Ritelレビュー

4. 移動体通信事業者
  5. 通信機器提供業者

Ritel について

当該企業による記述

Voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
Alle telefoons en netwerken
Voor zowel nieuw als verlenging
Onafhankelijk advies op maat
Altijd voordelige deals!

Ritel verkoopt alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Je kunt bij ons online bestellen via www.ritel.nl of bezoek één van onze 18 winkels voor persoonlijk en onafhankelijk advies op maat! Bij Ritel kun je terecht voor een nieuwe telefoon, een telefoon met abonnement en voor Sim Only abonnementen. Het maakt niet uit waar je je abonnement hebt afgesloten! Daarnaast heeft Ritel een ruimte keuze aan accessoires zoals telefoonhoesjes, oplaadkabels en houders.

Vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag! Onze online klantenservice is bereikbaar van ma-za 09:00 – 17:00 uur of neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel!

連絡先

(2,293)

過去12か月のレビュー数: 52

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

De medewerker dacht echt met ons mee

De medewerker dacht echt met ons mee. We wilden 2 abonnementen omzetten en 2 extra abo's aanschaffen. Hij nam de tijd en het was gezellig. Dit was in lijn met 2 eerdere bezoeken aan deze winkel voor een informatie.

2026年7月3日

Ritel からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dan onze collega goed met jullie meegedacht heeft en genoeg tijd nam. Wees altijd welkom voor vragen en advies in onze winkel, groetjes Team Ritel

5つ星のうち5の評価

Meedenken,welk abonnement het beste bij…

Meedenken,welk abonnement het beste bij mij past,en dat pakt voor mij persoonlijk,goedkoper uit.

2026年6月20日

Ritel からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat er goed is meegedacht met het uitzoeken van het beste abonnement voor jou. Wees altijd welkom in onze winkel, groetjes Team Ritel!

De beste telefoonwinkel van Nederland

De beste telefoonwinkel van Nederland. Geholpen door zeer vakkundig personeel nadat het bij de telefoonprovider één grote chaos was geworden en ik helemaal klem gelopen was. Daarna met inzet en geduld ook nog bijna verloren gegane gegevens overgezet van oude telefoon naar nieuwe. Perfecte service gekregen. Pluim waard!

2026年6月19日

Ritel からの回答

Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door onze vriendelijke en kundige collega's. Wat fijn dat ze je goed hebben kunnen helpen én ook nog je bijna verloren gegevens hebben overgezet. Wees altijd welkom in onze winkel voor vragen en advies! Groetjes, Team Ritel

5つ星のうち1の評価

Dure samsung s22 gekocht bij Ritel Etten Leur, moederboard defect

Dure samsung s22 gekocht,moederboard gaat na 2 jaar en 8 mnd spontaan defect. Ritel Etten Leur doet niets na 24 mnd na aankoop. Niet eens het fatsoen om te reageren op een aangetekende brief. Een samsung van 600 euro die je alleen nog maar als baksteen kunt gebruiken. Schaam je Ritel en samsung, zoek eens op wat service verlenen betekent. Mijn advies; je kunt je zuurverdiende centjes beter ergens anders achterlaten als bij Ritel.

N.a.v. Ritel reactie; dan mogen jullie bij aankoop wel even melden dat jullie er vanuit gaan dat een dure telefoon maar 24 maanden meegaat en daarna weggooi is. Jullie reactie geeft precies het probleem aan, service, wat is dat? En het niet reageren op, ook dat is blijkbaar normaal.

2026年5月18日

Ritel からの回答

We vinden het vervelend om te horen dat je toestel niet meer naar behoren functioneert. Wij geven op alle toestellen 24 maanden garantie, vanaf het moment van aankoop. Deze periode komt overeen met de verwachte levensduur van dit apparaat. Wij baseren ons hierbij op informatie van de fabrikant en Techniek Nederland.

Mocht je je toestel alsnog na willen laten kijken dan kunnen we dat natuurlijk alsnog voor je doen. In dat geval zullen de reparatie- of onderzoekskosten echter wel voor eigen rekening zijn.

5つ星のうち3の評価

Abonnement afsluiten gaat prima maar…

Abonnement afsluiten gaat prima maar als je terugkomt omdat er wat problemen zijn dan wordt je weggestuurd met de mededeling dat je zelf maar moet bellen met de klantenservice 🤔 het is inderdaad inmiddels door mijzelf opgelost dat ook gemeld aan de desbetreffende medewerker alleen jammer dat het verhaal een beetje anders in elkaar zit dan vermeld maar goed zand erover 😉

2026年6月17日

Ritel からの回答

Wat jammer om te zien dat u ons slechts een 3 sterren beoordeling heeft gegeven. Niet alleen bij het afsluiten, maar ook daarna bent u altijd van harte welkom in de winkel en wordt er ook na de aankoop nog service aan u verleent.
Er is contact geweest met de betreffende verkoper in de winkel om inzicht in de situatie te krijgen en die heeft aangegeven dat het moment waarop u naar de winkel kwam erg druk was. Hij heeft u gevraagd of het mogelijk was om op een later (rustiger) moment terug te komen om het voor u in orde te kunnen maken. U was echter niet in de gelegenheid op een later moment terug te komen, waarop de verkoper bij u heeft aangegeven dat u het ook zelf via de klantenservice kunt regelen.

