レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg var i dag hos Mobil Volt i Frederikssund og skulle bare lige hurtigt have et par hÞretelefoner. Men jeg ventede pÃ¥ at betale fik en anden kunde skiftet panzerglas pÃ¥ rekordtid og det overraskede... もっず芋る

䌁業が回答したした

Frederikssund. Jeg kom ind med et jackstik der var knÊkket nede i tablet (ikke bare lige til at fÃ¥ ud). Fik forklaret risikoer inden arbejdet og god og grundig vejledning. Han lÞste problemet pÃ¥ 40... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kontaktede MobilVolt i Frederikssund med et problem pÃ¥ mit helt nye Segway F3 D el-lÞbehjul. HÃ¥ndtaget og blinklyset gav udfordringer, og jeg var Êrligt talt bekymret for, om det ville ende... もっず芋る

Jeg fik hurtig og fantastisk hjÊlp af Majed! HÞjre side af min skÊrm virkede ikke selvom der ikke var nogen kosmetisk begrundelse, men Majed kunne diagnostisere problemet inden for 1 min. Efter kun 20... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話修理店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til MobilVolt! Vi er din pÃ¥lidelige partner, nÃ¥r det gÊlder hurtig og professionel reparation af smartphones, tablets, computere og spillekonsoller. Uanset om du stÃ¥r med en knust skÊrm, et dÞdt batteri eller mere komplekse hardwareproblemer, stÃ¥r vores erfarne teknikere klar til at hjÊlpe dig. Hos MobilVolt vÊgter vi kvalitet, gennemsigtighed og god kundeservice utrolig hÞjt. Vi bruger reservedele af hÞjeste kvalitet for at sikre, at dit udstyr fungerer optimalt igen. BesÞg os i vores butikker i Frederikssund og pÃ¥ Frederiksberg – vi giver din elektronik nyt liv! Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback, sÃ¥ del endelig din oplevelse med os her pÃ¥ Trustpilot.

4.9

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 137ä»¶

レビュヌを曞く

Frederikssund, brÊkket jackstik i tablet

Frederikssund. Jeg kom ind med et jackstik der var knÊkket nede i tablet (ikke bare lige til at få ud). Fik forklaret risikoer inden arbejdet og god og grundig vejledning.
Han lÞste problemet på 40 min, og han havde også andre kunder i denne tid.
Super betjening og fin pris.

2026幎8月8日

Hej Theis,

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse og de detaljerede ord!
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du var tilfreds med bÃ¥de vejledningen, servicen og prisen – og at vi hurtigt fik lÞst problemet med dit knÊkkede jackstik i Frederikssund.

De bedste hilsner og rigtig god dag!
Mobil volt

Fantastiks god service

Fantastiks god service , man kan virkelig mÊrke de vil det bedste for deres kunder+ plus rabat og gratis panserglas

2026幎8月6日

Hej Jonas,

Mange tak for de sÞde ord! Vi gÞr altid vores yderste for, at vores kunder får den bedst mulige service og oplevelse, så det betyder meget for os at lÊse din feedback.

Tak fordi du valgte os – du er altid velkommen igen!

Fantastisk service af Majed i

Fantastisk service af Majed i Frederikssund 🙌 han hjalp mig lynhurtig med mit oplader stik og nu virker den bare perfekt! Kan klart anbefales. Meget venlig og rar service 😊

2026幎8月5日

Mobilvolt からの回答

Mange tak for den fantastiske anmeldelse, Frederik!

Vi er utrolig glade for at hÞre, at Majed i Frederikssund kunne hjÊlpe dig hurtigt med opladerstikket, så det virker perfekt igen.

Det betyder meget for os.

Rigtig god dag!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, super dygtig og venlig personale

2026幎8月3日

Mobilvolt からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner og de skÞnne ord, Rose!

Vi bliver så glade for at hÞre, at du har haft en fantastisk oplevelse, og vi sender rosen videre til personalet.

