Mobilvolt レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Frederikssund. Jeg kom ind med et jackstik der var knækket nede i tablet (ikke bare lige til at få ud). Fik forklaret risikoer inden arbejdet og god og grundig vejledning. Han løste problemet på 40... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service af Majed i Frederikssund 🙌 han hjalp mig lynhurtig med mit oplader stik og nu virker den bare perfekt! Kan klart anbefales. Meget venlig og rar service 😊

5つ星のうち5の評価

Fantastisk god og super venlig service! Jeg følte mig godt taget i mod, i trygge hænder og guides igennem til det rette produkt med kvalitet og pris i fokus. Det var helt tydeligt at servicen va... もっと見る

企業情報

1. 携帯電話修理店

当該企業による記述

Velkommen til MobilVolt! Vi er din pålidelige partner, når det gælder hurtig og professionel reparation af smartphones, tablets, computere og spillekonsoller. Uanset om du står med en knust skærm, et dødt batteri eller mere komplekse hardwareproblemer, står vores erfarne teknikere klar til at hjælpe dig. Hos MobilVolt vægter vi kvalitet, gennemsigtighed og god kundeservice utrolig højt. Vi bruger reservedele af højeste kvalitet for at sikre, at dit udstyr fungerer optimalt igen. Besøg os i vores butikker i Frederikssund og på Frederiksberg – vi giver din elektronik nyt liv! Vi sætter stor pris på din feedback, så del endelig din oplevelse med os her på Trustpilot.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 134

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Frederikssund, brækket jackstik i tablet

Han løste problemet på 40 min, og han havde også andre kunder i denne tid.
Super betjening og fin pris.

2026年8月8日

Hej Theis,

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse og de detaljerede ord!
Vi er rigtig glade for at høre, at du var tilfreds med både vejledningen, servicen og prisen – og at vi hurtigt fik løst problemet med dit knækkede jackstik i Frederikssund.

De bedste hilsner og rigtig god dag!
Mobil volt

5つ星のうち5の評価

Rigtig søde medarbejdere og rigtig god…

Rigtig søde medarbejdere og rigtig god service

2026年8月6日

Hej Franz,

Mange tak for de 5 stjerner og den søde anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Fantastiks god service

Fantastiks god service , man kan virkelig mærke de vil det bedste for deres kunder+ plus rabat og gratis panserglas

2026年8月6日

Hej Jonas,

Mange tak for de søde ord! Vi gør altid vores yderste for, at vores kunder får den bedst mulige service og oplevelse, så det betyder meget for os at læse din feedback.

Tak fordi du valgte os – du er altid velkommen igen!

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service af Majed i…

2026年8月5日

Mobilvolt からの回答

Mange tak for den fantastiske anmeldelse, Frederik!

Vi er utrolig glade for at høre, at Majed i Frederikssund kunne hjælpe dig hurtigt med opladerstikket, så det virker perfekt igen.

Det betyder meget for os.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, super dygtig og venlig personale

2026年8月3日

Mobilvolt からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner og de skønne ord, Rose!

Vi bliver så glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse, og vi sender rosen videre til personalet.

Dejlig betjening

Dejlig betjening. Troværdig og givende , kan kun anbefale dem :-) kh jens emil

2026年8月3日

Mobilvolt からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse, Jens Emil!

Vi er utrolig glade for at høre, at du oplevede en troværdig og god betjening.

Super service!!!

Det var helt tydeligt at servicen var i fokus og det handlede om at jeg som kunde gik glad og tilfreds ud af butikken! Og det klarede de til perfektion.

Jeg fik lavede min iPhone 15 skærm og fik et gratis panzerglas sat på. Alt i alt 5 stjerner herfra!

2026年7月27日

Mobilvolt からの回答

Mange tak for de flotte ord, Lucas!

Det gør os utroligt glade at læse, at du følte dig tryg og godt vejledt gennem hele forløbet med din iPhone 15. Det er lige præcis den oplevelse, vi altid ønsker at give!

