SOS International レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jag fick otroligt bra hjÀlp frÃ¥n första samtalet till avslut. Det har varit en smidig process och handlÀggarna har varit otroligt lyhörda och hjÀlpsamma under hela min sjukdomstid i utlandet. Stort ta... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde desvÊrre en meget dÃ¥rlig oplevelse med SOS International, da vores sÞn blev syg og mÃ¥tte indlÊgges under en ferie i Thailand. Det mest frustrerende var den manglende kommunikatio... もっず芋る

Warning for European travelers relying on SOS international in South America. My advice: Set up a contact back home who can help you if you fall ill, also with the contact to SOS. Do not rely solely... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 保険代理店
  2. 医療コンサルタント
  3. 保険䌚瀟
  4. レッカヌ移動業
  5. 旅行保険䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

SOS International er en af Nordens fÞrende assistanceorganisationer. Fra vores alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yder vi akut personlig assistance overalt i verden.

期埅以䞋

通垞48時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 77ä»¶

レビュヌを曞く

SOS var det stÞrste problem, da vores sÞn blev syg

Vi havde desvÊrre en meget dårlig oplevelse med SOS International, da vores sÞn blev syg og måtte indlÊgges under en ferie i Thailand.

Det mest frustrerende var den manglende kommunikation. Vi kontaktede SOS gentagne gange og gjorde fra starten meget tydeligt opmÊrksom pÃ¥, at vi havde flybilletter hjem samme aften, og at vi derfor var under stort tidspres. Flere gange blev vi lovet, at en lÊge ville kigge pÃ¥ sagen, og at vi ville fÃ¥ svar inden for fÃ¥ minutter – men svarene kom aldrig.

Vi forsÞgte derfor gentagne gange at få afklaret, hvordan vi skulle forholde os til vores hjemrejse, men SOS ville ikke tage stilling, fÞr lÊgen havde vurderet sagen. Vi talte kun med unge medarbejdere, som ikke kunne tage beslutninger.

Da det til sidst var for sent for os at nå vores fly, fik vi pludselig besked om, at kun vores sÞn og én ledsager var dÊkket, og at 2 af os burde have taget afsted.

Det er svÊrt at acceptere, når vi netop havde kontaktet SOS adskillige gange og gjort dem opmÊrksomme på situationen og tidspresset.

Også efter hjemkomsten har sagsbehandlingen vÊret prÊget af manglende overblik og gentagne forsinkelser. Syv uger efter vores hjemkomst har vi stadig ikke modtaget vores refusion.

Når man står med et sygt barn i et fremmed land, forventer man fÞrst og fremmest, at ens forsikringsselskab kommunikerer klart og holder de aftaler, de giver. SOS var det stÞrste problem og frustration, i dette forlÞb.

2026幎7月14日
自発的なレビュヌ

Thank you so much for all the support

Thank you so much for all the support and assistance you provided to us. Please extend our heartfelt gratitude to everyone on your team who helped us throughout this process.

My mother would especially like to send her warm regards and sincere thanks to Lisa, the nurse who accompanied her home. Unfortunately, I was unable to meet Lisa in person, as I was waiting on the wrong hospital ward and she had already left by the time I reached my mother. I would be very grateful if you could pass along our appreciation and best wishes to her.

We would also like to thank the entire SOS team. Everyone was exceptionally professional, responsive, and supportive. Throughout the process, we truly felt that we were being cared for and that our wellbeing was a priority.

We were especially grateful that the travel arrangements were changed. My mother would not have been able to manage the original itinerary via Frankfurt with a flight connection, so the revised travel plan made a significant difference.

I would also like to mention that in March 2024, our family needed your assistance following the passing of my father in Tenerife. On that occasion as well, we received outstanding support and service from your organization.

I am deeply thankful that organizations like yours exist and that people can turn to you for the level of care, assistance, and professionalism that you provide.

Once again, thank you all from the bottom of our hearts. You are truly an exceptional team.

2026幎8月29日

Dear Maria,

Thank you so much for your kind words. We are truly grateful that you took the time to share your experience.

