Ekris BMW en MINI レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik vraag me echt in alle gemoedsrust af waarom ze in Groningen nog een telefoon hebben want die wordt amper aangenomen en de landelijke klantenservice is ook al niet beter, wacht nu al weer drie weken... もっず芋る

䌁業情報

1. BMW ディヌラヌ
  2. 自動車垂堎
  3. カヌディヌラヌ
  4. 自動車販売店
  5. 䞭叀車ディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

BMW & MINI dealer Ekris biedt u het grootste aanbod nieuwe auto’s, occasions, lease opties, onderdelen en accessoires en kunt u terecht voor Service & Onderhoud.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 135ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Relaties ontstaan op basis van vertrouwen

Inmiddels hebben wij auto nummer 5 bij Ekris Heerenveen kunnen/mogen en willen kopen. De identiteit die de dealer had vanuit het verleden hebben ze gelukkig behouden onder de naam Ekris. Zeer prettig zaken doen, persoonlijke aandacht voor de klant, in overleg veel mogelijk, afspraak is afspraak. Problemen worden opgelost. De service en koffie is uitstekend in de breedste zin van het woord. Niet voor niks komen wij hier elke keer terug ook al is het 125km rijden. Een dealer die vertrouwen geeft.

2026幎8月18日
5぀星のうち1の評䟡

Verborgen schade en gebreken Ekris Heerenveen

Verborgen schade of gebreken? Gewoon afleveren die auto.
Ziet of zeurt de klant niet dan is dat mooi meegenomen en zijn kosten bespaard.
Anders dan dit motto kan het niet zijn als een occasion ECHT een aflever check krijgt.
De mooiste opmerking die ik kreeg na het constateren van een dikke deuk in de einddemper " ken je iemand die die deuk eruit kan halen op onze kosten"

Kijk, uit eindelijk worden de gebreken opgelost door een ander filiaal maar ook zij geven aan "wij lossen de ellende voor een ander op"
Vraag je om een aflever rapport zou dat worden opgestuurd maar een uur later blijkt er helemaal niks over te vinden.

Geef je aan van joh, geef gewoon toe er is helemaal geen inspectie geweest voor aflevering. Maar nee ... die is er wel geweest ... ja natuurlijk 🀊
Als die er was geweest ziet de monteur niet dat :
De accu aan het einde is
Er een gigantische deuk in de demper zit
Er een deel van een bodemplaat mist
Dat er schade is gereden aan de achterbumper
Dat de stofhoezen compleet gescheurd en verteerd zijn.

Nee, dit is niet de ervaring die je verwacht als je bij een dealer koopt.
Reactie of excuus ? "Laat maar maken" en excuus? Nooit

Tussenstand niet vooraf verholpen gebreken € 3800 !! + 4x kosten vervangende auto ... en 9 (!!) Bezoeken tot nu om gebreken op te lossen.

Ekris Utrecht daarin tegen een dikke 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎8月24日

belangstelling voor een BMW X1

Vanuit belangstelling voor een BMW X1 het internet geraadpleegd. Hierbij zag ik één die mijn bijzondere aandacht had. Met mijn Volvo XC40 van ‘24 bij Ekris Groningen gekeken en een praatje gemaakt met Tijs. Hij was belangstellend naar de Volvo en heeft deze bekeken. De betreffende BMW X1 X drive 25e stond in Heerenveen en zou voor mij gehaald kunnen worden.
De volgende dag bleek dat de X1 met een verkoper mee zou op vakantie. Eerst met Tijs in onderhandeling gegaan. Daarna naar Herenveen gegaan voor een proefrit. Dit was de auto die ik graag wilde. Deal dezelfde avond per mail binnengekregen en digitaal het koopcontract ondertekend.
Goed gevoel over het proces en de behandeling in Groningen.

2026幎8月17日

5぀星のうち5の評䟡

Er wordt meegedacht en er is wederzijds respect.

