レビュアーのコメントを見てみましょう
Fina personliga böcker som vårt barnbarn 1,5 år Ted tycker mycket om. Roligt att läsa då Ted reagerar när han hör sitt och sina föräldrars namn. Trevligt också att vi fick skriva en personlig häl... もっと見る
企業が回答しました
Har beställt två böcker (”Ingen är som du, namn”) till två olika barn i min närhet och de är så otroligt fina! Underbara illustrationer med mycket färger, god kvalité och en lärorik berättelse om kä... もっと見る
企業が回答しました
Mycket fina böcker till barn. Mina barnbarn gillar dem och att få sitt namn och det finns andra personer med som också kan få sitt namn i boken, det är mycket uppskattat. Fina böcker med bilder och b... もっと見る
企業情報
Min Bästa Bok について
当該企業による記述
Tillsammans med duktiga författare och illustratörer skapar vi personliga böcker med barnet i huvudrollen. Den personliga informationen som hår- och hudfärg samt annan information från barnets vardag gör böckerna speciella och unika.
En unik presentidé till ett barn du håller kär
Med barnet i fokus berättas fantastiska och unika historier. Du hittar allt från meningsfulla händelser i barnets liv så som skolestart och dop till äventyr med havets djur, i dinosauriernas värld eller historier om sånt som kan vara svårt i vardagen, som till exempel sovrutiner och att sluta med nappen. Vi finns i kundservice alla vardagar och vi vill gärna hjälpa till med att hitta den rätta boken till just ditt barn.
Skejby Nordlandsvej 311, 8200, Aarhus N, デンマーク
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Många sidor
Fina färger, fina bilder och så var det roligt att det var ganska många sidor också. Toppen fin bok rekommenderas
Den blev mycket uppskattad som dopgåva
Så roligt att man kan själv kan göra…
Så roligt att man kan själv kan göra boken så personlig med namn och utseende, fantastiskt kul. Jag har givit mina barnbarn många böcker från er i olika skeden, tack!
Fin bok och jag är nöjd dock tog det…
Fin bok och jag är nöjd dock tog det lite längre tid innan den kom än vad jag hade förväntat mig.
Denna bok om Elina
Denna bok om Elina, Farmor o Klasse var den bästa bok jag någonsin sett 😊 Så välgjord o fin bok Barnbarnet vart överlycklig 😄
En supergullig doppresent
En supergullig doppresent, ja faktiskt det gulligaste jag nånsin köpt! Och snabb leverans! Finns mycket att välja på för att göra boken personlig, t ex 1 eller 2 föräldrar, hårfärg o hudfärg på barnet, glasögon osv.
Jag hade gärna velat att det fanns en funktion där man nånstans i boken kunde ändra till ett smeknamn eller andra önskemål t ex lägga till en ikon på nåt som barnet tycker särskilt mycket om, eller att kunna välja kartonnage, för mindre barn, som tål att tappas och inte kan rivas sönder.
Men det finns inget att klaga på, boken är helt perfekt och bladen är tjocka blanka, har en mysig handling, vackra illustrationer och lagom med text.
Jag är jättenöjd! Tusen tack♥️
Aldrig gått på en fakehemsida förens…
Aldrig gått på en fakehemsida förens nu.
Tyckte det såg så fint ut. Men gjorde min beställning och har inte fått mina böcker. De går inte heller att få tag i. Autosvar från mailen om att de inte ”tar emot meddelande från min server” och sedan autosvar på Instagram om att kontakta dem på mail. Kollade deras Instagram nu och de enda kommentarerna där är från andra som inte fått sina böcker och inte fått något svar på mailen.
Beställ inte härifrån.

Jättefin bok
Jättefin bok som kommer göra succé hos huvudpersonen/barnbarnet. Lätt att beställa och fint utförande. Möjligen lite dyrt men när allt gått smidigt var det värt det.

Min Bästa Bok からの回答
Mycket fina böcker till barn
Fina böcker med bilder och berättelser som gör en glad.

Underbara böcker
Underbara böcker. Jättefina bilder, skulle dock kunna vara fler val av utseende men annars helt underbara. Har beställt sammanlagt ca 10 st. Det är så kul för barnen när det handlar om dem. Tack för en fantastisk bok ♥️

Jag är så nöjd med böckerna (4st) 😃
Jag är så nöjd med böckerna (4st) 😃
Dom är jättefina och personliga, barnet älskar att få höra berättelser om sig själv & de närmsta. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Min Bästa Bok からの回答
Jätte fina böcker men boken med napp…
Jätte fina böcker men boken med napp var jag lite besviken på, det var för mycket text och inte alls så lockande att läsa med min tvååring, tyvärr.

Böckerna var otroligt uppskattade
Böckerna var otroligt uppskattade, både för föräldrarna och barnen.
Vi kommer helt klart att beställa mer böcker framöver.
Kan lätt rekommendera denna fina present.

Min Bästa Bok からの回答
Hej .Har köpt av er förut o barnen blev…
Hej .Har köpt av er förut o barnen blev så glada. Denna bok jar jag inte lämnat ännu . 😃Fina böcker .

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。