We are pleased to hear that you and your mother felt supported throughout the process, and we will pass on your warm regards and thanks to the nurse and the team at the alarm centre.

We wish you and your family all the best.

SOS International

Jag fick otroligt bra hjÀlp frÃ¥n första

Jag fick otroligt bra hjÀlp från första samtalet till avslut. Det har varit en smidig process och handlÀggarna har varit otroligt lyhörda och hjÀlpsamma under hela min sjukdomstid i utlandet. Stort tack till alla engagerade handlÀggare och Àven till lÀkaren som var insatt i mitt Àrende från dag ett.

2026幎8月24日

SOS International からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det glÀder oss mycket att höra att du kÀnt dig vÀl omhÀndertagen genom hela processen och att våra handlÀggare samt den ansvariga lÀkaren har kunnat ge dig det stöd du behövde under din sjukdomstid utomlands.

Vi strÀvar alltid efter att erbjuda personlig, trygg och professionell hjÀlp, och dÀrför betyder det extra mycket att få ta del av så positiv feedback.

Vi önskar dig en fortsatt god återhÀmtning och allt gott framöver.

VÀnliga hÀlsningar,
Rune
Svar skrivet med hjÀlp av Copilot.

Jeg vil bare sige tusind tak for den

Jeg vil bare sige tusind tak for den bedste service jeg har fået af Martin A som arbejder for sos eu han var så hjÊlpsom og venlig.

Kh Rhanda kaka

2026幎8月10日

Hej Rhanda

Det glÊder mig at hÞre, at du har fået god service af min kollega Martin på alarmcentralen.

Jeg giver rosen videre.

Hav en dejlig dag

Sos burde kigge sembo

Sos burde kigge sembo. Turkish Airlines og Etihad Airlines efter der er plads til forbedring

2026幎4月14日

Hej René

Vi er altid åbne for forbedringsforslag samt evt. åbne for at uddyde ydereligere omkring vores måde hvor på vi hjÊlper ved tilskadekomst i udlandet.

Jeg kan dog ikke helt gennemskue, hvad det egentligt er du mener med dit opslag omkring Sembo og de nÊvnte flyselskaber.

Har du mulighed for at uddybe, så vi kan svare mere fyldstgÞrende ?

Ubeskrivelig dårlig kundeservice og

Ubeskrivelig dårlig kundeservice og ligeglade medarbejder.

Vi står og skal afted på rejse til USA, vi har så rejseforsikring via vores forsikring selvskab, der bruger sos international.

Da jeg har stået i en situation for nogen år siden, hvor det alarm nummer man ringer til ikke kunne se nogen rejseforsikring, selv om jeg havde det og det skabte en masse bÞvl, ville jeg ringe at tjekke alt var som det skulle, vÊre så jeg ikke stod i en lignende situation, igen i USA hvis uheldet skulle vÊre ude.

Ringer så til SOS, og spÞrger om de ikke kan tjekke alt er som det skal vÊre, det kunne han åbenbart ikke, og sagde bare at hvis jeg har det gennem forsikring burde alt vÊre som det skulle vÊre, og han ville ikke lige kigge i systemet eller noget.

Efter lidt snakken, hvor han blev ved at sige "han ikke gad" selv om jeg Har forklaret jeg fÞr har oplevet det ikke kunne findes selv om det var der og det var for at tjekke at alt var som det skulle vÊre, så jeg kunne rejse med mine bÞrn med ro i maven.

Det ville han ikke, men hvis jeg var så nervÞs kunne jeg da kÞbe en rejse forsikring mere, så jeg var sikker på jeg var dÊkket.

Undskyld mig, hvad er det for en måde at snakke med ens kunder på?

Magen til nedenlagende mand skal man lede lÊnge efter. Ikke servicemindet på nogen måde, og han lÞd som en der ikke gad sit arbejde!

Men efter at tjekke trustpilot, ligner det at jeg ikke er den eneste med den oplevelse, med deres service.

2026幎8月18日

KÊre Steffen

Tak for din tilbagemelding.

