レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

De koelkast zou op 15 juli worden geleverd, maar er kwam niemand en vooraf ontving ik geen bericht. Pas twee dagen later werd gemeld dat het product pas eind juli binnenkomt. Daarna werd ten onrechte... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

2 x gehele nieuw keukenapparatuur gekocht beide keren zeer correct geholpen. Alleen retoer van 1 apparaat ging het mis. Verschillende keren moet bellen voor terug betaling. Uiteindelijk hee... もっず芋る

䌁業情報

1. キッチン甚品店
  2. 電化補品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Nergens treft u meer merken keuken (inbouw)apparatuur dan bij ons. Kom kijken in onze showroom of kijk online voor apparaten tegen de beste prijs van Nederland. De redenen waarom u eens zou moeten komen kijken: - Vrijwel ieder merk inbouw apparatuur, vrijstaande apparatuur en witgoed - Groot assortiment spoelbakken en kranen - Voor elke prijs het juiste assortiment

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Zo hoort het

Na bestelling werd duidelijk gecommuniceerd over levertijd. Voorafgaand aan de levering werd er eerst gebeld en aansluitend een mailbevestiging gestuurd over de leverdatum. Ook werd meteen gezegd dat de (werk-)dag voorafgaand aan de levering het tijdstip aan mij zou worden doorgegeven. Werkelijk perfect zoals dat gebeurde: mail + sms met de juiste info en op de dag van levering werd ik een half uur van tevoren gebeld, waarna de levering op 5 minuten nauwkeurig werd afgeleverd. Werkelijk een pluim waard. Bovendien kun je kiezen voor betaling bij aflevering!

2023幎8月14日
5぀星のうち5の評䟡

Heel erg tevreden met de service

Voor de 2e keer wat gekocht bij 123App en de service blijft goed.

Snelle levering, half uur van tevoren gebeld dat de chauffeur eraan komt en PIN aan de deur.

Super tevreden

2023幎2月26日
123Apparatuur ロゎ

123Apparatuur からの回答

Bedankt Bertho wij proberen bij elke klant de juiste ervaring achter te laten, dus ook bij de 2de keer. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met je aankoop. Team 123Apparatuur

5぀星のうち5の評䟡

Vacumeerlade omruilen, top geregeld!

Problemen met Siemens vacumeerlade. Meerdere keren gerepareerd. Blijkt productiefout in pomp. Gaat heel lang duren. ivm sous-vide koken kan/wil ik niet eindeloos wachten. In overleg met 123: zij bellen Siemens en regelen dat ik kan ruilen. Na overleg met Bertho gekozen voor Miele. Top geregeld! Al meerdere jaren heel goede service van hen, dank!

2023幎2月27日
5぀星のうち4の評䟡

gel snel teruggestort

Bij de bestelling van een wasmachine was niet duidelijk wat de levertermijn was. Dat bleek 8 weken te zijn.
Daarop heb ik de bestelling geannuleerd.
Er werd nog een machine aangeboden die wel direct kon worden geleverd. Echter die machine was groter.
Daarna is het aankoopbedrag binnen 3 dagen teruggestort.

2022幎9月19日

Misleiding en ontmoediging

Vorig jaar november(!) een Liebherr koelkast besteld, levering wordt iedere keer uitgesteld, terwijl op de site staat dat de levering 3-4 werkdagen is. Misleiding ten top. Levering verwacht in oktober, maar zal ook wel weer uitgesteld worden. Ze wachten net zolang totdat ik de bestelling annuleer, omdat alle koelkasten duurder geworden zijn tov vorig jaar.

