SÀmst kundservice, absolut ingen nöjd kund garanti dÃ¥ man inte kan reklamera nÀr nÀtet Àr av. Fick en julgran som var 165cm nÀr jag bestÀllt 200-250. Fick inte byta ut mot rÀtt gran och ingen kompensa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Riktigt dÃ¥ligt. Levererades inte pÃ¥ den tid som jag valt via hemsidan. Granen var död. Den drack ingenting och började barra redan nÀr jag klÀdde den. Och den var mindre Àn storleken jag bestÀllt. Ald... ãã£ãšèŠã
BestÀllde en Kungsgran 1,5-2 m men fick en "minigran". Den enda granen som fanns kvar enligt chauffören. Granen var sÃ¥ liten att min vanliga julgransfot för Kungsgran inte gick att anvÀnda. Har reklam... ãã£ãšèŠã
Trogen kund sedan flera år. BekvÀmt med leverans vid dörr. Tiden uppdateras dessutom samma dag med sms. Varit mycket nöjd med Eko rödgran.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har över 50 års erfarenhet och handplockar samtliga granar från utvalda odlingar. Du slipper slÀpa och dra på tunnelbanan eller spårvagnen, smutsa ner bilen eller dina klÀder. Julgranen levereras direkt till dörren. Hundratusentals nöjda kunder har redan testat oss. BestÀll innan 19.00 för leverans nÀsta dag (se valbara datum i kassan). Endast frakt på 175 kr tillkommer oavsett lÀngd, zon eller antal produkter.
é£çµ¡å
Siggesbo 103, 385 94, Bergkvara, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- info@smalandsgran.se
- smålandsgran.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Trogen kund sedan flera år
Trogen kund sedan flera år.
BekvÀmt med leverans vid dörr. Tiden uppdateras dessutom samma dag med sms.
Varit mycket nöjd med Eko rödgran.
Leveransen av granen funkar alltidâŠ
Leveransen av granen funkar alltid smidigt, trevligt bemötande av leveranskillarna och så får man ju alltid en riktigt fin och vÀldoftande gran, Ànda hem till dörren. Oslagbart!
Fel men rÀtt
Vi hade bestÀllt en 2-2,5 m hög kungsgran men fick en 3 m hög rödgran. Som var jÀttefin och som vi behöll!
UtmÀrkt kundservice
Otroligt fina granar med lång hållbarhet utan att barra!
Så fina granar, kungsgran 2024, 2025 testade vi en rödgran. Lika nöjda med båda! Perfekt skick vid leverans och vid behov kan man ju boka att de hÀmtar den också! Toppen, har redan bokat gran för julen 2026
Garanterat fler bestÀllningar
Perfekt från bestÀllning, leverans och granen. Alltså så fin!
er kundtjÀnst Àr urusel
Fin gran som alltid
Fin gran som alltid, levererad hem. Det enda som gör att jag inte sÀtter fem stjÀrnor Àr att det var oklart nÀr granen skulle komma, jag fick inte mitt sms innan utan fick kontakta er för att få veta.
Etta pÃ¥ grantoppen!ð
Hittills har vi fått fina granar varje år som luktar gran och barrar lite, Àr lagom stora och vackert vuxna. Leveransen funkar oklanderligt. Toppen helt enkelt!!
Baserat pÃ¥ tidigare Ã¥rs meriterâŠ.
Nyss köpt till julen 26!
Granen var superfin
Granen var superfin, levererades nÀr den skulle och har hållt sig frÀsch.
Fina granat alla år jag bestÀllt
Fina granat alla år jag bestÀllt.
Smidigt att bestÀlla och få hem den, oslagbart.
Inte ofta man bestÀller en gran iâŠ
Inte ofta man bestÀller en gran i januari. Men med Smålandsgran Àr man trygg i förvissningen om att allt kommer att fungera som tidigare år.
Toppenfin gran & bra leverans
Superkvalite!
