BÀst Àr Christina i Karlstad. Varit hos henne mÃ¥nga gÃ¥nger men inte tillrÀckligt som jag hade behövt för min nacke och axlar pga det Àr för dyrt. Men Christina Àr sÃ¥ duktig pÃ¥ sitt jobb och trevlig sÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har nÀra till Liljeholmen och dÀr finns ni. Jag har hittat en naprapat som jag Àr vÀldigt nöjd med och jag fÃ¥r alltid ett toppklass bemötande och bÀsta hjÀlpen! VÀljer nu att komma regelbundet d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Friendly, very professional naprapath, explains in detail what and why, excellent treatments and exercise programs. I have problems with arthritis in the hips, and start of disc slips in the neck, plu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag har ingen regelbunden kontakt, smÀrtfri. Utövar musik, dragspel 8 kg, tunga lyft. LÀndryggen kan pÃ¥verkas, trÀnar med pilatering för att motverka urintrÀngningar. Massage ges, trygghet att ha kol... ãã£ãšèŠã
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Proffesionality
Har ju turen att ha Fredrik R somâŠ
Har ju turen att ha Fredrik R som naprapat efter en ordentlig Mc Crash hade jag stora problem nu med Fredriks expertis blir jag sakta bÀttre och bÀttre
Ãr supernöjd ð
Dom löser mina problem
Personal mycket bra
Professionell behandling
Alltid professionell behandling och trevligt bemötande. LÀtt att boka och Àndra tid.
Professionellt och personligt
Peronanpassad lindring av komplexa besvÀr med stort engagemang och omtanke.
Staff and service.
Snabb och bra hjÀlp!
Dålig uppföljning nÀr fel uppstått
Bra behandling, om Àn lite i kraftigaste laget som gav rejÀlt blåmÀrke.
Den dubbla debiteringen har fortfarande inte lösts med Epassi.
Det var en ny behandlare som var osÀker dÀrav den dubbla debiteringen då sÀttet att signera Àndrades under hans försök att få till betalningen. Det Àr mÀnskligt, men skrutt! tycker jag.
excelent staff and always friendly
SÃ¥ nöjd med min behandlingâïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã