Chicago Roasthouse レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig lÊkker mad, vi bestilte til et stort bryllup (100 gÊster) og det var bare helt perfekt! Blev leveret pÃ¥ aftalt tidspunkt, varmt - kÊmpe luksus! Vi fik meget ros for maden! De har altid sva... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte mad til 8 personer og hentede det det var til min fÞdselsdag 12/9 2025 kartoffelbÃ¥dene var gennemstigte sÃ¥ de knasede de var uspiselige resten kunne spises men det kunne gÞres bedre D... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ganske enkelt uspiseligt. Spareribs seje og kolde. Pommes frites slatne og decideret vÃ¥de?!? Hotwings var ikke hotwings, men friturestegte aflange kyllingestykker. Desuden mangle den tilk... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig lÊkker mad

Virkelig lÊkker mad, vi bestilte til et stort bryllup (100 gÊster) og det var bare helt perfekt! Blev leveret på aftalt tidspunkt, varmt - kÊmpe luksus!
Vi fik meget ros for maden!
De har altid svaret hurtigt, de er SÅ sÞde, og hjÊlpen ift allergener har ogsÃ¥ bare vÊret i top!
Det bliver ikke sidste gang vi bestiller til fest herfra 🀩🎉

2026幎7月25日
5぀星のうち1の評䟡

Vi bestilte mad til vores fodboldhold

Vi bestilte mad til vores fodboldhold fra Chicago Roast House Herlev , og desvÊrre var oplevelsen ikke god.

Inden bestillingen ringede jeg for at spÞrge, om kÞdet var halal. Det er et helt almindeligt spÞrgsmål, men den medarbejder, jeg talte med, svarede på en måde, som jeg oplevede som flabet og uprofessionel. Jeg fÞlte mig ikke mÞdt med respekt som kunde, og samtalen efterlod et meget dårligt indtryk.

Selve maden levede heller ikke op til forventningerne. Flere på holdet var ikke tilfredse med smagen, og samlet set var oplevelsen skuffende.

På grund af den dårlige kundeservice og den manglende tilfredshed med maden kan jeg desvÊrre ikke anbefale stedet.

2026幎6月19日

Øv Þv Þv, sejt kÞd, kolde kartofler

Øv Þv Þv, en rigtig dÃ¥rlig oplevelse. Jeg valgte at ringe og fortalte pÊnt hvordan kÞdet var sejt og med mange sener og kartofler kolde, og har brugt dem fÞr hvor kÞdet var lÊkkert, men Þv en dÃ¥rlig oplevelse og de valgte at takke for mit opkald og gÃ¥ videre til kÞkkenet, men det gÞr da, at vi finder andre veje fremover. Her burde de gribe en kunde og tilbyde ny mad, men nej, og hvad kan jeg bruge at hun taler med kÞkkenet? Jeg tÞr da ikke bestille igen, hvis ikke jeg ved at de gÞr noget ekstra for deres kunder.
Har ikke klaget fÞr, men det var bare ringe mad i dag.

2026幎4月11日

SMÅ portioner

Jeg blev så skuffet, da jeg her idag skulle hente vores nytårsaftens mad kl 14.00.

Der er virkeligt sket meget på mÊngden af den mad man får..

Det er sidste gang vi bestiller mad her..
Ville Þnske man kunne ligge billeder ind her..383795

2025幎12月31日

DÃ¥rlig service

DÃ¥rlig service
Jeg bestilte mad 1 uge fÞr jeg skulle bruge det, skulle holde surprise for min mand, havde derfor bestilt med levering. Jeg snakkede sågar med restauranten 2 gange omkring min levering, og begge gange kunne de se min bestilling. Men maden dukkede aldrig op, der sad vi så huset fyldt med gÊster. Manden jeg fik fat i, var ikke i restauranten, og for at sige det mildt, meget ligeglad med situationen. Han forsÞgte at kontakte restauranten, men uden held og så var der ligesom ikke noget at gÞre ved det. Er så skuffet over man kan kÞre en forretning sådan, ikke så meget som en beklagelse eller undskyldning fik jeg.

2025幎12月5日
5぀星のうち2の評䟡

Det bedste var brÞdet.

Det bedste var brÞdet.
Vi fik mad derfra i lÞrdags. Ikke godt nok. Det bedste var brÞdet. FlÞdekartoflerne sagte ringe og ikke af flÞde. Skinken var så salt at den var uspiselig, OksekÞdet gennemstegt og ligeså kalkunen. Virkelig ikke en god oplevelse. Der skal strammes op.

2025幎11月8日
5぀星のうち1の評䟡

Absolut ringeste oplevelse med dette

Absolut ringeste oplevelse med dette dybt uprofessionelle sted! (Randers)
Jeg bestilte mad til 16 personer til min sÞns fÞdselsdag. Vi skulle hente maden kl. 10, men blev mÞdt af en ferielukket butik!
Maden var betalt pÃ¥ forhÃ¥nd – hele 10 dage fÞr fÞdselsdagen – da bestillingen blev lagt.
Jeg har ikke kunnet få fat i dem overhovedet. Ingen tager telefonen, og de har heller ikke kontaktet mig på noget tidspunkt. Jeg stod på dagen med 16 gÊster og ingen mad!
En fuldstÊndig skandalÞs og uacceptabel oplevelse. Og som om det ikke var nok, er pengene ikke blevet betalt tilbage!