Har bestÀllt i 2 år nu och de har varit jÀttefina och har stått i över 1 månad.
Kanonöjda!!
Usel upplevelse!
Usel upplevelse!
Jag bestÀllde två kungsgranar (300-350 cm ,1770sek st) samt två julgransfötter (Outdoor L ,1295 sek st) ifrån Smålandsgran med leverans lördag 29/11 kl 08:00-16:00. Jag var hemma hela dagen och redo nÀr granarna skulle levereras. Vid 20-tiden står det att det Àr 7 stopp före. Jag stannade dÀrför hemma hela lördagen för att kunna ta emot min bestÀllning. På natten till söndag får jag en notis om att leveransen blivit framflyttad till söndagen 30/11 08:00-16:00. Samma dag som leveransen nu skulle komma hade jag bjudit in till glöggmingel, pepparkakor samt bokat en kör som skulle sjunga in 1a advent. Denna tillstÀllning skulle hållas vid 17:00. Jag var optimistisk och såg att granarna snart skulle komma. Vid 16:00 fick jag dock kontakta alla gÀster och meddela att tillstÀllningen blivit instÀlld då jag stod utan granar. Detta var något som visade sig vara vÀldigt tur för leveransen kom fram kl 23:45 på kvÀllen. Dom stackars killarna som levererade granarna var superstressade och klagade över att dom var extremt underbemannade. Dom hade efter mig 17 st leveranser kvar att göra denna kvÀllen så kan tÀnka mig att det var kunder som fick sina granar levererade betydligt senare Àn mig den natten.
Hur som helst så hjÀlpte leveranskillarna mig med att sÀtta upp granarna i de julgransfötter som jag Àven bestÀllt från smålandsgran. Dessa visade sig hålla undermålig kvalitet och morgonen dÀrpå så låg granarna på backen. Dessa julgransfötter visade sig vara helt obrukbara då metallen som skulle hålla armarna på plats var för svag och dessa böjde sig vilket gjorde att dom inte klarade att stå upp. Jag stod nu med fötter och granar som var obrukbara. Granarna hade dessutom tagit skada och blivit fula av fallet, julgransbelysningen hade gått sönder och toppstjÀrnnor från Svenskt Tenn blivit buckliga och skadade. VÀderförhållanden var bra och dessa granar stod inne i en skyddad innergård vilket gör att det inte blåser något dÀr dessa var placerade.
SÃ¥ för att summera min upplevelse lade jag hen hel helg pÃ¥ att vÀnta hemma pÃ¥ granarna, fick stÀlla in glöggmingel, pepparkakor samt kören som var bokad i sista sekund, kontakta 60+ gÀster om att tillstÀllningen blivit instÀlld samt stod med glögg, pepparkakor och jag har inte haft nÃ¥gra julgranar i vinter. Inte alls den âstressfria julgransupplevelsenâ som utlovadesâŠ
Efterköpshanteringen Àr ickseexisterande. Dom har en chatbot som Àr vÀrdelös, inget telefonnummer att ringa och en kundtjÀnst via mail som verkar checkat ut efter jul. Jag har inte hört något ifrån dem och det går inte heller att få tag på någon! Uselt alltihop!
Jag har tidigare varit en trogen och glad kund av smålandsgran men denna bestÀllning och hantering av Àrende Àr under all kritik! Det kÀnns som att något har hÀnt inne i bolaget, nÀr jag kollar på allabolag.se ser jag att konkurs inleddes redan 20250115. Jag har försökt nå VD Anna Benson utan framgång.
JAG REKOMMENDERAR INGEN ATT HANDLA FRÃ
N SMÃ
LANDSGRAN!
Beware of unexpected invoice after order
We ordered a Christmas tree with pickup included. The receipt/order confirmation states that tree pickup costs 0 SEK, yet we later received an invoice.
Despite repeated contact, the company was unable to explain why the invoice contradicts their own receipt.
Poor communication and unclear pricing. Keep all documentation and be cautious when ordering.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