レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

SKØNNE PRODUKTER!! Jeg er vild med hudoghårplejes forskelige produktserier. Kunne slet ikke undvære hudplejen fra Glow nordic, har fået den blødeste hud med en dejlig glød :-) Også INsight er... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg er oven ud begejstret for Hudoghårpleje.dk ! Efter super serviceminded og meget kompetent rådgivning af Indehavere Lis over tid bruger jeg således i dag følgende forskellige produkter. Hånd -og Bo... もっと見る

企業情報

1. 美容製品提供業者
  2. 美容製品自動販売機
  3. 毛髪製品店
  4. 美容院
  5. スキンケア商品自動販売機

当該企業による記述

Træd ind i verdenen af Hudoghårpleje, hvor vi præsenterer dig for en forfriskende palette af professionelle kvalitetsprodukter, der ikke kun imponerer, men også leverer resultater, der tager pusten fra dig. Forestil dig Aphro Celina, en vaskeægte vippeforlænger, der på blot 4-6 uger formår at give dine vipper en betagende længde, som får øjne til at vende sig i beundring. Hos Hudoghårpleje er vores mantra naturlig pleje, og vi tager det skridt videre ved at omfavne veganske løsninger og bæredygtig tænkning. Tag for eksempel Glow Nordic Hudpleje – en eksklusiv skønhedsserie, der er skabt specielt til din hud og kun indeholder naturens fineste ingredienser. Uanset om din hud er tør, moden, uren eller ung, vil du opleve en bemærkelsesværdig transformation. Din hud får en uimodståelig glød, og dens smidighed forbedres betydeligt. Med Glow Nordic får du ikke blot en naturlig og vegansk oplevelse, men også økologiske ingredienser, hvoraf den skønne Rose Damascena er et bærende element. Lad os også præsentere INsight Hårpleje – en kollektion af højkvalitetsprodukter, der skaber bro mellem salonpleje og naturens egne gaver. Med ikke mindre end 96% naturlige ingredienser er disse produkter ikke bare skånsomme mod dit hår, men også mod miljøet. Hår i alle nuancer og kvaliteter, såvel som udfordringer med hovedbunden, finder en løsning her. INsight Hårpleje hylder det veganske og bæredygtige, og det er næsten umuligt ikke at lade sig imponere over, at næsten alle vores hårplejeprodukter bærer den prestigefyldte titel som godkendt til Grøn Salon. Velkommen til en verden af skønhed og velvære, hvor Hudoghårpleje skaber forbindelse mellem det bedste fra naturen og det bedste af teknologi, alt sammen pakket ind i omsorgsfuld bæredygtighed.

4.8

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Rigtig god service og hurtig levering

Rigtig god service og hurtig levering
Og så er det dejlig med en lille overraskelse i pakken

2024年3月15日

Hej Jane
Mange tak fordi du gav dig tid til at svare. 5 stjerner det er rigtig flot 🙏jeg er glad for du er tilfreds med vores service

Lækre produkter

Lækre produkter!

Desuden er de super søde og leverer lynhurtigt. Så skønt ☺️

2024年1月30日

Hudoghårpleje からの回答

Hej Sarah 😊godt at høre du er tilfreds med dine produkter 🙏mange tak for den fine anmeldelse

5つ星のうち5の評価

Super sød og god betjening 🤠

2023年10月9日

Hej Bente :)
Mange tak fordi du tog dig tid til at give feedback på din oplevelse.
Det er vigtig for os at kunne give en god kundeoplevelse 🙏
Vh Lis

5つ星のうち5の評価

Super god service :-) Kan kun anbefale…

Super god service :-) Kan kun anbefale at handle hos Hudoghårpleje. Bruger kun Insight produkter og er glad for at have fundet et godt sted at handle.

2022年11月30日

Hudoghårpleje からの回答

Tak for fin anmeldelse :) og dejligt at høre du er tilfreds med INsight

Glow Nordic fantastiske produkter

Kære Lis. Jeg lærte om dine produkter fra Glow Nordic efter et messebesøg for en del år siden. Mine store problemer med allergi, mørke pletter og sart hud efterlod mig håbløs med et hav af fejlkøbsvarer. Nu kan jeg ikke undvære det og nogle kan mene det er dyrt men det er alle pengene værd og mere til. Har lige modtaget hele serien igen og nyder min daglige rutiner og smukke hydreret hud. Og jeg skal ikke længere bekymre mig om pengespild og fejlkøb. Vil varmt anbefale alle det også til jeres børn. Rosenmisten har også hjulpet min søn af med kløe i hårbunden. Helt fantastisk og så god service. Tusind tak

2022年8月31日

Hudoghårpleje からの回答

Tak for en fin anmeldelse, så dejligt at høre at Glow Nordic virker for dig og at i har funden flere løsninger med hudplejen. Vh Lis

Fantastisk service og produkter

Vil kun anbefale at handle hos Lis. Det var første gang jeg har handlet her, da jeg ville have In Sight produkterne, som er super lækre! Jeg fik så god service fra Lis, at jeg helt sikkert handler her igen! Og hurtigt levering også!

2021年10月2日

Hej Line
Tak for fin anmeldelse og dejligt at hører du har været tilfreds :)

God føntørre

Føntørre den bedste

2021年9月12日

Hudoghårpleje からの回答

Hej Lasse tak for din anmeldelse :) så er vi 2 der er enig den er bare god og handy

5つ星のうち5の評価

Kan kun anbefale at handle på denne…

Kan kun anbefale at handle på denne hjemmeside. Lis er super imødekommende, og giver en kundeservice ud over det normale!!!😊

2021年9月10日

Hudoghårpleje からの回答

Hej Stine Mange tak for en rigtig flot anmeldelse :) Du er altid velkommen hvis jeg kan hjælpe med noget :) Håber du bliver glad for dit køb
Vh Lis Hudoghårpleje

Helt fantastisk kundeservice

Helt fantastisk kundeservice! Lis er sød og hjælpsom og vil virkelig kunden det bedste. Havde købt hår produkter, hvor min hovedbund reagerede på shampooen og hun sendte mig en anden shampoo. 5 stjerner herfra.

2021年6月3日

Hudoghårpleje からの回答

Tak for rigtig fin anmeldelse, godt den nye shampoo virker for dig
Vh Lis

5つ星のうち5の評価

Virkelig god service og super lækre produkter...

Virkelig god service og super lækre produkter til en overkommelig pris. Jeg er især glad for INSIGHT serien, som udelukkende består af naturlige ingredienser, også dufter de bare skønt! - kan varmt anbefales herfra.

2021年5月13日

Hudoghårpleje からの回答

Tak for en rigtig fin anmeldelse

5つ星のうち5の評価

Super lækre produkter uden alt det kemi

Super lækre produkter, som er næsten 100% rene/grønne! Det så dejligt at finde god hårpleje som ikke er fyldt med en masse kemikalier.
De dufter fantastisk og er drøje i brug, samt giver et lækkert resultat.
Super service og rigtig god beskrivelse af produkterne på hjemmesiden, så man ikke er i tvivl om hvad man køber og hvordan det skal bruges.

2021年5月5日

Hudoghårpleje からの回答

Hej Line dejligt at du har været så tilfreds 🌹og tak for din flotte anmeldelse

Virkelig god service

Virkelig god service. Lis sidder sig godt ind i hvad hver eneste kunde har brug for og så har hun skønne produkter ❤️

2021年4月30日

Hej Anika
Det er godt du er tilfreds med min ekspertise tak fod din flotte anmeldelse

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。