レビュアーのコメントを見てみましょう
Mooi bedrijf keurig geholpen. Digitaal een afspraak kunnen maken en digitale melding over voortgang van de keuring.
Auto hier naartoe gebracht omdat ze het elders niet op konden lossen in Melderslo. Hier snel een diagnose gekregen en ook snel een oplossing gevonden door Rob en z’n collega’s. De bcm moest opg... もっと見る
Eenvoudig via de mail een afspraak kunnen maken binnen een paar dagen.. aangegeven dat ik een medium merk goed genoeg vindt en is ook medium gemonteerd... De prijs was minder als ik gedacht had ,, d... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Online afspraak werkt prima
Snel, vriendelijk, normale prijs
Ik kon snel terecht, vriendelijke mensen en binnen een uur was ik weer klaar.
Soepel verloop APK keuring
Snelle service
Goede vriendelijke service met hele goede kennis
Goede adekwate vriendelijke service met goede kennis
Auto hier naartoe gebracht omdat ze het…
De bcm moest opgestuurd worden en dat duurde een paar dagen voor deze terug was.
Na een paar dagen was de auto weer klaar.
Prima service, ik kom volgende keer weer terug!
Goede informatievoorziening en kundige
Goede informatievoorziening en kundige, vriendelijke mensen.
Good service, very professional, on time.
Very professional, on time, service (alignment), thank you.
Snel en vriendelijk geholpen tegen een…
Snel en vriendelijk geholpen tegen een redelijke prijs 👍
Professionals 👍
Altijd uitstekende service en vakmanschap
Op 01-06 heb ik mijn auto gebracht voor de APK-keuring en een grote onderhoudsbeurt. Alles is vlot en professioneel verlopen. Ik maak al langere tijd gebruik van de diensten van deze garage en ben elke keer zeer tevreden. Een afspraak maken is eenvoudig, de communicatie is uitstekend en alle werkzaamheden worden zorgvuldig en op tijd uitgevoerd. Dit is een bedrijf dat je kunt vertrouwen. Zeker een aanrader.
Goede service, vriendelijk, redelijke prijs
Afspraak gemakkelijk online in te plannen
Vriendelijk personeel
Redelijke prijs
Service is correct uitgevoerd
Het was een goede ervaring vanwege de…
Het was een goede ervaring vanwege de vriendelijke, behulpzame ontvangst en service aan de balie. De snelle en adequate hulp. Een verademing na de koude en kille zakelijke ervaring van een dealer.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。