Bestilte mandag 3 ting. Onsdag bliver jeg ringet op at de mangler en af tingene og at den mÃ¥ske kommer fredag. Onsdag, 9 dage efter bestilling tager jeg i butikken uden at have modtaget besked o... ãã£ãšèŠã
Bog & idé har rigtig mange fine ting, og altid god betjening. Man kan derudover bestille nÊrmest alle slags bÞger til afhentning (mod betaling selvfÞlgelig). + God kundeservice + Mange bÞger +... ãã£ãšèŠã
Virkelig nemt at bestille online og hente det i butikken. Der gik et par timer og sÃ¥ havde jeg mulighed for at hente min click and collect ordre ved kassen. Det er meget nemt og en god lÞsning hvis... ãã£ãšèŠã
Det er let at bestille hos Bog&Idé Mange forskellige ting at kÞbe, hurtig og let betaling online og så kan man ovenikÞbet få det leveret hjemme eller i en pakkeboks. Godt tilfreds med produktet
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bog & idé er Danmarks stÞrste boghandlerkÊde - en kÊde med en lang historie og et vÊrdigrundlag, der tager afsÊt i kundernes Þnsker og behov.
Mossvej 2, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 70ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Nemt og ordentligt
Nemt at bestille på hjemmesiden og hurtigt besked om af hentning i butikken
HÞflig og smilende medarbejder
Jeg bestilte en bog på deres hjemmeside og kunne hente den i butikken hurtigt derefter. Dejligt, at der endnu er fysiske butikker i byen :-)
Click and collect
Virkelig nemt at bestille online og hente det i butikken. Der gik et par timer og så havde jeg mulighed for at hente min click and collect ordre ved kassen.
Det er meget nemt og en god lÞsning hvis man har travlt efter arbejde og hurtigt mangler noget. Kan varmt anbefale!
Jeg synes det er en god butik medâŠ
Jeg synes det er en god butik med rigtig god service i hvert fald i HjÞrring og jeg synes ogsÃ¥ at det er en god hjemmeside at bestille fra der er efter min mening hurtig levering ð
Altid nemt og godt at handle hosâŠ
Altid nemt og godt at handle hos bog&ide.
Altid super god service og i voresâŠ
Altid super god service og i vores lokal afdeling er der faktisk en ung mand der ved rigtig meget om skÞnlitteratur, hvilket er det jeg er mest interesseret i.
Nem at bestille online
Nem at bestille online - hurtigt klar til afhentning i butik med superservice i Aalborg Storcenter.
Korrekt og rettidig levering ..
Korrekt og rettidig levering ... ;-)
Stort bogudvalg
Stort bogudvalg. Hurtig hjemtagelse af bestilte bÞger. Oftest venligt og serviceminded personale.
Lang levering
Bestilte mandag 3 ting.
Onsdag bliver jeg ringet op at de mangler en af tingene og at den måske kommer fredag.
Onsdag, 9 dage efter bestilling tager jeg i butikken uden at have modtaget besked om at varerne er klar til afhentning og kÞber kun de to varer.
Syntes altid jeg oplever utrolig lang levering, men isÊr ved afhentning.
Varerne og prisen er super fin.
God service, smil og varer på lager. Hurtig levering og betjening
Meget fin bytteservice og venligâŠ
Meget fin bytteservice og venlig medarbejder
Det er let at bestille hos Bog&Idé
Det er let at bestille hos Bog&Idé
hurtig levering pÃ¥ bestilt bog og godâŠ
hurtig levering på bestilt bog og god service
Fuld tilfredshed
Fuld tilfredshed! Nemt at navigere rundt på hjemmeside.
Fantastisk hjemmeside og hurtigâŠ
Fantastisk hjemmeside og hurtig levering.âšâšâšâšâš
Nemt at finde varen på hjemmesiden
Nemt at finde varen pÃ¥ hjemmesiden. Hurtig levering. Alt virkede som det skulle. ð