totaalBED - Drachten レビュー 159

4.7

Doctor Martin Luther Kingsingel 44, 9203 JC Drachten, Friesland, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

De afspraken die gemaakt zijn komen ze na. Ook de bezorging en montage was optijd en de medewerkers waren vriendelijk. Ook werd het afval(plastic/karton) netjes mee terug genomen. Wat beter kon was h... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij hebben een super fijne ervaring gehad bij TotaalBed Drachten! We zijn ontzettend goed geholpen door Jantina. Ze nam echt de tijd voor ons en liet ons van alles ervaren: van kussens en dekbe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bij Totaalbed in Drachten zijn we zeer goed geïnformeerd, vriendelijk geholpen en konden/mochten we diverse bedden uitproberen. De verkoopster heeft goed naar onze houding gekeken en waar nodig gec... もっと見る

企業情報

5. マットレス専門店

totaalBED - Drachten について

当該企業による記述

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

連絡先

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Goed geholpen

Goed geholpen. juiste voorlichting en advies

2026年5月21日

Beste Roelie,

Wat leuk om jouw positieve review te lezen!
Fijn dat alles naar wens is verlopen.

5つ星のうち5の評価

Vandaag in het filiaal in drachten…

Vandaag in het filiaal in drachten geweest. Bij binnenkomst vriendelijk onthaal en meteen een hele mooie en duidelijke uitleg gekregen. En ja na de vriendelijke rondleiding ook maar meteen een heel mooi bed gekocht. Kan niet wachten tot wij hem in huis hebben staan.

2026年5月23日

Beste Jurgen,

Wat fijn om te zien dat je goed bent geholpen bij totaalBED Drachten en dat je een mooie aankoop bij ons hebt gedaan!

5つ星のうち1の評価

Na op 21 oktober een review geplaatst…

Na op 21 oktober een review geplaatst te hebben kreeg ik bericht terug om gegevens door te geven. Na dit gedaan te hebben natuurlijk niks van gehoord maar lijkt goed in het bericht dat ze toenadering zoeken

Aldert

2026年4月21日

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend vervelend dat je geen reactie van ons hebt gekregen naar aanleiding van jouw bericht. Heb je ons gemaild naar service@totaalbed.nl?

We komen uiteraard alsnog graag met je in contact om jouw verhaal te kunnen horen. Zou je ons alsnog willen mailen of anders telefonisch contact met ons willen opnemen? Dit mag via 038-4554016.

Nogmaals onze oprechte excuses.

5つ星のうち4の評価

Er wordt gehouden aan de afspraken die worden gemaakt, tijdens en na bezoek.

Wat beter kon was het onderhandelen van de prijs.

2026年5月7日

Beste Leistra,

Wat super fijn dat je zo goed geholpen bent in zowel de winkel als bij de aflevering.

Snelle service

Snelle service

2026年5月3日

Hallo Johannes,

Heel hartelijk dank voor delen van deze mooie review!

Aanrader!

Fijne, behulpzame en deskundige medewerkers. We zijn zeer tevreden!

2026年5月2日

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn om te zien dat je zeer tevreden bent en dat je goed bent geholpen bij totaalBED Drachten.

Hartelijk dank voor je review.

Goede communicatie

Goede communicatie! Fijne verkoopster. Ook de mannen van de bezorging waren top! We zijn heel blij met ons nieuwe bed.

2026年4月18日

Beste An,

Wat fijn om te zien dat je goede communicatie hebt ervaren en dat ook de bezorging goed is verlopen.

Veel plezier met je nieuwe bed!

Prima zaak

Prima benadering
Goed advies en mooi materiaal
Zijn goed geslaagd voor twee logeerbedden en grote boxspring.

2026年4月23日

Beste meneer/mevrouw Verwayen,

Wat fijn om te zien dat je goed advies hebt gekregen bij totaalBED Drachten en dat je goed geslaagd bent!

afspraken nagekomen

2026年4月16日

Beste meneer/mevrouw Mulder,

Wat fijn om te zien dat de afspraken goed zijn nagekomen.

Totaal top bed!

Wij hebben een super fijne ervaring gehad bij TotaalBed Drachten!

We zijn ontzettend goed geholpen door Jantina. Ze nam echt de tijd voor ons en liet ons van alles ervaren: van kussens en dekbedden tot toppers. Hierdoor kregen we een goed beeld van wat het beste bij ons past.

Daarnaast werd er drinken aangeboden en werden alle mogelijkheden rustig met ons besproken. Wat we vooral erg prettig vonden, is dat er echt werd meegedacht met ons budget en onze wensen.

