企業が回答しました
In oktober de iPhone 14 pro Max besteld er werd toen in de winkel gezegd wij leveren de iPhone het snelst dus netjes aanbetaald en wat gebeurd er al twee keer verteld over twee weken heeft u hem... もっと見る
企業が回答しました
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
当該企業による記述

Zuivelstraat 25, -, 4611 PE, Bergen Op Zoom, Noord-Holland, オランダ
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom からの回答
Leuk zo’n inruilactie voor je applewatch, u krijgt 100 euro extra. Echter als je meer dan 3 krassen hebt mag je niet meedoen. Een beetje een fake actie want wie heeft er geen krassen op een oude apple watch

Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom からの回答
Ik werd gelijk welkom geheten door de medewerkers en ben enorm goed geadviseerd en geholpen. De medewerkers waren enorm vriendelijk en deskundig.

Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom からの回答
Een vriendelijke jonge dame heeft mij uitstekend aan een nieuw armbandje voor mijn Iwatch geholpen . Wel blijf ik het een gemis vinden dat er geen mogelijkheid is geboden om even te zitten in de winkel als je even moet wachten .

Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom からの回答
Ik bestelde een iPhone en een Iwatch, maar de broodjes kroket waren belangrijker dan controleren of het product ook in de winkel aanwezig was. Ik was namelijk nog geen 10 minuten weg en kreeg al een bericht dat de iPhone kon worden opgehaald..
Toen ik 1,5 week later terug kwam om de bestelling op te halen kon er van de store manager nog geen goededag vanaf, niet echt een goed voorbeeld voor je medewerkers

Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom からの回答
Ik werd vandaag geholpen door Wessel. Vriendelijk, geduldig én deskundig. Ik had een probleempje met mijn MacBook Air. Het werd snel, adequaat en naar tevredenheid opgelost waardoor ik met een goed gevoel het weekend in ging! Bedankt Wessel!

Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom からの回答
Airtag gekocht in de winkel. Verkoper legde uit dat je je voorwerp op zeer korte afstand terug kunt vinden. Thuisgekomen bleek dit bij mij niet het geval te zijn omdat mijn telefoon van een te oude type is en de verkoper heeft hier helaas niet naar gekeken.

Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom からの回答
Ik heb bij mijn bezoek een halfuur staat wachten terwijl de verkoper uitgebreid stond te kletsen met een klant. De klant voor mij was er ook al voor weggelopen.

Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom からの回答
Checken NIET je apparaat, IPhone, Ipad of what for apparaat. Bij zien zeggen ze dat het niet te repareren is.
Blijkbaar hebben ze rőntgen ogen.

Goed geholpen.
Het enige dat me verbaasde was dat er geen passende Telefoonhoes aanwezig was in de winkel daar heb ik nog een 8 dagen op moeten wachten.

Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom からの回答
Betrouwbaar en ben altijd welkom voor een probleempje , wordt ook nog goed geholpen !!

Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom からの回答
Goede hulp en service. Voldoende tijd om goede keuze te maken. Dank je wel

Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom からの回答
Omdat mijn artikel op voorraad was, kon ik het dezelfde dag nog ophalen. Heel vriendelijk geholpen door een jongedame die me verderhielp met beschermingsmiddelen en heel geduldig en aardig die voor mij monteerde. Misschien allemaal heel normaal maar té vaak maak je anders mee! Héél blij mee!

Vakbekwaamheid
Klantvriendelijk
Geduldig
Begripvol
En koop je een imac bij Amac €200,duurder is dan bij coolbleu ,maar voor dat bedrag kan ik met een gerust hart altijd naar binnen lopen voor open vragen van apple producten. Dus Alle waarde voor zijn centen!

Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom からの回答
Was heel vriendelijk personeel, die goede uitleg gaf! Zelfs nog een gratis training gehad, om met mijn nieuwe iphone om te gaan!

Amac | Apple Premium Reseller - Bergen op Zoom からの回答
Ben heel goed geholpen Hij was beleefd en vriendelijk van mij krijgt hij een dikke 10

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。