We hebben begrepen dat er inmiddels ook telefonisch contact met u is geweest, waarin u heeft aangegeven alsnog naar de winkel te willen komen om het BEN account samen met u aan te maken.
Fijn dat het zo voor u is opgelost, u bent van harte welkom in onze winkel in Naaldwijk! Groetjes, Team Ritel

Supersnelle levering

In verband met een defecte telefoon, had ik snel een nieuwe nodig. Na wat onderzoek op internet zag ik bij Ritel een mooie telefoon met abonnement op de website. S’morgens de bestelling gedaan en nog geen halve dag later kreeg ik al bericht dat de telefoon opgehaald kon worden! Supersnelle service en heel tevreden over de telefoon!

2026年6月1日

Ritel からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je snel geholpen bent door onze collega's van Ritel Tilburg en we wensen je veel plezier met je nieuwe telefoon. Groetjes, Team Ritel

5つ星のうち5の評価

Doordat de Vodafone winkels niet meer…

Doordat de Vodafone winkels niet meer bestaan,idem de KPN winkels kwamen wij via via bij RITEL in Naaldwijk .Super geholpen daar aan mijn nieuwe telefoon,daar gekocht,goede uitleg en duidelijk,kortom ben erg tevreden over de medewerkers die mijn telefoon up to date en startklaar hebben gemaakt.Top en bedankt .Zeker 5 sterren waard.

2026年6月2日

Ritel からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je goed geholpen bent door onze collega's van Ritel Naaldwijk. Veel plezier met je nieuwe startklare telefoon en wees altijd welkom in onze winkel voor vragen en advies! Groetjes, Team, Ritel

5つ星のうち5の評価

Zeer goede service en informatie…

Zeer goede service en informatie verstrekking

2026年5月30日

Ritel からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je tevreden bent over de service van onze collega's van Ritel Delft. Wees altijd welkom voor vragen en advies, groetjes Team Ritel

5つ星のうち5の評価

Rustig en vakkundig geholpen door…

Rustig en vakkundig geholpen door Martin.
Fijn dat ook zonder oud toestel alles teruggezet kon worden op nieuw toestel.
Na meerdere ervaringen door de jaren heen nog steeds heel tevreden.

2026年5月19日

Ritel からの回答

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je goed en rustig geholpen bent door onze collega Martin. We hopen je nog vele jaren te mogen verwelkomen en wensen je veel plezier met je nieuwe toestel, groetjes Team Ritel

5つ星のうち5の評価

We gingen een nieuwe telefoon kopen in…

We gingen een nieuwe telefoon kopen in Goes. En goed geholpen door Nick.
Daarna moest hij overgezet worden en dat zou de collega doen.
Toen we na een uur terug kwamen was het niet gelukt. Kan gebeuren we hadden geduld. Alleen zei die vrouwelijke verkoopster dat ze de telefoon wel door de winkel kon gooien.... ??
Nick de verkoper heeft het toen maar
over genomen en ons keurig geholpen.
Dus de 5 sterren zijn voor die Nick.
Maar die vrouwelijke verkoopster zou een 1 krijgen.

2026年5月16日

Ritel からの回答

Bedankt voor je eerlijke review, Carla! Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door onze collega Nick van Ritel Goes. We nemen je review mee en zullen intern kijken naar wat er bij de vrouwelijke collega fout is gegaan. We hopen je alsnog te mogen verwelkomen in onze winkel, groetjes Team Ritel

Dikke 5 sterren voor service

Dikke 5 sterren voor service. Ik kwam met mijn 93 jarige vader binnen voor een nieuwe telefoon. Zijn phone was compleet volgelopen door foute cleanup apps. Ik zocht eigenlijk een senioren telefoon maar dat werd door de verkoper afgeraden omdat je er te weinig mee kan. Hij heeft alle verkeerde apps verwijderd wat best een intensieve klus was. Toen hij klaar was vroeg ik of hij een rekening mocht betalen voor z'n tijd en inspannimg. Niet nodig denk maar aan me als je ooit nog een telefoon nodig hebt zei hij. Echt een geweldige zaak! Eerlijk advies, veel kennis en als je geen telefoon nodig hebt dan wordt deze ook niet aangeboden. Topwinkel waar je nou eens wat aan hebt.