Den oplevelse, du beskriver, stemmer ikke overens med det serviceniveau, vi bestrÊber os på at levere hos SOS International. Derfor vil vi gerne undersÞge sagen nÊrmere.

For at hjÊlpe os med dette vil vi sÊtte pris på, hvis du via nedenstående link kan indsende det telefonnummer, du ringede fra, samt oplysninger om dato og tidspunkt for henvendelsen: https://www.sos.eu/da/feedback/

SOS International yder akut rejseassistance på vegne af forsikringsselskaber. Vi tilbyder ikke generel rådgivning om konkrete forsikringsprodukter eller forsikringsdÊkninger.

Hvis du Þnsker vejledning om din forsikrings gyldighed eller dÊkningsomfang inden afrejse, anbefaler vi, at du kontakter dit forsikringsselskab direkte, da det er dem, der kan rådgive om disse forhold.

Rune

Hold jer for guds skyld langt vÊk fra

Hold jer for guds skyld langt vÊk fra sos.
Jeg rejste hjem fra ferie til en mor der lå i akut koma. I telefonen er slt fin og dÊkket.
Nu bÞvler jeg så stadig over 1 mdr efter.
Min mor har lagt i koma nÊsten 2 uger og eg stadig indlagt.
Sos forlanger fÞrst 1 ting og efterfÞlgende flere ting.
De forlanger bla at jeg bryder gdpr lovgivningen for at de kan vurdere om jeg er dÊkket.
Sender den brev direkte fra sygehus hvor der stå navn, adresse, inlÊggelsesdato og at det er en akut inflÊggelse. Dett vurdere sos nu ikke er lÊgefagligt nok, jeg spÞrger flere gange hvad de konkret mangler, hvilket jeg ikke får svar på, de vil have hele min mors journal udleveret fÞr de vil tage stilling om jeg er dÊkket.
Jeg henviser endnu engang til lovgivningen og at de med min mors accept kan henvende sig til sygehuset og bede om det de skal bruge.
Nu vÊlger de så bare at lade vÊre med at reagere på mine henvendelser.

2026幎7月15日

Hej Rasmus

Tak for din feedback.

Jeg er ked af at hÞre om din mor og den svÊre situation, du står i.

Da sagen vedrÞrer personfÞlsomme oplysninger og konkrete vurderinger af dÊkning, har jeg ikke mulighed for at kommentere detaljerne her på Trustpilot.

PÃ¥ baggrund af din henvendelse kan jeg dog oplyse, at jeg har haft talt med vores alarmcentral og seneste tilbagemelding fra dem, er at de efter min henvendelse til dem, har taget kontakt til dig.

Jeg vil derfor henvise til den direkte dialog med dem om sagen.

Hjalp med alting

Fik brug for dem, da min Tesla brÞd sammen i udlandet. De dÊkkede taxa og hotel samme aften, og dagen efter havde vi en lejebil af samme standard til resten af ferien. Da Tesla-vÊrkstedet efterfÞlgende mistede bilens nÞgle, erstattede de endda den.

De hjalp altså med alt – og mere til. Klar anbefaling herfra!

2026幎8月12日

Strandet i 8 dÞgn uden hjÊlp

Lang ventetid, ingen lÞsninger, lavt kompetenceniveauet og sagsbehandlerne har ingen bemyndigelse til at trÊffe beslutninger selv.

Jeg er meget trÊt af den oplevelse jeg i 8 dÞgn havde med SOS.
De var umulige at få fat i. De kom
Ikke med nogen lÞsninger. Og da vi på 8. DÞgn simpelt havde fået nok så ville de indledningsvis ikke dÊkke udgifterne til hjemtransporten.

Vi var strandet i Norge. Med tre små bÞrn på 1, 2 og 4 og med en hustru med brÊkkede ribben.
Mens min hustru og den mindste var kÞrt på hospitalet med ambulance foreslog SOS at jeg med de to andre bÞrn kunne tage ud og sove i vores totalskadede campingvogn som stod på en mark udenfor byen bag pigtråd uden vand, strÞm eller toilet.
SOS har ikke gjort andet for os end at betale for de udgifter vi har haft. Vi sÞrgede selv for hjemtransport og vi sÞrgede ligeledes selv for at få transporteret vores ting hjem.

