DÃ¥rlig betjening, flabet tjener, ringe mad (kold og uden smag) kedelige lokaler og ikke sÊrlig pÊnt rengjort toilet. Da vi betalte fik vi fornemmelsen af surhed over vi ikke gav drikkepenge, m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mine forÊldre bookede i slutningen af 2025 SkÊvinge Kro til 2 x rund fÞdselsdag den 27.6.2026. Alt var godt, dejligt sted, sÞdt personale osv. DesvÊrre bliver min far syg i januar 2026 og gÃ¥r bor... ãã£ãšèŠã
Mad ud af huset til datterens konfirmation. Alt klappede, lige fra bestilling til dialog om menyen med de tilvalg og fravalg som konfirmanden havde :-) Kokken som kom og anrettede maden (ros ti... ãã£ãšèŠã
Vi har netop holdt fest og fÃ¥et leveret den lÊkreste tapasbuffet fra SkÊvinge Kro. Maden blev leveret prÊcist pÃ¥ aftalt tid og var anrettet smukt pÃ¥ trÊbrÊdder. Forinden havde vi fÃ¥et super gode tip... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Trygge rammer er starten pÃ¥ en god fest. NÃ¥r mÊrkedage skal fejres er det vigtigt, at alt foregÃ¥r som det skal, sÃ¥ du kan fÞle dig tryg under hele arrangementet. Vi har plads til at betjene selskaber op til 300 couv. i samme lokale. Vi har 4 forskellige festlokaler at vÊlge imellem. Du kan vÊlge mellem vores faste selskabsmenuer eller vi kan sammensÊtte din helt personlige menu. Vi sÞrger for det hele og er gerne behjÊlpelig med at skaffe levende musik. Eller du kan fÃ¥ maden bragt hjem. Kontakt os pÃ¥ tlf. 48 28 80 06 â 21 73 20 97. Vi glÊder os til at byde dig velkommen!
é£çµ¡å
jernbanevej 1, 3320, skÊvinge, ãã³ããŒã¯
- 21732097
- skaevingekro@hotmail.com
- www.skÊvingekro.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Aflysning af fest pga. dÞdsfald
DesvÊrre bliver min far syg i januar 2026 og går bort indenfor en uge. Min mor er selvfÞlgelig knust og beslutter, at hun ikke Þnsker at gennemfÞre deres fÊlles fÞdselsdag. Jeg ringer derfor til SkÊvinge Kro den 29. januar for at aflyse fÞdselsdagen den 27-06-2026. Han spÞrger ind til hvorfor, og jeg forklarer ham situationen. Her får jeg besked om, at det står i deres betingelser, at man ikke kan få depositum tilbage, men jeg kan prÞve at ringe i lÞbet af foråret for at hÞre om lokalerne er lejet ud, og så kan vi tale om jeg kan få depositum tilbage.
I starten af april ringer min mor ringet til SkÊvinge Kro. Her fik hun kort besked om at stedet endnu ikke er udlejet den 27.6, og hun kan forsÞge at ringe igen på et senere tidspunkt.
Ret skal vÊre ret: Det står i deres betingelser at de ikke tilbagebetaler depositum, men hvad med medmenneskelighed? Jeg ringer 5 måneder fÞr arrangementet skal afholdes, ikke 14 dage...
Min far er gået bort og fÞdselsdagen er aflyst - den er ikke flyttet til et andet sted eller skal afholdes på et andet tidspunkt.
Spis aldrig her!!!
Dårlig betjening, flabet tjener, ringe mad (kold og uden smag) kedelige lokaler og ikke sÊrlig pÊnt rengjort toilet.
Da vi betalte fik vi fornemmelsen af surhed over vi ikke gav drikkepenge, men det var oplevelsen slet ikke til.
Absolut ikke et besÞg vÊrd!!!
