レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Gäller ÖoB Österplan/ Örebro. Många tomma hyllor. Varor som ska finnas enligt hemsidan finns inte. Rörigt. Oftast trevlig personal som dock inte har koll på var varorna ska finnas. Sliten och of... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jag vill framföra ett klagomål på en mycket dålig upplevelse i er butik. Butikspersonalen hade uppenbarligen inte koll på skyltningen vid hyllorna. När jag påtalade detta blev jag dessutom bemött... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ringde för att lägga undan varor fick prata med 3 olika personer och den sista skratta och sa det är inget shoppingcenter? Kanske inte vana med kundbemötande eller är bönder och inte ska arbeta i buti... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Kommer inte handla hos er så länge ni säljer pyroteknik, djurens rätt borde ni verkligen stå för, ni säljer djur artiklar, ni kan tänka över om ni ska sälja det, när ni inte står upp för djurens rätt,... もっと見る

1.4

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 48件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Extremt dålig upplevelse hos ÖoB i…

Extremt dålig upplevelse hos ÖoB i Landskrona idag. När jag skulle betala för mitt kol blev jag i kassan tvingades att visa upp innehållet i min väska. Det fanns absolut ingen anledning att misstänka mig för något brott. Att bli behandlad som en potentiell tjuv framför andra kunder kändes otroligt kränkande och obekvämt. Man känner sig direkt utpekad och misstänkliggjord utan grund. Det förstörde hela mitt besök och jag känner mig djupt besviken på hur de hanterade situationen. Kommer inte att handla där igen om detta är hur de behandlar sina kunder.

2025年5月16日

Så mycket sämre numera

På hemsidan står det att varan finns i en specifik stad. Enligt kundtjänst finns varan i butiken.
MEN när man kommer till den butiken, så finns inte varan där.
Så dåligt av Öob.

Allt har blivit så mycket dyrare på Öob, än andra billighetsbutiker, såsom Lidl, Rusta.

2025年4月1日

Vilseledande och värdelöst.

Vid samtal till förtaget hänvisas till deras fantastiska hemsida för information om lagerstatus för specifik vara.
Cafestol Bologna 10+ i Skurup.
Väl på plats så finns det 0 st i butiken.
Sex mils körning i onödan.
Fullständigt värdelöst och kag är ej länge medlem.

2025年3月1日
5つ星のうち3の評価

Öob i Farsta

På deras hemsida finns deras stora logo, som kommer ivägen, när man scrollar nedåt för att titta på utbudet. Fattar inte varför man på Öob inte vill att folk skall kunna se deras produkter på hemsidan. Har även kontaktat dem om det, och svaret var att de vet om det. Eftersom det är trångt i butiken, vill jag kolla på hemsidan om de har det jag vill köpa, och logot gör det alltid så irriterande.

2025年1月21日
5つ星のうち1の評価

Helt värdelös om obefintlig kundtjänst

Helt värdelös om obefintlig kundtjänst.
Bokade adventsljusstakar på nätet. Fick inget svar. Besökte butiken som inte fått bokningen.
Skrev till kundtjänst och klagade på den usla servicen.
Bokade tre veckor senare utan att få svar, klagade 4 veckor senare och har inte fått svar.
Helt värdelöst kundtjänst och bokningssytem

2024年12月28日

ÖoB reklamblad bluff

Går tll butiken för att handla. Bl a varor som finns i reklambladet. Visar sig att varorna aldrig funnits i butiken! ÖoB reklamblad är tydligen en önskelista och inte krav för butikerna att ta in. Aldrig mer ÖoB

2024年12月7日
5つ星のうち1の評価

Undermåliga produkter till höga priser

ÖoB har blivit ett slags Temu fast till mycket högre priser. De säljer undermåliga produkter i form av t ex deras mikrovågsugnar av märket Voltage, som rostar sönder och samman efter ett halvår.
Tandborstar i flerpack var stråna faller av efter en minuts borstning.

Sen reklamerar de stort för billiga produkter men när man kommer till affären är de alltid slut, "Vi fick bara en låda"
Lurendrejeri hela vägen igenom! Undvik!

2024年12月1日
5つ星のうち5の評価

Fredag 20241129 Vi har glömd från…

Fredag 20241129 Vi har glömd från butiken Västra Frölunda Topasgatan på eftermiddagen 16:18 en vara Vitpeppar pris 20 kr.
Strax innan stängning av butiken kom jag tillbaka med kvitto att kollade om försäljare har hittat eller någon kund efter oss har lämnat tillbaka varan.Jag fick en ny förpackning utan extra undersökningar och kollandet av personalen om de hade hittat min Vitpeppar eller inte. Det var väldigt fint och proffsig av en kvinnligt anställd Jag tackar för detta Hanna

2024年11月29日
5つ星のうち1の評価

Klagomål på personal i ÖoB i kungens…

Klagomål på personal i ÖoB i kungens kurva i Stockholm. Jätte otrevlig människa som jobbar där, har varit stammis sedan flera år tillbaka först nu träffa jag en sån otrevlig personal han vägrade säga sitt namn men en fin skallig man som plippade flera varor dubbla gånger han var otevlig mot flera kunder. Ringde till kundservice och klagade oaccaptabel att bete sig mot kunderna på detta vis!

2024年11月1日

Dyrare än på ica

Jag har börjat jämföra priser senaste 3 år och tyvärr så öob är ofta dyrare än ica och andra det gäller flera olika varor . Jämför innan ni betalar för mkt jag var trogen kund innan men nu handlar jag hos andra mer och mer. Ni borde byta namn för öob passar inte längre er...

2024年10月25日
5つ星のうち5の評価

Reklamation

Jag beställde trädgårdsstolar där en var defekt och efter skickat bilder löste de reklamationen som önskat. Återkommer med köp hos er

2024年8月23日
5つ星のうち1の評価

Min mamma (77 år) beställde solstol…

Min mamma (77 år) beställde solstol online. Gick inte att fälla bak och när jag anmälde så visade det sig att man bara kunde maila in klagomålen... När jag sen gjorde det så frågade de vilken vara som åsyftades (trots att ordernummer stod i mailet). Och de skickade med en blankett (ej möjlig att fylla i online) 2024... fruktansvärt dålig kundservice

2024年7月11日

ÖoB Årjäng!!

ÖoB Årjäng!!
Var och handlade med mina barn för två dagar sedan. Kände mig iakttagen lite väl genomskinligt för barn är barn och tycker om att titta på saker. Men de sprang inte runt, lekte och härjade heller.

Betalar mina varor och när vi ska ta i varorna så upptäcker vi att min dotters glass är av på mitten. Samma personal som tittat på oss begärde att min dotters ouppnade isglass som var av på mitten, den kunde hon väl suga på ändå .. Tillslut när jag inte gav mig så bytte jag dotterns glass. När jag gick och bytte den till en hel höll jag i de två andra glassarna samtidigt. När jag går förbi kassan ifrågasätter hon mig varför jag har tre glassar(samma personal) och jag förklarar att vi alla skulle ha glass, jag har betalat men vi skulle byta ut . Fick visa henne kvittot igen, självfallet hade jag inget att dölja men
RiktigT DÅLIGT kundbemötande och slarvigt !!!
Fick mig att framstå som en snattare och inför mina barn samt kön .

2024年6月27日

レビューの対象になっている企業の方へ