112Schade B.V. レビュー 1,400

TrustScore 5段階評価の4

3.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Called local city emergency line, they suggested to call 112, called it for Den Haag. Some Turkish, Moroccan people driving in a car all around green areas in the Sophia Park. It is Only Pedestrian ar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Als ik ik 112 schade moet beoordelen over hun werkwijze kom ik gewoon woorden tekort, Als vele bedrijven zo te werk konden gaan zou het fantastisch zijn jullie zijn geweldig in een woord gezegd! Blij... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik had schade aan mijn auto en een tegenpartij is bekend en heeft de schade erkend. Blijkbaar doet mijn eigen verzekeraar geen moeite als het bedrag onder of tot je eigen risico is en heeft een tussen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Na het lezen van de vele negatieve reviews was ik in eerste instantie erg sceptisch. Omdat mijn verzekering mij in de steek had gelaten, had ik helaas geen andere keuze. Tot mijn verrassing verliep al... もっと見る

企業情報

1. 法律サービス
  2. 法律扶助事務所
  3. 人身傷害専門弁護士
  4. 国選弁護人事務所

当該企業による記述

Aanrijding? Hulp nodig? 112Schade verhaalt uw schade! 112Schade is een laagdrempelig juridisch dienstverlener. Wij verhalen voertuigschade en letselschade op de tegenpartij. Wij nemen u daarbij alle zorg uit handen. 112Schade is echt de complete verhaalservice als het op het verhalen van verkeersschades aankomt. De cliënt wordt van a tot z bijgestaan. Van advies en aansprakelijk stellen tot en met zaken die voor de rechter moeten komen om opgelost te worden. Dit laatste valt onder de verkeersrechtshulpdekking van 112Schade.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Afhandeling schade

112 schade heeft voor mij perfect de schade afgehandeld, waar de verzekering stoot gaan zij door. Dienstverlening is super, evenals de communicatie.

2025年7月10日
5つ星のうち3の評価

Snelle service, onvriendelijke medewerker

Schade is snel afgehandeld en ik werd overal tijdig over geïnformeerd. Ik heb echter driemaal telefonisch contact gehad met medewerker Alex. Hij heeft 2 van deze 3 gesprekken niet gelogd, mij verkeerd geïnformeerd en was erg onvriendelijk en onprofessioneel aan de telefoon. Ik ervaarde Alex totaal niet als behulpzaam of klantvriendelijk en als de telefoongesprekken opgenomen worden zou ik adviseren hier aar te luisteren en de medewerker aan te spreken op zijn houding en gedrag.

2025年7月2日
5つ星のうち1の評価

Slechte afhandeling valse beloftes…

Slechte afhandeling valse beloftes schade loopt al 10 maanden. Alleen maar excuses als je belt ze beloven al 2 maanden de tegenpartij te bellen tot op heden nog steeds niet gebeurt. Ga niet in zee met ze

2025年7月4日
自発的なレビュー

Top bedrijf

Top bedrijf
Snel en bereikbaar
En gaat echt achter je zaken aan

2025年7月3日

112Schade B.V. からの回答

Wat een fijne review - dank u wel!

Goed om te horen dat u onze bereikbaarheid en inzet zo heeft ervaren. We doen er alles aan om er echt voor onze klanten te zijn.

5つ星のうち4の評価

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, reageren vrij snel.
Wordt goed op de hoogte gehouden.

2025年6月23日

112Schade B.V. からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve reactie.

Fijn om te horen dat u onze communicatie als duidelijk en prettig heeft ervaren.

Wij doen ons best om klanten goed op de hoogte te houden, dus het is waardevol om te horen dat dat wordt gewaardeerd.

Snelle afhandeling schade dossier

Bizar hoe snel de schade is afgehandeld, erg tevreden.

2025年6月30日

112Schade B.V. からの回答

Wat een fijne review - dank u wel!

Goed om te horen dat het schadeproces zo snel en soepel is verlopen. Daar doen we het voor - en ja, daar worden ook blij van!

Fijn dat we u konden helpen.

5つ星のうち5の評価

Heb er zelf bijna niks voor hoeven…

Heb er zelf bijna niks voor hoeven doen.112 Schade.nl heeft alles tot in de puntjes geregeld.

2025年6月23日

112Schade B.V. からの回答

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn dat we het proces voor u zo zorgeloos konden laten verlopen, daar zetten we ons graag voor in.

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling. Een aanrijding al gedoe genoeg!

2024年12月23日

112Schade B.V. からの回答

Dank u wel voor uw review!

We zijn blij dat we u snel hebben kunnen helpen, juist op momenten die al genoeg spanning of regelwerk met zich meebrengen.

5つ星のうち5の評価

Het duurde wel even voordat alles…

Het duurde wel even voordat alles afgewikkeld was maar inmiddels alles naar wens geregeld. De uitkering van de schade werd binnen een dag na de definitieve mail uitbetaald. Goede service.

2025年6月17日

112Schade B.V. からの回答

Fijn signaal - dank u wel. Goed om te horen dat het vlot en duidelijk voor u is verlopen.

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk! Geen communicatie, afhandeling duurt eeuwen (nu al bijna een jaar!) en mails worden nauwelijks beantwoord. Hooguit krijg je een automatisch antwoord dat het druk is en dat ze erop terugkomen, maar dat gebeurt vervolgens niet.
Mijn dossier is gesloten, zaak opgelost en schadebedrag heb ik nog altijd niet op mijn rekening. Echt belachelijk!

2025年5月2日
自発的なレビュー

112Schade B.V. からの回答

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen goed dat het erg frustrerend is wanneer communicatie uitblijft en een schadeproces zoveel tijd in beslag neemt.

Uw feedback helpt ons om kritisch te blijven op onze communicatie en opvolging - daar zijn we als team volop mee bezig.

Als u het prettig vindt, kijken we graag nog een keer met u mee en komen graag met u in contact. Laat het ons gerust weten via klacht@112schade.nl.

Schadebehandelaar.

5つ星のうち2の評価

Enorm traag en ontzettend moeilijk te…

Enorm traag en ontzettend moeilijk te bereiken.

112Schade B.V. からの回答

Dank u wel voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend is als het lang duurt of lastig is om ons te bereiken.

We nemen dit serieus en werken eraan om dit te verbeteren.

Als wij alsnog wat voor u zou kunnen betekenen, dan horen wij dat graag via klacht@112schade.nl.

Humvee

Het ging fantastisch

112Schade B.V. からの回答

Kort en krachtig - dank u wel voor uw fijne review. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen.

Schadebehandelaar.

Schadeafhandeling

Zorg omtrent schadeafhandeling wordt uit handen genomen.
Regelmatige berichtgeving over voortgang.
Vlotte afhandeling.
De site, waarop de ontwikkelingen van de schadeafhandeling gevolgen zijn , werd als slecht leesbaar en onvolledig ervaren

112Schade B.V. からの回答

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de schadeafhandeling en de manier waarop we u hebben ontzorgd. Dank u wel voor het vertrouwen in ons.

Goed dat u ook benoemt dat de online omgeving beter kan, dat nemen we zeker mee in onze interne verbeteringen. We willen dat niet alleen de inhoud klopt, maar ook de informatie duidelijk en toegankelijk is.

Nogmaals bedankt voor uw feedback!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。