SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Goes レビュー 7

4.2

Anthony Fokkerstraat 4, 4462 ER Goes, Zeeland, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

We krijgen relevante informatie, er wordt meegedacht om onze nieuwe badkamer gebruiksvriendelijk te maken voor senioren. We hebben een bedrijf aanbevolen gekregen om de badkamer te renoveren en die h... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prima geholpen door Lennart, goede persoonlijke service en advies. Snelle vervanging bij gebroken tegels of extra tegels bestellen bij tekort en meerdere dingen. Kortom een hele positieve ervaring.... もっと見る

企業情報

1. バスルーム用品店
  2. 浴室リフォーム業

当該企業による記述

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.

連絡先

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Onze badkamer vernieuwd

We hebben nieuwe badkamermeubels, badkraan en douche kraan met regendouche besteld bij Sanidump in Goes, we zijn heel goed geadviseerd door Jasper en zijn collega. We zijn heel tevreden ook met de levering, alles was heel netjes en zeer goed verpakt. De kwaliteit van het materiaal lijkt ook heel goed. Superervaring, doe zo voort.

2026年6月10日

Hi George,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Jasper en zijn collega.

Prima geholpen door Lennart

Prima geholpen door Lennart, goede persoonlijke service en advies.
Kortom een hele positieve ervaring.

2025年10月31日

Hi Sylvia,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service van Lennart.

5つ星のうち4の評価

We krijgen relevante informatie

We hebben een bedrijf aanbevolen gekregen om de badkamer te renoveren en die heeft het prima gedaan, we zijn zeer tevreden daarover.

2025年10月30日

Hi,

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service. Veel plezier met de nieuwe badkamer!

5つ星のうち5の評価

Fijne hulp bij uitkiezen van de badkamer

We hebben een mooie badkamer en veel hulp gekregen met een keuze maken en levering van de producten.

2025年10月2日

Hi Lilian,

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service! Veel plezier met de nieuwe badkamer!

5つ星のうち5の評価

Superfijn geholpen en een mooi eindresultaat

Superfijn geholpen door Jasper. Hij had alle tijd en aandacht voor ons. Hij wees ons op punten waar we zelf nog niet over hadden nagedacht. We hebben telefonisch en via de mail nog vragen gesteld. Altijd vlot antwoord gekregen. Levering van de materialen ging vlot. Alles resulteerde in een prachtig eindresultaat.

2025年6月30日

Hi Ariane,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service. Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。