Min Bästa Bok レビュー

6,276
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fina personliga böcker som vårt barnbarn 1,5 år Ted tycker mycket om. Roligt att läsa då Ted reagerar när han hör sitt och sina föräldrars namn. Trevligt också att vi fick skriva en personlig häl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har beställt två böcker (”Ingen är som du, namn”) till två olika barn i min närhet och de är så otroligt fina! Underbara illustrationer med mycket färger, god kvalité och en lärorik berättelse om kä... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mycket fina böcker till barn. Mina barnbarn gillar dem och att få sitt namn och det finns andra personer med som också kan få sitt namn i boken, det är mycket uppskattat. Fina böcker med bilder och b... もっと見る

企業情報

1. ベビー用品店
  2. 書店

Min Bästa Bok について

当該企業による記述

Beställ online och få din personliga barnbok hemskickad

Tillsammans med duktiga författare och illustratörer skapar vi personliga böcker med barnet i huvudrollen. Den personliga informationen som hår- och hudfärg samt annan information från barnets vardag gör böckerna speciella och unika.

En unik presentidé till ett barn du håller kär

Med barnet i fokus berättas fantastiska och unika historier. Du hittar allt från meningsfulla händelser i barnets liv så som skolestart och dop till äventyr med havets djur, i dinosauriernas värld eller historier om sånt som kan vara svårt i vardagen, som till exempel sovrutiner och att sluta med nappen. Vi finns i kundservice alla vardagar och vi vill gärna hjälpa till med att hitta den rätta boken till just ditt barn.

優良

(6,276)

過去12か月のレビュー数: 141

レビューを書く

Många sidor

Fina färger, fina bilder och så var det roligt att det var ganska många sidor också. Toppen fin bok rekommenderas

2026年7月6日

En supergullig doppresent

En supergullig doppresent, ja faktiskt det gulligaste jag nånsin köpt! Och snabb leverans! Finns mycket att välja på för att göra boken personlig, t ex 1 eller 2 föräldrar, hårfärg o hudfärg på barnet, glasögon osv.
Jag hade gärna velat att det fanns en funktion där man nånstans i boken kunde ändra till ett smeknamn eller andra önskemål t ex lägga till en ikon på nåt som barnet tycker särskilt mycket om, eller att kunna välja kartonnage, för mindre barn, som tål att tappas och inte kan rivas sönder.
Men det finns inget att klaga på, boken är helt perfekt och bladen är tjocka blanka, har en mysig handling, vackra illustrationer och lagom med text.
Jag är jättenöjd! Tusen tack♥️

2026年6月1日
5つ星のうち1の評価

Aldrig gått på en fakehemsida förens…

Aldrig gått på en fakehemsida förens nu.
Tyckte det såg så fint ut. Men gjorde min beställning och har inte fått mina böcker. De går inte heller att få tag i. Autosvar från mailen om att de inte ”tar emot meddelande från min server” och sedan autosvar på Instagram om att kontakta dem på mail. Kollade deras Instagram nu och de enda kommentarerna där är från andra som inte fått sina böcker och inte fått något svar på mailen.
Beställ inte härifrån.

2026年6月16日

Hej Rebecca

Först av allt vill jag tacka för din beställning hos Min Bästa Bok. Jag kan se att du har beställt hos oss och vi har även svarat dig på ditt mail som du skickade till oss igår. Vi svarade 3 timmar efter att du hade skrivit till oss. Och som vi skrev i mailet kan vi se att din försändelse är på väg och landar i din brevlåda inom kort. Vi har även sänt information om var du kan spåra försändelsen.

Vi säljer personliga barnböcker och älskar det vi gör och brinner för att ge värdefulla läsupplevelser tillsammans med barnen. Vi gör allt med hjärtat och vi bryr oss väldigt mycket om våra kunder. Kika gärna in här på Trustpilot för att ta del av all härlig feedback från kunderna.

Det är tråkigt att höra att du känner dig så besviken, det är på inget vis vår önskan. Jag hoppas att vi kan få lov att hjälpa dig så att du känner att allt känns bra igen 💛

Jättefin bok

Jättefin bok som kommer göra succé hos huvudpersonen/barnbarnet. Lätt att beställa och fint utförande. Möjligen lite dyrt men när allt gått smidigt var det värt det.

2026年6月6日

Hej Annie

Tack för härliga ord!

Kul att höra att du tyckte att det var enkelt att beställa och att du gillar boken. Och jag hoppas att du tycker att kvaliteten och läsglädjen med barnet också var pengarna värda ❤️

Jag önskar er många mysiga lässtunder tillsammans!

Fin kvalitet

Snabb leverans. Fina böcker som är omtyckta av barnbarnen.

2026年5月28日

Min Bästa Bok からの回答

Tack så mycket för härlig feedback 🌸

Jag önskar er många mysiga lässtunder!

5つ星のうち5の評価

Mycket fina böcker till barn

Fina böcker med bilder och berättelser som gör en glad.

2026年5月25日

Hej Annelie

Vad kul att höra, tack så mycket för fin feedback 🌸

Underbart att både barn och vuxna får glädje av böckerna!

Underbara böcker

Underbara böcker. Jättefina bilder, skulle dock kunna vara fler val av utseende men annars helt underbara. Har beställt sammanlagt ca 10 st. Det är så kul för barnen när det handlar om dem. Tack för en fantastisk bok ♥️

2026年5月29日

Hej Denise

Tack för dina fina ord, vad glad jag blir av att höra detta!

Det är så roligt att höra att barnen gillar att läsa böckerna ❤️

Vi säger också tack ✨

Börjar skolan!

Utmärkt! En underbar bok!

2026年5月20日

Hej Marjatta

Tack för din feedback 🌸

Vad kul att du gillar skolboken! Lycka till med skolstarten 🏫🎒

Jag är så nöjd med böckerna (4st) 😃

Jag är så nöjd med böckerna (4st) 😃
Dom är jättefina och personliga, barnet älskar att få höra berättelser om sig själv & de närmsta. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2026年5月28日

Hej Mickis

Tack för din härliga feedback ✨

Det låter som att böckerna har blivit populära hos barnet, underbart ❤️

5つ星のうち4の評価

Jätte fina böcker men boken med napp…

Jätte fina böcker men boken med napp var jag lite besviken på, det var för mycket text och inte alls så lockande att läsa med min tvååring, tyvärr.

2026年5月27日

Hej Lisa

Tack för din feedback 🌸

Det är roligt att höra att du gillar böckerna, men så tokigt att just den boken du hade köpt gjorde dig lite besviken. Jag hoppas att du har lust att prova några andra böcker till barn i åldern 0-4 år, det finns flera lättlästa böcker med mindre text som jag tror skulle passa bra ❤️

Böckerna var otroligt uppskattade

Böckerna var otroligt uppskattade, både för föräldrarna och barnen.
Vi kommer helt klart att beställa mer böcker framöver.
Kan lätt rekommendera denna fina present.

2026年5月14日

Hej Carina

Tack för dina fina ord!

Så härligt att höra att böckerna uppskattades av både barnen och föräldrarna! Ni är alltid välkomna tillbaka när det behövs fler spännande historier i bokhyllan ❤️

Jättefin bok till barnbarnet

Jättefin bok till barnbarnet

2026年4月22日

Hej Sara,

Tack för dina fina ord!Jag önskar dig och barnet många mysiga lässtunder tillsammans ❤️

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。