Als wij een BMW of MINI kopen, vragen wij altijd eerst een offerte aan bij Ekris Flevoland. Sinds 2010, toen ik daar mijn eerste nieuwe BMW kocht, heb ik een zeer goed contact met Manodj, onze vaste contactpersoon. Vanaf het moment dat we ons oriënteren op een andere auto, gaan we altijd met wederzijds respect met elkaar om. In de afgelopen 15 jaar hebben wij verschillende BMW's en MINI's gekocht. Ook als we er uiteindelijk niet uitkomen, blijft de opgebouwde relatie goed en wordt er altijd constructief meegedacht. Onlangs hebben wij daar onze nieuwe BMW iX3 gekocht, met een deal die ons een goed gevoel gaf.

Ekris BMW en MINI からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijne kilometers gewenst en we zien u graag terug bij Ekris Flevoland!

5぀星のうち5の評䟡

Erg tevreden over info en auto

Erg tevreden over informatie en uitleg geen opdringerig gedoe maar gemoedelijk , afspraken goed nagekomen , alles klopt gewoon
Bedankt Remco en Ricardo

2026幎8月1日

Ekris BMW en MINI からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijne kilometers gewenst en we zien u graag terug. We zullen dit ook delen met onze verkoopadviseurs.

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben uiters tevreden over Ekris

Ik ben uiters tevreden over Ekris Nijkerk, ik heb pas mijn 3de auto daar gekocht en geholpen door Lars van den Broek. Ik ben niet zo handig met alle widgets, hij heeft mij alles geduldig uitgelegd en sommige geïnstalleerd.
Ik woon in de buurt van Amsterdam maar toch ga ik steeds naar Nijkerk omdat ik hun service goed vind. Ook nadat ik de auto heb gekocht, hebben ze tijd voor mij als ik vragen heb. Ik word altijd netjes de zelfde dag terug gebeld.

2026幎7月29日

Ekris BMW en MINI からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijne kilometers gewenst en we zien u graag terug. We zullen dit aan Lars doorgeven!

Mooie auto

Mooie auto, goeie service

2026幎8月15日

Verkoper is topper!!!

Mijn (onze) relatie met onze verkoper is buitengewoon, we kennen elkaar al jaren en dat werkt perfect samen!
De verkoop van mijn oude auto en aankoop van huidige ging binnen no-time! Geen enkele moeite van beide kanten, we vertrouwen elkaar volkomen! Afspraken nagekomen, ook meedenken met ons, kortom: Supertevreden!!!

2026幎8月1日

Ekris BMW en MINI からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijne kilometers gewenst en we zien u natuurlijk graag terug.

Gisteren 14 aug proefrit gemaakt in een

Gisteren 14 aug proefrit gemaakt in een een mooie x2 uit 2018 in veenendaal ,werden geholpen door Hidde Elbers .onze ervaring werd als zeer prettig ervaren en zullen zeker terugkomen om onze auto hier aan te schaffen vriendelijke groet Erik en Astrid

Ekris BMW en MINI からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijne kilometers gewenst en we zien u graag terug. We zullen dit ook aan Hidde doorgeven.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel vooral de verkoper dhr. J Hessels deed zich alle moeite.
Gemaakte afspraken werden volledig nagekomen.
Een zeer nette en schone garage.
Geen opdringerige verkoop praatjes en net personeel die je te woord staat.

2026幎8月7日

5぀星のうち5の評䟡

Top, goede service en oplossingsgericht.

Top. Een tweedehands BMW 330i gekocht. Het geluid van de motor was niet ok. Direkt een oplossing gezocht. Op zaterdag kon ik mijn auto inleveren. Ze vonden dat ik snel geholpen moest worden. Kreeg een vervangende goede auto. Bleek een ingebouwde motorgeluidversterker te zijn. Uitgebouwd en de auto is top. De mensen zijn vriendelijk en zoeken naar oplossing. Top zaak.

Ekris BMW en MINI からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijne kilometers gewenst en we zien u graag terug. Fijn dat de service ook in orde was.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。