Mobilvolt taem

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service i butikken da jeg…

Rigtig god service i butikken da jeg købte usb stik

2026年7月30日

Tusind tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse, Alex! 🌟

Det glæder oss rigtig meget at høre, at du fik en god oplevelse og service i feltet, da du købte dit USB-stik.

5つ星のうち5の評価

Rigtig god butik med godt udvalg

Rigtig god butik med godt udvalg, vi fik endnu rabat på det iPad-cover vi købte😊

2026年7月29日

Mobilvolt からの回答

Mange tak for den skønne feedback, Emma!

er super glade for, at I fandt et godt iPad-cover og havde en god oplevelse hos os. Tak fordi I valgte vores butik! 🙂

5つ星のうち5の評価

Kom ind fordi min stik på telefonen…

Kom ind fordi min stik på telefonen ikke kunne lade da der var snavs i. Og han sagde han lige kunne klare det hurtigt og gratis. Virkelig god stil🥳

2026年7月23日

Mobilvolt からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse, Gustav !

Vi sætter stor pris på din feedback. Det var en ren fornøjelse at hjælpe dig med telefonen! 🙂

Mobilvolt taem

Mega god service.

Mega god service.

2026年7月20日

Kære Svend,

Tusind tak for den mega gode anmeldelse! Det er kort, præcist og lige til sagen – præcis som vores service skal være.

De bedste hilsner,

5つ星のうち5の評価

Sjældent har jeg oplevet så stor…

Sjældent har jeg oplevet så stor forståelse og villighed til at løse problemer med min telefon. Mange mange tak for jeres service.

2026年7月20日

Hej Michael Stochholm

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner, Michael! 🌟

Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig godt videre med din telefon. Det betyder rigtig meget for os!

Mobilvolt team

Fuld valuta for pengene

Jeg var i dag hos Mobil Volt i Frederikssund og skulle bare lige hurtigt have et par høretelefoner. Men jeg ventede på at betale fik en anden kunde skiftet panzerglas på rekordtid og det overraskede mig, at det kunne gøres mens man lige ventede 3 min. Så det fik jeg skiftet og fik købt et par andre gode ting og endda med fine rabatter.
God og informativ betjening og fuld valuta for pengene. Kan varmt anbefales.

2026年7月17日

Hej Mette,

Hvor er det bare en dejlig anmeldelse at læse – tusind tak! ⚡️

Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder: hurtig service i topkvalitet og god værdi for pengene. Dejligt, at du fik både panzerglas og høretelefoner på plads i en fart!

Rigtig god dag, og på gensyn hos Mobil Volt i Frederikssund.

De bedste hilsner,
Mobil Volt

Hurtig service

Gik i forretningen i Sillebroen i Frederikssund og skulle have skiftet glasset på en telefon, han spurgte om jeg havde en halv time og vupti så var glasset skiftet. Virkelig god service og sød mand. Er meget tilfreds med mit besøg 👍🌼

2026年7月17日

Hej Mads.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!
Det glæder os utrolig meget at høre, at du var glad for den hurtige service i butikken i Sillebroen.
Det var en fornøjelse at hjælpe dig – rigtig god dag!
MVH

Stupendously efficient

Went to the store, wanting to get my broken screen fixed. It took no less than a day to get the required screen ordered home to the store and no less than 30 minutes to get it replaced. 1 time purchase, and my phone is essentially good as new. Efficient and easy. 10/10, would recommend.

2026年7月16日

Hej Adam,

Fantastisk at høre! Vi stræber altid efter at være "stupendously efficient", så din feedback varmer hele teamet. Tusind tak fordi du valgte os til at fikse din skærm, og tak for den stærke anbefaling.

Hav en super god dag!

5つ星のうち5の評価

God service koster ikke ekstra .

God service koster ikke ekstra .
Tak for en super service idag.

2026年7月15日

Hej Lizette,

Hvor har du bare ret – god service bør altid være en selvfølge! Tusind tak for de 5 stjerner og for at tage dig tid til at rose vores service i dag. Det er vi rigtig glade for.

Hav en skøn dag!

Trustpilot エクスペリエンス