HOLD JER LANGT VÃK
60-års fÞdselsdags fest
Var i dag inviteret til 60-års fÞdselsdagsfest, med ca 50 gÊster
Fik den lÊkreste frokostbuffet. En yngre og en Êldre tjener styrede lÞjerne helt professionelt - BRAVO til dem ! Det var en fornÞjelse !
Trist
Var på denne kro, en skovtur med min beboerforening 3B, en årlig tur vi altid glÊder os meget til.
Vi fik plads i âHjÞrnestuenâ og alt var fint.
Så kom frokosten. Fedt så var der mad.
Mad der var for lidt af og som blev fjernet fÞr vi var fÊrdige. Trist.
Osten var fryse agtig, hård og ikke til at skÊre i og brÞdet, ja det kom fÞrst da vi alle var fÊrdig. Trist.
Vil ikke anbefale SkÊvinge kro til nogen andre
Rigtig dårlig oplevelse
VÊr hurtig,for de tager maden ud så snart det er gået bordet rundt. Så ingen tager 2 gange af det samme. Osten tror jeg kom direkte fra en fryser for den var umulig at skÊre i og iÞvrigt kom brÞdet da osten var taget ud igen.
Et godt råd,brug de tÞrre småkager til Êblekage rasp istedet for at servere dem for gÊster.
Var der med mit boligselskab og vi sÊtter aldrig vores ben der igen
FÞdselsdag afholdt på SkÊvinge Kro
FÞdselsdag afholdt på SkÊvinge Kro, indfriede og nÊsten oversteg vores forventninger. Alle aftaler var overholdt og selvom endnu en deltager blev tilmeldt dagen fÞr festen blev det lÞst uden problemer. En deltager var multiallergiker og havde en kort personlig samtale med kokken lige inden middagen og det blev derfor ikke et problem.
Rigtig god og flot serveret mad i pÊnt lokale.
Man ved hvad man får !!!
Kokken som kom og anrettede maden (ros til ham) var også super omgÊngelig og havde bare styr på det. Masser af velsmagende mad, som fik ros af vores gÊster. Dansk mad tilsat lÊkre salater og kartofler.
En fantastisk oplevelse, hvor det bestemt ikke er sidste gang vi bestiller fra SkÊvinge Kro !
Vi var i gÃ¥r til Gasbox pÃ¥ SkÊvinge kroâŠ
Vi var i går til Gasbox på SkÊvinge kro i sig selv et fint arrangement dog havde vi i forvejen meldt at vi havde en som var gluten intolerant. I deres optik betÞd det så at man bare ikke fik brÞd til forretten..... en tjener der virkede trÊt og konstant tyggede tyggummi så han var svÊr, at forstå....
70 års fÞdselsdag
Min 70 års fÞdselsdag bliver rost til skyerne af mine gÊster lÊkker mad og fine lokaler og sÞde tjenener, kommer sikkert igen.
ForfÊrdelig mad
ForfÊrdelig mad, dårlig service. Jeg har ligget med madforgiftning i 2 dage efter vores besÞg
Rigtig dejlig Kro der ved hvordan mad skal smage :O)
Folk har jo hver deres smag så ingen hard feeling med det overhovedet :O)
Men må sige at vi som kortklub har vÊret og spise Stegt FlÊsk som var tilpas stegt og i store mÊngder og der blev spurgt flere gange om vi ville have mere - små håndpillede kartofler og varm sovs flere gange - men savnede dog der var frisk persille i sovsen der giver den helt unikke smag.
Desuden har vi gennem årene privat vÊret der ifm familie arrangementer og vÊret meget tilfredse med deres mad - borddÊkning osv samt deres personale der ved hvad vore gÊster har af Þnsker og behov.
I 2024 med Falck klub x flere og fÃ¥et 3 retters menu - mÞrt kÞd lÊkker dessert som der var SÃ
velsmagende og rigeligt af og hovedretten blev serveret 2 gange - een' af hÞjdespringeren kan bl.a nÊvnes hummerbisque med rejer osv. - desuden hurtig servering sÞdt og tjenestevillig personale.