2026年5月19日

Ritel からの回答

Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat onze collega van Ritel Spijkenisse jullie goed heeft geholpen met het verwijderen van de foutieve apps. Wees altijd welkom in onze winkel voor vragen en advies! Graag tot ziens, groetjes Team Ritel

5つ星のうち4の評価

Wordt er altijd goed geholpen en alles…

Wordt er altijd goed geholpen en alles goed uit gelegd kom er al jaren met meerder abonnement van gezin familie

2026年5月15日

Ritel からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service van onze collega's van Ritel Oosterhout en dat je al jaren bij ons komt. Tot de volgende keer, groetjes Team Ritel

Top winkel

Je wordt daar altijd perfect behandeld en ze hebben altijd wel even de tijd voor je echt een perfecte winkel

2026年5月13日

Ritel からの回答

Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze collega's van Ritel Delft. Je bent altijd welkom in onze winkel voor vragen en advies! Groetjes, Team Ritel

Geweldig

Ik werd goed geholpen die persoon wij ieder 2 jaar hebben .
Goede uitleg altijd. 👌

2026年5月7日

Ritel からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen en geïnformeerd wordt door onze collega van Ritel Oosterhout! Wees altijd welkom voor vragen en advies, groetjes Team Ritel

5つ星のうち5の評価

Super service: soepel een foutje hersteld

Ik had een telefoon gekocht voor een reis naar China met het doel daarop Chinese apps te instaleren. Toen bleek dat op dit toestel geen e-sim kon geïnstaleerd worden, anders dan mij was gezegd door de verkoper. Toen ik terugging naar de shop werd de fout zonder discusdie erkend, kreeg ik een beter toestel zonder extra kosten en Merlijn hielp mij de Chinese apps naar mijn nieuwe toestel over te zetten. Echt super goede service!

2026年4月21日

Ritel からの回答

Bedankt voor je uitgebreide review, wat fijn dat je goed geholpen bent, ondanks dat er eerst wat fout ging met de eerste telefoon. Gelukkig heeft onze vriendelijke collega alles goed op kunnen lossen. Wees altijd welkom bij Ritel Berkel en Rodenrijs en natuurlijk veel plezier op je reis! Groetjes, Team Ritel

5つ星のうち5の評価

Ritel Delft erg fijne winkel telefoon…

Ritel Delft erg fijne winkel telefoon gekocht goede en deskundig personeel en als je een probleem hebt kan je binnen lopen en word je goed geholpen.

2026年4月23日

Ritel からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je tevreden bent over onze behulpzame collega's van Ritel Delft! Wees altijd welkom in onze winkel voor vragen en advies, groetjes Team Ritel

5つ星のうち1の評価

Zeer slechte ervaring met Ritel…

Zeer slechte ervaring met Ritel (Terneuzen en Hulst). Dit is misleiding van de klant.

In de winkel in Terneuzen werd mij bij aankoop van een gsm van €1000 expliciet gezegd dat mijn oude toestel nog ongeveer €400 waard was, zelfs in een slechte staat. Op basis van die belofte heb ik mijn aankoop gedaan.

Omdat de winkel ging sluiten, moest ik uitwijken naar Hulst om mijn gsm in te leveren. Daar kreeg ik plots te horen dat mijn toestel nog maar €100 waard zou zijn. Dat is geen “indicatieverschil”, maar gewoon compleet fout en misleidend. 300 euro verschil is onaanvaardbaar en toont aan dat er verkeerde informatie wordt gegeven om een verkoop te sluiten.

Daarbovenop werd mijn scherm in de winkel in Hulst nog eens verder beschadigd doordat een medewerker met een pen op het scherm tikte. Dat is ronduit onprofessioneel en respectloos tegenover het eigendom van een klant.

De enige “oplossing” die werd voorgesteld was om de nieuwe gsm gewoon terug in te leveren, wat totaal geen oplossing is voor het probleem dat zij zelf gecreëerd hebben.

Zeer slechte communicatie tussen winkels, misleidende verkooppraktijken en totaal gebrek aan verantwoordelijkheid. Ik raad iedereen aan om hier absoluut voorzichtig te zijn en niets te vertrouwen van wat er mondeling beloofd wordt.

2026年4月15日

Ritel からの回答

Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je een vervelende ervaring hebt overgehouden aan je bezoek. Hiervoor bieden we je onze oprechte excuses aan.

Het lijkt erop dat de eerste collega waar je mee gesproken hebt je huidige toestel niet goed heeft beoordeeld. Hij is uitgegaan van een intact display, terwijl dit niet het geval blijkt te zijn. Dit is een belangrijk onderdeel van het toekennen van de waarde aan een inruil-toestel. Dit is geen kwestie van misleiding of een bewuste actie, maar van een menselijke fout.

Omdat je aangeeft dat je dit toestel niet zou hebben aangeschaft als je had geweten dat je dit bedrag niet zou ontvangen, hebben we je aangeboden om de volledige koop te ontbinden en daarmee het volledige aankoopbedrag retour te ontvangen.

Mocht je hierover nog van gedachten willen wisselen, dan mag je ons altijd mailen op shoppen@ritel.nl .

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。