Virkelig en elendig service.

Og ja, jeg har givet feedback direkte til SOS.

2026幎7月16日

KÊre Michael
Tak for din anmeldelse om end vi er kede af at hÞre, at vi ikke har levet op til de
forventninger du har haft til vores service. Det er ikke muligt for os at finde din sag ud fra denne anmeldelse alene. Du er meget velkommen til at
kontakte os på kvalitet@sos.eu. Vi gÞr opmÊrksom på, at vi kun kan behandle

Med venlig hilsen Selina / SOS International

Zeer snelle service

Via dit bericht willen we graag laten weten dat we heel erg blij zijn hoe jullie alles hebben geregeld rondom ons pech geval in Frankrijk.
Graag ook complimenten aan de medewerkers die ons hebben geholpen, die gesproken hebben met de Franse garage bedrijven, en alles heel erg vlot hebben geregeld.
Al na een paar uur konden we verder met vervangend vervoer en werd het transport naar huis van onze eigen auto vlot geregeld!

2026幎7月16日
自発的なレビュヌ

Vi ringede for at fÃ¥ hjÊlp til vores

Vi ringede for at få hjÊlp til vores datter der var rejst til udlandet, så fik vi fat i en medarbejder der hedder Kristoffer.
Han tog sig tid til at hjÊlpe os. Han var meget venlig tålmodig og hjÊlpsom. Dagen efter blev vi ringet op hvor han fÞlger op på sagen. Han aftalt med os at vi skulle kontakte ham igen hvis der var behov for mere hjÊlp. Det er nok en af de bedste service vi nogensinde har fået, Vi er meget taknemmelig for det hjÊlp vi fik og roser ham mange gange for hans hjÊlpsomhed. Mvh Elahe Alijani

2026幎8月2日

Hej Elahe

Det glÊder mig at hÞre, at I er blevet godt hjulpet af Kristoffer på vores alarmcentral. Jeg giver rosen videre.

HÃ¥ber at alt er godt med jeres datter igen.

Total mangelfuld information

Total mangelfuld information, bruger timer og timer på at finde en lÞsning, og når man så henter bilen hos deres partner bliver man tvunget til at betale godt 30% mere end aftalt.

2026幎8月4日

KÊre Mathis
Tak for din henvendelse. Vi er kede af at hÞre, at du har haft denne oplevelse med vores service. Hvis du Þnsker at indsende en formel klage, er du meget velkommen til at
kontakte os på kvalitet@sos.eu. Vi gÞr opmÊrksom på, at vi kun kan behandle afsluttede sager, og at der kan vÊre en behandlingstid på op til 10 arbejdsdage.

Med venlig hilsen Selina / SOS International

SÃ¥ uordentligt

Vi er havnet i en lille landsby i Tyskland med en Þdelagt bil grundet generator og vi er pÃ¥ kÞreferie. Det er 30 grader varmt, vi sidder ved en vejkant, vi har kufferter og tasker med og det nÊrmeste supermarked er 4 km vÊk. Vi har vÊret i kontakt med jer sÃ¥ mange gange nu og det seneste I sagde var “vi beklager meget, jeres sagsbehandler holder frokost. Han ringer om 5 min” efter en times ventetid ringer vi igen, venter i 20 min kÞ med oplysning om at der er en anden sagsbehandler pÃ¥ sagen, men hun har ogsÃ¥ travlt og det er usikkert hvornÃ¥r hun ringer tilbage.
Vi har aldrig tidligere oplevet en så uacceptabel og uprofessionel behandling. Det er dybt kritisabelt, at en dansk virksomhed behandler sine kunder på denne måde.
Det er sÊrligt bekymrende, at det ikke har vÊret muligt at tale med en leder. Vi har alene fÃ¥et oplyst, at “det mÃ¥ man ikke”, uden nogen saglig begrundelse. Det er ikke en acceptabel mÃ¥de at hÃ¥ndtere en alvorlig henvendelse pÃ¥, hvor der er et akut behov for hjÊlp.