Al met al een hele prettige en persoonlijke ervaring. Zeker een aanrader!

2026年4月16日

Beste Lies,

Wat leuk om jouw positieve review te lezen!

Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij geven de complimenten door aan Jantina! Hartelijk dank.

Een aanrader!!!!

Bed voor onze zoon gekocht en later voor ons zelf. Kundig, erg vriendelijk personeel.
Heel erg goed geholpen , verschillende matrassen geprobeerd, duidelijke uitleg en zeer tevreden over onze nieuwe bed, de communicatie en de levering .

2026年4月3日

Beste Janet,

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen en dat u zo tevreden bent over uw nieuwe bed.

Jorian

Goed en mooi afgeleverd

Goed en mooi afgeleverd

2026年3月27日

Beste meneer/mevrouw De Kroon,

Erg fijn om te zien dat alles goed en mooi is afgeleverd.

Perfect!

Goede communicatie. Levering een paar keer uitgesteld omdat de verbouwing uitliep. Dit was geen probleem. Keurige en vriendelijke bezorgers die het bed heel netjes in elkaar hebben gezet. Het bed is ook prachtig! Hele fijne ervaring dus!

2026年3月22日

Beste Nell,

Wat fijn om te zien dat je goede communicatie hebt ervaren en dat de levering ook goed is verlopen!
Goed om te vernemen dat je een hele fijne ervaring hebt gehad! Daar worden wij ook blij van. 🤗

Goed geholpen

Goed geholpen. Netjes geleverd en geplaatst door de monteurs. Bed ligt fantastisch.

2026年2月17日

Beste mevrouw Veenstra,

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat de levering en plaatsing netjes zijn verlopen. Ook goed om te horen dat het bed fantastisch ligt

Jorian

Beste ibo,

5つ星のうち5の評価

Top geholpen in de winkel en prima…

Top geholpen in de winkel en prima bezorgers/monteurs.

2026年1月24日

5つ星のうち5の評価

De ontvangst was goed bij Totaalbed…

De ontvangst was goed bij Totaalbed Drachten en ze namen de tijd voor je. Jantina en Simon. Ze geven je goed advies over de matrassen en het bed zelf, wij waren opzoek naar een hoger bed qua in en uitstap.De bezorging was ook goed een goede communicatie. De verpakking die van het bed afkomt nemen ze ook mee. Wil je nog een keer extra op het matras liggen omdat je twijfelt, was ook geen probleem.

2026年1月16日

Beste meneer/mevrouw Van Esveld,

Goede hulp

Goede hulp
Bij totaalbed in Drachten werd ik goed en geduldig geholpen bij het maken van een keuze. De bezorgers waren mooi op tijd, ondanks het slechte weer. Het bed is goed in elkaar gezet en geplaatst. Helaas paste het hoofdbord niet door het trappengat. Dat was een inschattingsfout van mezelf. De bezorger heeft wel gelijk voor mij gekeken of het door het raam past zodat ik dat zelf kon gaan regelen.
Kortom goede, nette en beleefde hulp gehad. Ohja, de boxspring ligt heerlijk.

2026年1月12日

Beste heer/mevrouw Vledder,

Wat fijn te horen dat je zo goed en geduldig geholpen bent bij het maken van jouw keuze en dat de bezorging ondanks het slechte weer op tijd was. We zijn blij dat het bed goed in elkaar is gezet en heerlijk ligt. Vervelend dat het hoofdbord niet door het trappengat paste, we hopen dat dit goed kon worden opgelost. Bedankt voor de feedback!

Totaalbed Drachten door Jantina

Showroom in Drachten had een ruime keus. Erg fijn geholpen door Jantina. Zij was ongedwongen, spontaan, gezellig en meedenkend, waardoor we een bed konden uitzoeken wat voor ons helemaal goed voelde. We kregen een aangepast cadeautje omdat er een actie niet op het uitgezochte bed kon. Een aanrader.

2026年1月15日

Beste familie Van der Berg,

Wat fijn om te zien dat je zo goed bent geholpen bij totaalBED Drachten en dat je een mooie aankoop hebt gedaan!

5つ星のうち5の評価

Mooie aanbieding en duidelijke afspraak…

Mooie aanbieding en duidelijke afspraak over de bezorging en een prima aflevering.

2026年1月3日

Beste heer/mevrouw Terpstra,

Wat fijn dat de aanbieding en bezorging zo goed zijn verlopen! We zijn blij met deze positieve feedback en de mooie ervaring. Heel hartelijk dank!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。