totaalBED - Enschede レビュー

TrustScore 5段階評価の5

Schuttersveld 36, 7514 AL Enschede, Overijssel, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

We werden netjes op een hoogte gehouden wanneer de levering was en de chauffeur belde nog een half uur van te voren De motor deed het niet en ze hadden een reserve bij zich zodat dit gelijk verholp... もっと見る

5つ星のうち4の評価

De communicatie rond de levering was perfect. De monteurs hebben keurig werk afgeleverd. Daarbij waren ze vriendelijk en werkten heel netjes. Van de voorlichting en de behandeling tijdens de aanko... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Klantvriendelijk, monteurs vriendelijk ,maar de tijd van aflevering ruim 3 maanden veel te lang . Het werd pas geleverd na 2x gebeld te hebben waar het bed bleef.

企業情報

5. マットレス専門店

totaalBED - Enschede について

当該企業による記述

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

連絡先

Goed afgeleverd

Goed geholpen

2025年10月6日

Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor deze positieve woorden.

Rina

Overall een goede ervaring

Geduld in de winkel, uitgebreid alle verschillende opties doorgenomen qua bed, hoofdboard, stof. We hadden misschien iets langer bij het topmatras stil mogen staan maar misschien was het ook wel duidelijk. Verder voorspelbaarheid in hoe de rest van de wachttijd en afspraak maken voor levering zou gaan. Vriendelijke bezorgers hebben op 1 hoog in elkaar gezet.

2025年9月26日

Beste Isabelle,

Fijn om te horen dat we uitgebreid de tijd hebben genomen om de opties te bespreken. We waarderen jouw feedback over de voorlichting over de topmatras en de communicatie rondom de levering. en zijn blij dat de bezorging goed is verlopen. Dank voor jouw review!

5つ星のうち5の評価

Er werd netjes gewerkt en op tijd…

Er werd netjes gewerkt en op tijd aangegeven hoe laat de het bed werd geleverd.

2025年9月14日

Beste Levatino,

Wat fijn om te zien dat alles vooraf goed met je besproken is en dat je bed netjes is gemonteerd!

Geweldige service!

We hebben hier lattenbodems, matrassen, kussens en bedlinnen gekocht. Prima kwaliteit allemaal. Eén matras was toch niet goed voor mij, de service was meer dan geweldig! Er werd meegedacht en de verkoper heeft alles in het werk gesteld om de goede matras voor mij te krijgen. Dank voor de vriendelijkheid en hulpvaardigheid. TOP.

2025年9月11日
自発的なレビュー

Beste Elleke,

Wat fijn dat u tevreden bent met uw aankopen! We zijn blij te horen dat we u goed hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste matras. Bedankt voor uw vriendelijke woorden en de positieve beoordeling.

Beste meneer/mevrouw Libbers,

Wat fijn om te zien dat er bij je is geleverd zoals afgesproken.

5つ星のうち5の評価

Juiste info in de winkel

Juiste info in de winkel. Verkoper probeert natuurlijk te verkopen, maar absoluut niet opdringerig. Kregen een offerte mee en na een week bedenktijd definitief besloten tot koop. Zo konden we nog kiezen voor bv. een andere kleur. Ook de levering verliep precies zoals beloofd

2025年8月29日

Beste meneer/mevrouw Hilbrink,

Erg fijn om te zien dat je de juiste informatie in de winkel hebt gekregen en dat ook de levering goed is verlopen!

5つ星のうち5の評価

Goed geholpen met goede uitleg en niet…

Goed geholpen met goede uitleg en niet opdringerig.

2025年8月29日

Beste heer/mevrouw Langeveld,

Wat fijn te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen, we waren je graag van dienst!

5つ星のうち5の評価

Oprechte interesse in onze wensen.Gaf…

Oprechte interesse in onze wensen.Gaf tips en aanbevelingen.Het was onze eerste winkel om eens rond te kijken maar was tevens de laatste omdat er een goed gevoel achter bleef.

2025年8月3日

Beste Kitty Masselink,

Wat fijn om te zien dat je een goed gevoel in de winkel hebt gekregen en dat je een mooie aankoop bij ons hebt gedaan.
Hartelijk dank voor je review en beoordeling!

Super goede service.

We kwamen eigenlijk alleen om een beetje te oriënteren voor nieuwe matrassen.
Maar uiteindelijk zijn we weggegaan en hadden we een nieuw bed gekocht.