John & Susanne I har nogle dygtige kokke og sÞde tjenere med et godt humÞr og smil uanset travlhed - vi ser frem til flere arrangementer hos jer :O)
Hilsen Johnny & Lone St.Lyngby :O)
Var til kandisconcert i fredags med madâŠ
Var til kandisconcert i fredags med mad forretten var nogenlunde men bollen den var kold og så sejt at man ikke engang kune bruge en kniv man måtte hive det fra hinanden der manglede også smÞr der var for lidt cremefraiche hovede retten bestod af en skafte kotelet men jeg fik ikke skafte kotelet jeg ved ikke hvad jeg fik af kÞd det var en stor skuffelse men musikken var i top
Smuk og velsmagende tapasbuffet
Vi har netop holdt fest og fået leveret den lÊkreste tapasbuffet fra SkÊvinge Kro. Maden blev leveret prÊcist på aftalt tid og var anrettet smukt på trÊbrÊdder. Forinden havde vi fået super gode tips og tricks af John til opsÊtning af fade på buffet og i det hele taget fået super vejledning i fht menu sammensÊtning.
Alle gÊsterne var vilde med maden - og der var som altid merâ end rigelig mad.
Vi kan kun give de aller bedste anbefalinger med herfra og ja - vi kommer med garanti tilbage, når vi skal holde fest igen.
70 års fÞdselsdag.
Den 2 marts 2024 havde vi bestilt brunch til 53 personer.
Vi havde aftalt, at velkomstvinen fÞrst skulle bydes rundt når alle gÊsterne var kommet, men den blev budt rundt inden.
Brunchen var lÊkker, men der blev ikke fyldt op af wienerbrÞd. Da vi påtalte det, var svaret vi har ikke mere, så langt fra alle fik wienerbrÞd.
Der var kun en tjener, hvilket var for lidt, der var konstant mangler, og tjeneren synes vi havde for travlt.
Servietter var der ikke nok af, og tjeneren kunne ikke finde flere. Nogle af vores gÊster sad og rev servietterne over for at alle kunne få noget at tÞrre fingre i.
Vi havde bestilt JÊgermeister og 1-enkelt (bitter), men tjeneren kom rundt med Fernet-branca og 1-enkelt. Selvom det blev påtalt gentog det sig igen, da han kom rundt anden gang.
Sidst men ikke mindst passede regningen heller ikke. Der var taget betaling for 2 bÞrn på 1 år som skulle vÊre u/b, dog fik vi pengene tilbage da vi opdagede det. Da vi kom hjem opdagede vi at Kroen yderligere havde taget betaling for velkomstvin til de 2 bÞrn. Vi kontaktede Kroen og fik besked på, at vi kunne komme forbi Kroen en dag og få pengene. DesvÊrre kan det ikke betale sig i forhold til afstanden.
Det er fÞrste og sidste gang vi har afholdt noget på SkÊvinge Kro.
Tusind tak.
Tusind Tak for den lÊkreste mad til både bÞrn og voksne. Alle roste maden og serveringen.
Også tak for flot borddÊkning.
De lyver og bedrager. ð³
Vi skulle have holdt konfirmationsfest og blev kun snydt for penge!
Vi havde smÃ¥ 10 mÃ¥neder inden den store dag sÞrget for, at kontakte SkÊvinge kro pÃ¥ email med henblik pÃ¥, at aftale en menu og en festsal. Jeg blev i mailen bedt om, at ringe dem op ved lejlighed hvilket jeg godtroende gjorde. I tlfâen godkender de den Þnskede menu og fortÊller at de noterer os op til den bestemte festsal. Alt tegner fint og vi indbetaler et depositum pÃ¥ 3000,-. Da vi nÊrmer os konfirmationen, mÞdes vi pÃ¥ kroen hvor det langsomt kommer frem, at lokalet er booket til anden side men vi kan fÃ¥ et meget mindre og iÞvrigt (bÊ)brunt lokale i stedet. Bordene her kan ikke stilles op som vi havde bedt om, hvilket ikke fungerer for os. Menuen de havde godkendt mÃ¥neder tilbage kan pludselig ikke helt lade sig gÞre da de jo har andre fester pÃ¥ samme dagog derfor vil kÞkkenpersonalet ikke have tiden til detâŠ.sÃ¥dan noget ved man vel nÃ¥r det er en stor konfirmationsdag!ð€¯
Jeg var MÃ
LLÃS da jeg gik derfra og sagde, at det mÃ¥tte jeg lige genoverveje.
