialer og farver. De kom også efterfÞlgende og rettede et par småting de ikke selv var tilfredse med, hvilket er et stort plus i mig bog. Alt i alt en god oplevelse og vil helt sikkert bruge dem igen.

2024幎10月2日
自発的なレビュヌ

De fortjener mine varmeste anbefalinger

CP TÞmrerfirma har udfÞrt tÞmrer arbejde her på matriklen, hvor de både har udskiftet vinduespartier, vÊgge og opsat akustikpaneler i vores mÞdelokaler.
Peter og Casper er super flinke, dygtige og professionelle gutter, som har imÞdekommet mine Þnsker. Jeg er meget tilfreds med udfaldet og de får hermed mine varmeste anbefalinger.

2024幎2月8日
自発的なレビュヌ

Stor professionalisme og trovÊrdighed kombineret med venlighed og godt humÞr!

Jeg sender hermed min varmeste anbefaling af CP TÞmrerfirma. Vi benyttede Casper og Peter i forbindelse med udskiftning af tag, hvilket ligeledes involverede nedtagning af udhÊng, ny isolering, etablering af fast undertag og delvis nedtagning af to eksisterende kviste samt genopbygning i ny form.
Fra projektering til aflevering har CP TÞmrerfirma vÊret yderst professionelle og trovÊrdige kombineret med stor grad af venlighed og et altid hÞjt humÞr.
Vi glÊder os til at benytte CP TÞmrerfirma til flere opgaver i fremtiden.

2024幎4月4日

Meget tilfreds med CP TÞmrerfirma som

Meget tilfreds med CP TÞmrerfirma som har opsat trÊbeklÊdning på alle vÊgge i vores sommerhus og hjulpet med at montere nyt kÞkken. Tingene er lavet til tiden og inden for prisrammen. Kommunikation har vÊret super god hele vejen igennem og resultatet er meget flot. Rigtig god vejledning undervejs, hvilket hjalp os trygt igennem processen. Kan kun anbefales.

2024幎3月15日

De varmeste anbefalinger til CP TÞmrerfirma

CP tÞmrerfirma har udfÞrt arbejde for os i forbindelse med renovering af vores hus i sommeren 2023. Vi har fået isat nye dÞre og vinduer i hele huset til en god pris og alt er af bedste kvalitet. Ydermere fik vi blÊndet dÞre indvendig, og vi fik nye indvendige dÞre, paneler, lyskasser og gerigter i hele huset.
Alt er udfÞrt og leveret som aftalt og til vores store tilfredsstillelse. Casper og Peter er kompentente, pålidelige, hårdtarbejdende, imÞdekommende og virkelige behagelige at have på en opgave. Så hvis man har behov for tÞmrere uden bÞvl, så kan vi give vores varmeste anbefalinger til dem. Vi har flere kommende projekter og der er ingen tvivl om, at vi vÊlger CP TÞmrerfirma.

2023幎7月1日

Totalrenovering af et hus

Vi brugte CP TÞmrerfirma til totalrenovering af vores hus i Roskilde bl.a. nye gulve, vinduer, tag. De er til at stole på, trovÊrdig, kommer med god lÞsninger og er virkelig dygtige. Der er en stolthed over deres arbejde og de tÊnker virkelig på kunden. Prisen var også meget fair. Vi var så glÊde for det samarbejde vi havde med drengene og de får den varmeste anbefaling fra os.

2023幎6月29日
自発的なレビュヌ

Grundigt og flot tÞmrerarbejde krydret

Grundigt og flot tÞmrerarbejde krydret med godt humÞr, lÞsningsforslag og imÞdekommenhed. Det udfÞrte arbejde bestod af nedtagning af en rÊkke gamle og skÊve skabe hvor pladsen er trang og montering af nye skabe. Desuden montering af skillevÊgge. Gode materialevalg. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til CP TÞmrerfirma.

2023幎12月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。