2022幎9月6日

Onbetrouwbaar en klantmisleiding

Wij hebben een kookplaat besteld bij 123apparatuur. Op de bevestiging stond leverperiode week 14. Natuurlijk niets ontvangen, maar ook geen bericht van hen ontvangen wanneer wel geleverd zou worden.
Naar herhaaldelijk mailen konden zij nog steeds geen levertijd geven, terwijl zij dan nog steeds op de site bleven en blijven vermelden dat zij de verwachte levertijd met hun klanten communiceren na bestelling.
Zij boden ons wel een alternatief aan die 40% duurder was dan hetgeen we besteld hadden.
Uiteindelijk ons geld teruggekregen.

Met hen geen zaken doen. Onbetrouwbaar en klantmisleidend

2022幎4月30日

Kafkaëske bureaucratie

Door mijn eigen fout had ik de verkeerde combi-oven besteld. Het regelen van het ruilen hiervan heeft ongeveer 2 maanden geduurd met ongeveer 20 contactmomenten. Dit kwam door een combinatie van:
- verschillende afdelingen die niet goed samenwerken
- en bizar systeem dat bij iedere update (mail/telefoontje/contact tussen afdelingen etc) er voor zorgt dat jouw dossier weer onderop komt te liggen (stuur hun dus nooit een herinnering!)
- Als je belt kan je nooit direct geholpen worden, maar moet je worden teruggebeld of gemaild, wat telkens niet gebeurt
- Duidelijk personeelstekort

Overigens ben ik altijd vriendelijk te woord gestaan, ik heb sterk het idee dat alle individuen hartstikke hun best doen, maar het systeem werkt gewoon niet. Uiteindelijk wel gewoon kunnen ruilen, maar heeft me wel veel frustratie (en wat hilariteit) opgeleverd.

2021幎12月21日
5぀星のうち2の評䟡

Nooit weer bestellen via een site

Juli 2021 een koel-/vries combinatie van Indesit gekocht via deze site. Na een maand of vier begint dat apparaat lawaai te maken. Zo erg dat we er 's nachts wakker van worden (apparaat staat beneden en wij slapen boven). 123apparatuur verwijst ons door naar monteurs van indesit/whirlpool. Die vervolgens zeggen het apparaat koelt en vriest, wij gaan dit niet oplossen.

Dit zou bij een fysieke winkel heel anders worden opgelost.

2021幎12月5日
5぀星のうち4の評䟡

Goede oplossing gevonden!

Een goede oplossing gevonden!

Bij de aankoop van onze oven was er een miscommunicatie ontstaan. Dit is uiteindelijk goed opgelost door een vriendelijk dame! Fijn dat we er samen uit zijn gekomen.

2021幎11月25日

Een hele rits apparaten al in 2020

Een hele rits apparaten al in 2020 besteld. Het is dit bedrijf niet gelukt om ruim in een jaar een bestelling bij mekaar te krijgen. Daarnaast is de communicatie zeer slecht. We raden iedereen aan verder te kijken en niet bij dit bedrijf te bestellen. Zeer onbetrouwbaar

2021幎11月16日
5぀星のうち1の評䟡

Het wás geen transportschade! B-keuze geleverd?

Dank voor uw reactie (6 dagen geleden) op mijn vorige review maar het wás helemaal geen transportschade. De verpakking was volledig intact! Dat hebben we zeer zorgvuldig gecontroleerd. Er is een ondeugdelijk of b-keuze product geleverd! Als verkoper zou je meer moeite moeten doen lijkt mij. Hier kunnen jullie misschien ook niets aan doen en word je wellicht genept door de leverancier maar dit straalt wel op jullie af. Of je verkoopt natuurlijk bewust b-keuze zonder dat te vermelden. Zegt u het maar! Wij zijn in ieder geval compleet ontevreden.

