Tækkemand Mads Hetoft - Tækkemads.dk レビュー 19

4.6

企業情報

1. ビジネス サービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Tækkemads er en seriøs virksomhed, med respekt for faget, materialerne og ikke mindst kunden. Vi overholder vore aftaler og ynder at gøre samarbejdet mellem kunde og tækkemand til en positiv oplevelse.

4.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Kompetent tækkearbejde.

Mads og Michael er 2 yderste kompetente, behagelige og rare tækkemænd, som udfører et fagligt godt stykke arbejde, som efterlader intet tilbage at ønske.
Vi ses næste gang der skal mønnes :-)
mvh Jette og Mogens

2025年10月23日
5つ星のうち5の評価

Vi er super glade for Mads

Vi er super glade for og tilfredse med Mads og hans teams arbejde, og kan kun på det varmeste anbefale ham. Servicen er i top, og det udførte arbejde super flot. Det er en fornøjelse at have dem gående, de er hyggelige og ordentlige og der bliver rydet flot op :-)

2025年10月8日

Thumbs up !

Nu er der gået godt en måneds tid siden det nye tag blev færdig, og det holder tæt ! Mads, Michael og Phillip kan deres kram, flot resultat. Og så er de yderst flinke og behagelige, jeg har kun ros for sjakket og kan varmt anbefale dem.

2021年11月14日
Tækkemand Mads Hetoft - Tækkemads.dk ロゴ

Tækkemand Mads Hetoft - Tækkemads.dk からの回答

Tak Paul.
At taget er tæt, må være et absolut minimumskrav, men det er jo en del af joken. :)
Tilbage skal der lyde et tak for opgaven, men også din venlighed og gæstfrihed.

Phillip, Michael og Mads.

5つ星のうち5の評価

Varm anbefaling i den kolde tid

Endnu et besøg fra Tækkemads - i dag stod den på ny mønning på hele huset og et par små reparationer hist og her.

Igen et stykke arbejde i prima klasse, det er blevet så flot :)

Kan varmt anbefale Mads herfra inkl. hans sjak - så søde og imødekommende alle sammen

2020年3月10日

Ærlig og dygtig tækkemand

Mads er en virkelig dygtig og omhyggelig håndværker. Man er i sikre hænder hos ham, og han udfører arbejdet grundigt og hurtigt. Han er tilmed ærlig og en fornøjelse at have rendende i sit hus.
Her fra Vindinge skal der lyde de varmeste anbefalinger.

2018年12月7日
5つ星のうち5の評価

Har haft fornøjelsen af Tækkemads og…

Har haft fornøjelsen af Tækkemads og hans makker Tommy. Fra starten i processen var Mads super venlig at hjælpe med udregninger og mål til ansøgning af kvistvinduer, en stor hjælp.
Flittige gutter, rare at have som håndværkere og laver et super flot stykke Håndværk.
Nyt stråtag og kvistvinduer.
Carina & Henrik
St. Valby

2018年12月4日
5つ星のうち5の評価

Mads er en meget dygtig og ærlig…

Mads er en meget dygtig og ærlig håndværker som holder, hvad han lover. Han er god til at informere under processen, og man føler sig virkelig i gode hænder hos Mads. Hos os vil vi med glæde benytte os af Mads igen, og vi medgiver ham vores allerbedste anbefalinger.

2018年10月20日

Ny mønning…

Fik lagt ny mønning med lavtrykspresset havrehalm og udskiftet nogle kragetræer i januar 2018 efter råd fra Tækkemads. Mønningen er fortsat en fornøjelse at kigge på. Da taget er af ældre dato, har jeg forespurgt om levetiden på dette. Tækkemads har vurderet, at det kan holde min. 5 år endnu. Meget fin kommunikation før, under og efter udførelsen af arbejdet. Ser frem til at få lagt nyt tag i 2023-2024 af Tækkemads.

2018年10月17日

Rimelig pris og professionel

Rimelig pris og professionel. Vi har af to omgange haft brug for Mads til vores tag, og begge gange har det ikke været en finger at sætte på arbejdet. Aftaler blev overholdt, både i forhold til pris og tid. Mads er meget behagelig og let at stole på, for han lover ikke mere end han kan holde, og fordi det han laver ser pænt, solidt og ordentlig ud. Det er også en personlig glæde, at se Mads gøre en dyd ud sit arbejde, fordi det er forbundet med både stolthed og glæde. Vi vil helt sikkert bruge Mads igen.

2018年10月10日

Fremragende arbejde på Kålundshuset i Farum

Vi valgte Mads som vores tækkemand i 2016 på anbefaling af Farum Sogn, hvor han nogle år tidligere stod for tækningen af den nybyggede sognegård. Han gik lige så entusiastisk og dedikeret til opgaven hos os i vores lille 1700-tals bondehus. Det er en daglig fornøjelse at nyde resultatet! At han så tilmed er en munter og opmærksom person, som man hygger sig med at omgås mens arbejdet står på, dét er blot en ekstra bonus. Vi anbefaler ham på det varmeste helt uden nogen forbehold. vh Kirsten Grove & John Frandsen.

2018年10月10日

Trustpilot エクスペリエンス