En beklagelse har ingen reel vÊrdi, når den ikke ledsages af handling. I en situation, hvor der er behov for hurtig assistance, forventer det at I tager ansvar og sikrer, at problemet bliver håndteret effektivt og ikke det her show.
ForlÞbet er helt uacceptabelt og vi forventer, at sagen bliver taget alvorligt, behandlet på ledelsesniveau og fulgt op med en konkret lÞsning. Den behandling, vi har modtaget, lever på ingen måde op til, hvad man med rimelighed kan forvente af en professionel virksomhed.
Der skal godt nok skiftes forsikring til noget, der ikke samarbejder med jer.
0 ud af 5 stjerner, det er en ting, der er helt sikker.

2026幎7月31日

KÊre Krenare

Tak for jeres anmeldelse.
Vi er kede af at lÊse om den oplevelse, I beskriver, og vi forstår, at det kan vÊre en meget frustrerende situation at opleve et nedbrud på kÞreferien i udlandet og samtidig vÊre usikker på det videre forlÞb.
Ud fra jeres beskrivelse lyder det til, at der er tale om en igangvÊrende sag. Da vi desvÊrre ikke har mulighed for at identificere sagen på baggrund af anmeldelsen alene, kan vi heller ikke undersÞge eller fÞlge op på de konkrete forhold, I nÊvner her.

For at sikre den bedst mulige hjÊlp i den aktuelle situation, vil vi derfor bede jer kontakte vores vagtcentral på 70 10 50 52, så sagen kan håndteres direkte af de ansvarlige medarbejdere.

Ønsker I efterfÞlgende at indsende en skriftlig klage over sagsforlÞbet, er I meget velkomne til at kontakte os pÃ¥ kvalitet@sos.eu, nÃ¥r sagen er afsluttet. Vi behandler klager pÃ¥ afsluttede sager og har en forventet svartid pÃ¥ op til 10 arbejdsdage. Ved henvendelse bedes I oplyse sagsnummer og/eller registreringsnummer, sÃ¥ vi hurtigst muligt kan identificere sagen.

Ida / SOS International

En rigtig trÊls oplevelse i Frankrig

En rigtig trÊls oplevelse i Frankrig med en skadet bil som ikke kunne reddes, blev en hel del bedre af den kÊmpe hjÊlp vi fik af Frida, Ida,Elise,Frederik som gjorde en kÊmpe indsats for at hjÊlpe. P.s også stor ros til Alberte for kommunikationen efter vi var kommet hjem. Tusind tak - Sagsnr. 11143101

2026幎7月22日
自発的なレビュヌ

Vi blev pÃ¥kÞrt bagfra af en spritbilist

Vi blev påkÞrt bagfra af en spritbilist på vores feries fÞrste dag i Italien. Vores bil blev kÞrt på et Italiensk vÊrksted, hvor de vurderede at den skulle til Danmark pga skadernes omfang. Vi har LÊrerstandens Brandforsikring som samarbejder med SOS International I udlandet. Ulykken skete mandag, og vi blev lovet en lånebil tirsdag. Vi fik fÞrst en lånebil lÞrdag, som vi kÞrte tilbage til Danmark i om mandagen. Tilbage i Danmark skulle vi aflevere lånebilen med det samme. Her nÊsten to uger efter hjemkomst er vores bil stadig i Italien. Der er optil 16 hverdages leveringstid- så vi får den senest d 12 august. I mellemtiden har vi INGEN ret til en lånebil. FÞrst i det Þjeblik at vores bil er på et dansk vÊrksted, har vi krav på en lånebil. Samtidig kender vi ikke skadens omfang på vores bil fÞr den er i Danmark.
Vi er rystede over det forlÞb vi er igennem hos SOS international og LÊrerstandens Brandforsikring. Hos SOS er det unge mennesker der styrer telefonerne, og de har så mange sager, at de glemmer aftaler, ikke får skrevet aftaler ned. Hos LÊrerstandens Brandforsikring er vi overraskede over, at en forsikring der har så gode anmeldelser generelt har så elendig en service, når man kommer galt afsted i udlandet.