Dejlig betjening

Dejlig betjening. TrovÊrdig og givende , kan kun anbefale dem :-) kh jens emil

2026幎8月3日

Mobilvolt からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse, Jens Emil!

Vi er utrolig glade for at hÞre, at du oplevede en trovÊrdig og god betjening.

Rigtig god dag!

Super service!!!

Fantastisk god og super venlig service! Jeg fÞlte mig godt taget i mod, i trygge hÊnder og guides igennem til det rette produkt med kvalitet og pris i fokus.

Det var helt tydeligt at servicen var i fokus og det handlede om at jeg som kunde gik glad og tilfreds ud af butikken! Og det klarede de til perfektion.

Jeg fik lavede min iPhone 15 skÊrm og fik et gratis panzerglas sat på. Alt i alt 5 stjerner herfra!

2026幎7月27日

Mobilvolt からの回答

Mange tak for de flotte ord, Lucas!

Det gÞr os utroligt glade at lÊse, at du fÞlte dig tryg og godt vejledt gennem hele forlÞbet med din iPhone 15. Det er lige prÊcis den oplevelse, vi altid Þnsker at give!

Mobilvolt taem

Rigtig god service i butikken da jeg

Rigtig god service i butikken da jeg kÞbte usb stik

2026幎7月30日

Tusind tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse, Alex! 🌟

Det glÊder oss rigtig meget at hÞre, at du fik en god oplevelse og service i feltet, da du kÞbte dit USB-stik.

Mobilvolt

Rigtig god butik med godt udvalg

Rigtig god butik med godt udvalg, vi fik endnu rabat pÃ¥ det iPad-cover vi kÞbte😊

2026幎7月29日

Mobilvolt からの回答

Mange tak for den skÞnne feedback, Emma!

er super glade for, at I fandt et godt iPad-cover og havde en god oplevelse hos os. Tak fordi I valgte vores butik! 🙂

Mobilvolt

Kom ind fordi min stik på telefonen

Kom ind fordi min stik på telefonen ikke kunne lade da der var snavs i. Og han sagde han lige kunne klare det hurtigt og gratis. Virkelig god stil🥳

2026幎7月23日

Mobilvolt からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse, Gustav !

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback. Det var en ren fornÞjelse at hjÊlpe dig med telefonen! 🙂

Mobilvolt taem

Mega god service.

Mega god service.

2026幎7月20日

KÊre Svend,

Tusind tak for den mega gode anmeldelse! Det er kort, prÊcist og lige til sagen – prÊcis som vores service skal vÊre.

De bedste hilsner,
Mobilvolt

SjÊldent har jeg oplevet sÃ¥ stor

SjÊldent har jeg oplevet så stor forståelse og villighed til at lÞse problemer med min telefon. Mange mange tak for jeres service.

2026幎7月20日

Hej Michael Stochholm

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner, Michael! 🌟

Det glÊder os utroligt meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at vi kunne hjÊlpe dig godt videre med din telefon. Det betyder rigtig meget for os!

Mobilvolt team

Fuld valuta for pengene

Jeg var i dag hos Mobil Volt i Frederikssund og skulle bare lige hurtigt have et par hÞretelefoner. Men jeg ventede på at betale fik en anden kunde skiftet panzerglas på rekordtid og det overraskede mig, at det kunne gÞres mens man lige ventede 3 min. Så det fik jeg skiftet og fik kÞbt et par andre gode ting og endda med fine rabatter.
God og informativ betjening og fuld valuta for pengene. Kan varmt anbefales.

2026幎7月17日

Hej Mette,

Hvor er det bare en dejlig anmeldelse at lÊse – tusind tak! ⚡

Det er lige prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder: hurtig service i topkvalitet og god vÊrdi for pengene. Dejligt, at du fik både panzerglas og hÞretelefoner på plads i en fart!

Rigtig god dag, og på gensyn hos Mobil Volt i Frederikssund.

De bedste hilsner,
Mobil Volt