2025年8月8日

totaalBED - Enschede からの回答

Wat fijn dat jullie bij ons geslaagd zijn! We zijn blij te horen dat jullie een nieuw bed hebben gevonden, ook al was dat niet direct de bedoeling. Bedankt voor de positieve feedback.

Bryan

Perfect bed .
In één woord toppie

2025年7月24日

Beste klant,

Wat fijn om te zien dat je alles als 'toppie' hebt ervaren en dat je goed bent geholpen bij totaalBED Enschede! 🤗

Hartelijk dank voor je review en beoordeling!

Prima

Prima geholpen door verkoper en prima levering van het bed.

2025年7月17日

Beste,

Erg fijn om te vernemen dat je prima bent geholpen door de verkoper bij totaalBED Enschede en dat ook de levering goed naar wens is verlopen!

5つ星のうち5の評価

Alles perfect geregeld en prima en zeer…

Alles perfect geregeld en prima en zeer vriendelijke bezorgers, àlles netjes afgeleverd en opgeruimd, gewoon klasse , willen de verkoper David nog even extra bedanken voor wat hij voor ons heeft gedaan , die man is meer als goud waard , we hebben nog een extra nachtkastje bij besteld en dat kunnen we over enkele weken bij het filiaal ophalen, David bedankt

2025年7月7日

Beste heer Doeschot,

Wat fijn dat alles perfect geregeld was en dat de bezorgers zo vriendelijk waren! We zijn blij te horen dat de levering en service naar wens waren. Hartelijk dank voor de mooie woorden over onze medewerker en de bestelling van het nachtkastje. We waarderen uw feedback enorm!

5つ星のうち5の評価

Vlotte en super nette bezorging

Vlotte en super nette bezorging! Nette mannen en heel snel bed opgesteld en schoon achtergelaten. Plastic en karton meegenomen. Prettige bezorgers.

2025年6月28日

Beste meneer/mevrouw Velthuis,

Wat fijn om te zien dat je vlotte en snelle bezorging hebt ervaren en dat alles bij levering naar wens is verlopen!

5つ星のうち5の評価

Goede uitleg over de bedden vriendelijke beleefde personeel en ok heb nog nooit zo lekker geslapen als in een bed van totaal bed en er is ook nog een lekkere kopje koffie erbij

De uitleg over de bedden
Dat je ook zelf alles kunt samenstellen wat je wilt hebben
Vriendelijke en beleefde personeel
En als laatste krijg je er een lekkere kopje koffie erbij
En het voornaamste ik heb nog nooit zo goed geslapen
De eerste nacht moest ik wel wennen aan het nieuwe bed maar dat moet iedereen

2025年6月26日

totaalBED - Enschede からの回答

Wat fijn dat u zo goed geslapen heeft! We zijn blij te horen dat u de uitleg over de bedden, de samenstelling ervan, het vriendelijke personeel en de koffie waardeerde. Bedankt voor uw positieve feedback.

Met vriendelijk groet,

Bryan
Klantenservice TotaalBED.

5つ星のうち5の評価

Goede service en bezorging ging snel!

Goede service en bezorging ging snel!

2025年6月13日

Beste meneer/mevrouw Have,

Wat fijn om te zien dat je goede service hebt ervaren en dat de bezorging snel is verlopen!

Hartelijk dank voor je reactie en beoordeling.

Goed advies

Goed advies, zonder opdringen! Alle gemaakte afspraken zijn zonder problemen nagekomen! Ook de monteurs hebben fantastisch werk geleverd en verpakkingsmateriaal meegenomen!
Gewoon goed!

2025年5月23日

Beste Rene,

Erg goed om te zien dat je goed advies hebt gekregen bij totaalBED Enschede en dat je je niet opgedrongen voelde.
Ook fijn om te zien dat de monteurs fantastisch werk hebben geleverd!

Hartelijk dank voor je reactie en beoordeling.

5つ星のうち5の評価

Vanaf het eerste bezoek aan de winkel…

Vanaf het eerste bezoek aan de winkel in Enschede al een goed gevoel en dat is voor het belangrijkste voor het verdere verlooop.
Bed prima geïnstalleerd en duidelijke uitleg.
Dan krijg je ook het maximaal aantal sterren👍👍

2025年5月26日

Beste heer/mevrouw Grobbe,

Heel hartelijk dank voor het delen deze mooie review. Wij waarderen de complimenten enorm! Heel veel slaapplezier gewenst!

Snel

Snel, efficient, duidelijk

2025年5月18日

Beste heer/mevrouw,

Dank voor deze mooie review!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。