HÀlsokontroller
HÀlsotest paket
HÀlsoundersökningar
Magnetröntgen
LÃ¥ngtids-EKG
Sveriges mest prisvÀrda och personliga hÀlsotester och hÀlsokontroller. Vår vision Àr att fler mÀnniskor ska få tillgång till sin egen hÀlsodata.
FörutsÀttningarna för att må bÀttre bör inte begrÀnsas utifrån mÀnniskors finansiella tillgångar eller lokala vårdresurser. På
Testmottagningen.se hittar du Sveriges mest prisvÀrda hÀlsotester och hÀlsoundersökningar dÀr du sjÀlv bestÀmmer vad du vill testa och nÀr.
BestÀll något av våra
250 tester och lÀmna ditt blodprov på någon av alla våra
180+ mottagningar.
Så hÀr fungerar det
1. BestÀll hÀlsokontroll eller hÀlsoundersökning
VÀlj en fÀrdig hÀlsokontroll eller hÀlsoundersökning â eller skapa din egen genom att lÀgga till valfria blodprover och undersökningar i din varukorg.
2. Aktivera remissen
Aktivera din remiss och vÀlj mottagning som du vill genomföra provtagning eller undersökning på.
3. Besök mottagning
Du besöker sedan vald mottagning för att lÀmna ditt prov.
4. Provsvar och utlåtande
Du får dina provsvar inom 1-5 arbetsdagar, provsvaren inkommer löpande. NÀr alla provsvar och resultat har inkommit granskas de och utfÀrdas av en lÀkare.
Våra hÀlsokontroller omfattar flera relevanta hÀlsomarkörer inom hjÀrta- och kÀrl, hormonell balans, vitamin- och mineralnivåer, blodstatus och jÀrn samt njurfunktion och leverhÀlsa.
VÀlj en hÀlsokontroll som tillgodoser dina specifika behov, få mer kunskap om dina vÀrden och skapa förutsÀttningarna för en Ànnu bÀttre hÀlsa.