Jeg sender dem herefter en email dagen efter mÞdet og fortÊller, at vi ikke Þnsker at afholde festen hos dem når de ikke kan holde det de havde lovet. Jeg beder i samme email om, at få refunderet mit depositum da jeg mener det er indbetalt på et usandt grundlag. Hertil svarer de nej.
Jeg kontakter dem derefter pr. tlf. hvor John seriÞst griner hÃ¥nligt ad mig og ordret siger âglem det! Du ser ALDRIG de penge igenâ! Han var hele vejen igennem denne telefonsamtale sÃ¥ modbydelig og afsluttede med, at vi jo bare kunne holde festen hos dem. ð³
Jeg kommer ALDRIG til, at sÊtte mine ben dér igen. Derudover kan jeg kun håbe, at andre vil holde sig vÊk fra den virksomhed.
Jeg ville Þnskede, at jeg havde tjekket trustpilot inden vi kontakte dem for deres anmeldelser alene ville have holdt mig vÊk!
Fantastisk god oplevelse fra start tilâŠ
Fantastisk god oplevelse fra start til slut - indledende drÞftelser/planlÊgning - god kemi med kroejer/personale - flexibel med hensyn til specielle Þnsker/behov - flotte lokaler - flot borddÊkning (runde borde) - super god mad/vine (rost af alle 37 gÊster).
Jeg kan på det varmeste anbefale at kontakte/holde jeres nÊste fest på SkÊvinge Kro - min 80 års fÞdselsdag blev en uforglemmelig oplevelse, tak for det. Bedste hilsen fra Jens Bistrup
Fantastisk bryllupsfest
Vi er meget glade for at vi valgte at afholde vores bryllupsfest på skÊvingekro. De er top professionelle og vi har fÞlt os i trygge hÊnder gennem hele forlÞbet, fra planlÊgning til afholdelse.
Service var på toppen og samtlige 61 gÊster har efterhånden rost maden, den sad lige i skabet!
Som altid super lÊkker buffetâŠ
Som altid super lÊkker buffet ud-af-huset. Veltillavet og rigelig mad - lige til at gå til.
ImÞdekommende og hjÊlpsomt personale - ja der er kun godt at sige. Vi bestiller glÊdeligt igen.
så og smagte IKKE, som persille sovs
D. 16/3-2023 havde jeg bestilt bord til 5 personer på SkÊvinge Kro til stegt flÊsk m/ persillesovs, da maden endelig kom kikkede vi en ekstra gang i sovse skålen, for det var en meget underlig farve den sovs havde ..min svigersÞn der er kok, lugtede og smagte på det der skulle vÊre persillesovs, men som smagte og lugtede, som hÞnsebouillon med noget ultra småt hakket grÞnt i, som slet ikke så ud eller smagte, som persille....bad tjeneren om, at komme med det rigtig persille sovs i stedet for det vi havde fået serveret til det ellers super gode stegte flÊsk og dejlige kartofler + rÞdbeder, som der i Þvrigtig var for lidt af ( en lille ) skål til 5 personer, som jeg selv måtte bede om, at blive fyldt op....sovsen blev aldrig anderledes på trods af, at jeg klagede over den flere gange...så alt i alt en dårlig oplevelse og DER kommer vi IKKE mere
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