040groep レビュヌ

4. 䟿利屋
  5. 配管工
  6. 屋根ふき業者

圓該䌁業による蚘述

040 Groep is jóuw aannemer als het gaat om timmerwerkzaamheden, allerhande loodgieterswerk, badkamerrenovaties, het leggen van een nieuwe vloer, schilderwerk van woning en/of bedrijfspand, en bijvoorbeeld het realiseren van een aanbouw. Het brede spectrum aan specialismen binnen onze organisatie zorgt ervoor dat er voor elke klus een oplossing is!

連絡先

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち1の評䟡

040Groep arrogantie ten top

Ik had 040Groep benaderd vanwege een schade en of zij het herstelwerk konden doen. Dit was geen enkel probleem en ze zouden iemand langs sturen voor een opname van de schade en het opmaken van een offerte.
De projectleider die bij mij is geweest gaf aan dat zij alles konden herstellen en zou mij een week later een offerte sturen. Hij gaf aan dat het druk was, maar ik zei dat dit geen probleem was aangezien ik geen haast had.
Vervolgens ontvang ik een week later een mail met dat hij bij nader inzien geen offerte ging maken, omdat de agenda's het niet toelieten om de klus aan te nemen.
Dat was vreemd, aangezien ik geen tijdspanne had aangegeven. Hierop heb ik met de projectleider gebeld. Hij gaf aan dat ze het zo goed hebben bij de 040groep dat hij zelf kon bepalen welke klus hij wel ging aannemen en welke niet. Mijn klus dus niet, want ja ze hadden geen eigen mensen in dienst en dan moest ZZP-ers aannemen en dan zou het wel heel duur worden. Beetje vreemd want volgens mij kan ik zelf adhv een offerte bepalen of ik iets te duur vind. Daarbij de arrogantie dat hij zelf wel ging bepalen of hij iets aannam want die luxe had hij nu eenmaal.
Zeer klant onvriendelijk en de enorme arrogantie die het bedrijf hiermee uitstraalt. Wat een manier om met mensen om te gaan. Voor mij nooit meer een aanvraag bij dit bedrijf, ze hebben het al te goed dus kies een andere aannemer!

2026幎6月16日

Plaatsen douchewand

Het plaatsen van mijn douchewand is snel en heel netjes uitgevoerd. Alle verpakkingsafval is door de monteurs meegenomen. En na een foutje in de gefactureerde tijd is dit meteen rechtgezet. Zeer vakkundig en klantvriendelijk!

2026幎5月11日

040groep からの回答

Hartelijk dank voor deze positieve review.

Geniet van de nieuwe douchewand & mochten wij nogmaals van dienst kunnen zijn bij een klus groot of klein, vernemen we het graag!

5぀星のうち5の評䟡

Ook voor een kleine klus komt de 040 bus!!

Onze thermostatische douchekraan werd niet meer warm. De thermostaat was stuk en moest vervangen worden. Ik heb gebeld en binnen 2 dagen was het onderdeel vervangen en konden we weer lekker warm douchen!
Voor 040 een kleine klus maar voor ons een behoorlijk probleem.

2025幎9月17日

040groep からの回答

Beste familie van Dijk, Natuurlijk komt 'voor iedere klus, de 040 bus'! We zijn blij dat jullie weer lekker warm kunnen douchen en wie weet; tot ziens!

Wij hebben door 040 Groep een mooie

Wij hebben door 040 Groep een mooie aanbouw en trainingsruimte laten realiseren aan onze woning en zijn hier heel erg tevreden over! Het personeel is erg vriendelijk en meedenkend evenals de projectleiders die ons een fijn gevoel geven als klant. We genieten er nogsteeds elke dag van en zijn blij met het prachtige eindresultaat!

2024幎10月18日

040groep からの回答

Beste familie Van Dommelen, Hartelijk dank voor jullie positieve review.

Het was een ontzettend mooie klus voor ons, blij dat we jullie van dienst mochten zijn. Wellicht, tot ziens!

Woningrenovatie

040 Groep heeft onze woning gerenoveerd. We zijn mega blij met het eindresultaat. Ondanks dat twee keer een afspraak verzet moest worden, zijn we erg blij dat we hebben gekozen voor hun! Hebben verstand van verbouwen en hebben ons goed op weg geholpen betr. de indeling van ons huis.

2025幎8月4日

040groep からの回答

Hoi Luuk, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor! Geniet van jullie woning & wie weet, tot ziens.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。