2026幎7月13日

KÊre Tina

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre om den oplevelse, I har haft i forbindelse med jeres skade i Italien, og vi forstår godt, at situationen har vÊret frustrerende.

Hjemtransport af et skadet kÞretÞj fra udlandet afhÊnger af en rÊkke logistiske forhold og gennemfÞres typisk som samletransport, hvilket kan medfÞre lÊngere transporttider. Efter de gÊldende forsikringsvilkår er der ikke dÊkning for lejebil i Danmark, mens et kÞretÞj afventer hjemtransport fra udlandet.

Vi beklager samtidig den ventetid, I oplevede i forbindelse med udleveringen af lejebilen i Italien. Når der er behov for en erstatningsbil i udlandet, er vi afhÊngige af tilgÊngeligheden hos lokale udlejningsstationer, og der kan desvÊrre opstå situationer, hvor en bil ikke kan stilles til rådighed så hurtigt som Þnsket.

Vi beklager, hvis kommunikationen under forlÞbet ikke har levet op til jeres forventninger.

Hvis du Þnsker, at vi gennemgår sagen nÊrmere eller behandler en formel klage, er du meget velkommen til at kontakte os på kvalitet@sos.eu. BemÊrk, at vi kan behandle klager, når sagen er afsluttet.

Ida / SOS International

Warning for European travelers relying

Warning for European travelers relying on SOS international in South America.
My advice: Set up a contact back home who can help you if you fall ill, also with the contact to SOS. Do not rely solely on SOS.
My experience: I paid for 7 days of IV treatment myself and guarentee my own surgery. I first came to a hospital there could treat my after I asked a private doctor to help me, and after my surgery also to help SOS with the payment guarantee before it worked.

2026幎2月2日

Dear Lotte,

We are sorry to read about the situation you describe. We understand that it must have been a difficult experience, and we would very much like the opportunity to look into the matter.

Unfortunately, based on the information available in your review, we are unable to identify the case in question.

We therefore encourage you to contact us at quality@sos.eu with further details about your case. We will ensure that your enquiry is forwarded to the relevant team so that the matter can be investigated further.

SOS International

Min ven er strandet i Norge

Min ven er strandet i Norge, og det trÊkker ud. De har vÊret i en alvorlig ulykke, og I har bestemt ikke travlt med at hjÊlpe dem.

2026幎7月22日

KÊre Nicki

Vi er kede af at hÞre, at din ven har vÊret involveret i en alvorlig ulykke. Vi forstår samtidig, at det kan vÊre meget frustrerende, når hjÊlpen opleves som langsommere end forventet.

Vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere. DesvÊrre har vi ikke mulighed for at identificere den konkrete sag ud fra de oplysninger, der er tilgÊngelige her.

Hvis du kender sagsnummeret, er du meget velkommen til at sende det til os på sos@sos.eu. Så vil vi sÞrge for, at henvendelsen bliver sendt videre til den relevante afdeling, så vi kan undersÞge sagen nÊrmere.

Zeeeeer slechte communicatie

Zeeeeer slechte communicatie. Er wordt steeds beloofd doorgeschakeld te worden of terug gebeld te worden maar de stilte is het enige antwoord
 als ik dit vriendelijk ter sprake breng aan de receptioniste wordt de telefoon opgehangen. Online in het dossier staat opeens aangevink dat het contactmoment heeft plaats gevonden maar niemand heeft iemand gehoord
 intussen gaan de dagen voorbij en wacht mijn schoonmoeder in het ongewisse op repatriëring naar Nederland terwijl de papieren hiervoor al dagen lang in orde zijn

2026幎7月21日

Dear Eva,

We are very sorry to read about your experience. However, based on the information you have shared, we believe your review may relate to a different company with a similar name. We operate in the Nordic countries, whereas the company you are likely referring to is the Dutch company SOS International – part of the CED Group.

We therefore kindly ask if you would consider removing this review, as it appears to have been posted on the wrong company profile.

Most importantly, we sincerely hope that you receive the assistance you need and that your mother-in-law's repatriation to the Netherlands is completed as soon as possible.

SOS International A/S