2025幎10月19日
5぀星のうち2の評䟡

Fin smagsoplevelse, men pivringe service

KÞbsoplevelse d. 30. September i Herlev

Havde bestilt til kl. 16.30, fik at vide kl. 16.35, at maden ville vÊre 10 minutter forsinket - fair nok. Fik udleveret min mad efter 37 minutters forsinkelse. Bliver så ringet op, da de har glemt at give brÞdet med. Må vende bilen om, for så at vente på de pakker brÞdet. I alt 45 minutters forsinkelse og ikke skyggen af kompensation.

Fin smagsoplevelse, men pivringe service. Personalet bÞr instrueres i, hvordan man håndterer de her situationer med vouchers, drikkevarer mv. fremfor ligegyldige halvhjertede undskyldninger med Þjnene nede i disken og hÊnderne i lommerne.

2025幎9月30日

Svindel

Chicago roasthouse Randers har trukket penge for en bestilling, som de aldrig har leveret. Havde bestilt til 9 personer en sÞndag aften og 2 dage forinden fået bekrÊftet bestilling via telefon. Da vi kommer for at hente maden er butikken lukket og beskeden via opkald er, at de slet ikke holder åben om aftenen. Det har de dog bare lige glemt at give besked om og ydermere har de på davÊrende tidspunkt allerede trukket pengene for en ordre, som de slet ikke havde tÊnkt sig at klargÞre. I skrivende stund har jeg hverken fået tilbagemelding på telefonisk og skriftlig henvendelse og ej heller fået mine penge retur. Kan så absolut ikke anbefale nogen at bestille noget hos dem!

2025幎9月21日
Chicago Roasthouse ロゎ

Chicago Roasthouse からの回答

Hej Julie. Det er absolut ikke et forsÞg på at svindle dig. De nye åbningstider blev meldt ud meget sent og det beklager jeg. Send lige en email til: leif@chicago.dk med dit ordrenummer og belÞb, så sÞrger jeg straks for refundering. mvh Leif

Bestilte mad til 8 personer og hentede

Bestilte mad til 8 personer og hentede det det var til min fÞdselsdag 12/9 2025
kartoffelbådene var gennemstigte så de knasede de var uspiselige resten kunne spises men det kunne gÞres bedre
Det Þdelagde min fÞdselsdag har aldrig fået sådan noget fra dem fÞr
KÞber aldrig der mere var godt fÞr hen men ikke godt nu
Rigtig dårlig oplevelse
Tommy Pilgaard
Baldersvej
Randers
60881955

2025幎9月12日
5぀星のうち1の評䟡

Iskold mad af dårlig kvalitet

Virkelig penge ud af vinduet! Det hele ankom koldt : steg i flÊskestegssandwich var sÃ¥dan noget tyndt pÃ¥lÊg, bollen var brÊndt og klasket til med mayo, nÊsten ingen rÞdkÃ¥l og ja, iskold. Pommes, sides og bearnaisesovs ligeledes kold. Kontakter Wolt support, som sender klagen videre til “restauranten”, som svarer at de IKKE vil kompensere for noget. Burde have tjekket anmeldelser fÞrst, kan jeg godt se - BESTIL IKKE HERFRA! ( Randers)

2025幎8月30日

No good to Go

KÞbte en to good to go pose som skulle have en vÊrdi af 149 kr. min pris 49 kr. Hentede den og blev noget skuffet da der var et lille stykke kÞd og en lille håndfuld flÞdekartofler i posen. = ikke 149 i vÊrdi
Ved godt man ikke kan vide hvad man får i de poser, men den påståede vÊrdi skal der da vÊre for. Det her var godt nok for sÞlle!

2025幎8月26日

Rigtigt god oplevelse

Rigtigt god oplevelse.
Efter en pludselig indskydelse endte vi med at kÞre til restauranten på vej hjem efter en lang dag ude. 3 min efter bestilling sad vi på vej hjem igen i bilen med hvad der viste sig at vÊre en SUPER lÊkker og mÞr steg, perfekt bagte kartofler og en frisk og sprÞd salat.
Kan klart anbefales og er ikke sidste gang, vi bestiller fra jer.

2025幎8月16日

Bestilte på just eat.Bestilte

Bestilte på just eat.Bestilte coleslaw,men der kom en kedelig blandet salat og det bacon smÞr jeg bestilte var blevet til noget andet smÞr som jeg ikke kunne smage hvad var.KÞdet kedeligt og gråt.
Jeg burde måske vÊre glad for overhovedet at modtage maden,for sidste gang vi bestilte derfra blev ordren bare aflyst kort for levering.

2025幎8月16日

Meget dårlig oplevelse

Vi har igennem mange år kÞbt mad hos Chicago roasthouse i Randers og har altid vÊret tilfredse.Vi fik mad derfra i Fredags og har da aldrig oplevet så ring mad. FlÞdekartoflerne sejlede i olie og var uappetitlige ,turkey roasten var så tÞr det ikke var vÊrd at spise, spareribsene var bare smidt i en pommesfritesÊske uden indpakning og det lugtede ikke sÊrlig godt. Jeg er stadig rystet og forstår ikke hvordan man kan få lov til lave/leverer så dårlig mad. Jeg kan have mine tvivl om det lever op til sundhedsstyrelsens krav om behandling af fÞdevarer.
Det er slut med mad fra denne butik.

2025幎6月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス