Aangezien ik mijn laptop nagenoeg dag en nacht gebruik voor m'n werk als internet ondernemer, heb ik deze dus altijd en overal bij me. Helaas was mijn accu volledig op waardoor ik niet meer langer dan... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Pakket op vrijdag besteld zou volgens hun schema dinsdag uitelijk geleverd moeten worden. Wordt niet geleverd en de bezorger doet niet eens de moeite om een bericht te doen zoals beloofd was. Edit:... もっと見る
Zeer goede service ervaren na probleem, met een eerder door hun geleverde, defecte geraakte adapter. Na telefoontje met 123 Adapter (via Dennis) werd ik te woord gestaan door Gidion die na het p... もっと見る
We hadden 5 dagen geleden een laptop gekocht met een defecte accu, werd keurig vermeld voor de aankoop en er zat een kortingsbon van 15% voor 123adapter.nl. Blijkt dat het van dezelfde eigenaar i... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Delivery took a couple more days than advertised
Delivery took a couple more days than advertised, but otherwise everything is perfect
snelle en correcte levering
Zeer tevreden!
Was positief verrast dat ze mijn kabel + adapter hadden. Volgende dag ontvangen! Klasse.
Snelle service en goede kwaliteit
Uitstekende en persoonlijke service
Ik had helaas eerst de verkeerde accu besteld, omdat er voor mijn laptopmodel meerdere accutypen blijken te bestaan. Omruilen was geen enkel probleem.
De vervangende accu paste wel, maar bleek door mijn Lenovo-laptop niet te worden geaccepteerd. Waarschijnlijk accepteert dit specifieke model alleen een originele accu. Ook de tweede retour werd vriendelijk en zonder gedoe opgelost, zelfs nadat ik de verpakking al had weggegooid. Ik hoefde de accu alleen goed te verpakken.
Aan deze bestelling heeft 123adapter.nl uiteindelijk waarschijnlijk weinig verdiend, maar toch werd alles correct, snel en persoonlijk afgehandeld. De reacties kwamen steeds van echte medewerkers en niet als onpersoonlijke standaardberichten.
Daarom van mij vijf sterren voor de bijzonder klantvriendelijke service.
Super snelle service
Super snelle service, in de avond besteld en de volgende dag al geleverd.
Zou hier zeker volgende keer weer bestellen.
adapter werkt vlekkeloos
Een goede webwinkel
Niet het juiste serienummer, duur voor een vervangende adapter
Ik had een adapter MD61975 besteld maar deze website verkoopt gewoon passende adapters uit hun assortiment met een ander serienummer. Als ik de klantendienst contacteer krijg ik een bericht terug "Wanneer de plug past en het artikel overeenkomt met wat u heeft ontvangen, dan heeft u de juiste adapter ontvangen." De prijs is duur.
Snelle levering en correct ingepakt
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。