2021幎11月15日

Wat een slechte service

Wat een slechte service.
Begin januari een bestelling geplaatst. deze zouden ze enkele weken later komen bezorgen. opeens een mailtje bezorging uitgesteld. dit ging zo door tot half april.
eind april geplaatst door onze keukenbouwer in de keuken. alles leek het te doen, tot het moment dat we eind juni verhuisden. beide ovens deden het niet en de vaatwasser lekte. gebeld service afspraak gemaakt. voor de stoomoven ging niet door wand ze dachten een onderdeel nodig te hebben was ze niet op voorraad hadden. 1 oven gemaakt vaatwasser lekte na bezoek nog.
anderhalf week later ook kookplaat in storing. wederom service afspraak gemaakt. anderhalf week later konden we weer koken.
nog maals monteur voor vaatwasser, lekte nog.
nieuwe monteurs afspraak, deze werd halve dag van te voren afgezegd omdat ze het apparaat gingen wisselen voor een nieuwe. dit ging snel gebeuren het apparaat was op voorraad. uiteindelijk is hier ook 5 weken overheen gegaan. wand bouwvak. begin september vaatwasser gewisseld. lekte nog.
meteen gebeld nieuwe afspraak met de 1e monteur. eerst beloven dat het binnen een week zal gebeuren. dan een mail sturen voor 2 weken later. dit kon niet ivm vakantie. begin oktober pas monteur. vaatwasser lekt nog.
nu wilde we geen monteur meer maar een andere vaatwasser, na wat heen en weer gebel zou djt geregeld worden. maandag de nieuwe vaatwasser besteld, mocht precies hetzelfde bedrag zijn als de vorige. deze was 23 euro duurder dat zou geregeld worden de vaatwasser zou dezelfde week geleverd worden. plaatsen deden ze niet wand dat hadden we de 1e keer ook niet en dat konden ze er echt niet gratis bij doen. ook niet na 17 weken en 4 van de 5 kapotte apparaten.
niet dezelfde week geleverd maar de week erna. krijgen we toch nog een mail van die 23 euro. nogmaals gebeld dat we na al deze ellende dat echt niet van plan waren te betalen. eerst werd er verteld dat we het toch moesten betalen de vaatwasser hadden we al voor een scherpere prijs gekregen. na het hele verhaal nog 3 keer uitgelegd te hebben toch niet hoeven betalen.
wat een slechte service zonder begrip voor de situatie. het is een pakje boter wat je koopt! het was een hoop geld! Jammer hoor dat ze niet het fatsoen hebben je klachten op een juiste manier af te handelen!

2021幎10月20日

Afzuigkap van Atag gekocht

Afzuigkap van Atag gekocht. Over levering niks te klagen. De afzuigkap maakt veel meer lawaai dan bij verkoop vermeld stond. Al verschillende monteurs op bezoek gehad en steeds werd er weer iets anders gezegd om te doen. We hebben intussen al veel onkosten gemaakt door aanpassingen die zouden moeten helpen. Atag schuift het af op 123-keukens en zij schuiven het af op Atag. Ik heb bij 123-keukens gekocht dus die moeten het oplossen. Het duurt nu al twee jaar en het duurt steeds ontzettend lang voordat ze reageren. Slechte service dus als er iets niet klopt.
Hier ga ik dus niet meer kopen.

2021幎10月12日
5぀星のうち5の評䟡

Hogere keukenkunde voor een eerlijke prijs

Onze nieuwe keuken was - zoals Jan, onze keukenadviseur van 123keukens achteraf zei - hogere keukenkunde. En wat is hij mooi geworden! Opmeter Bert, inbouwer Ap, de klantenservice, allemaal behulpzame en meedenkende vakmensen. Wij zijn superblij en tevreden 😊

2021幎8月3日
123Apparatuur ロゎ

123Apparatuur からの回答

Geachte familie Zuidam, beste Hans & Joyce,
Heel hartelijk dank voor de mooie review!
We hebben gezamenlijk een prachtig mooi traject achter de rug, van de eerste ruwe schetsen tot aan de oplevering afgelopen week.
En inderdaad hogere keukenkunde, jullie wensen waren niet altijd recht toe recht aan maar het resultaat is bijzonder mooi geworden.
Namens collega Norbert en het hele team achter de schermen van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe keuken!
Hartelijke groet,
Jan