De koelkast zou op 15 juli worden geleverd, maar er kwam niemand en vooraf ontving ik geen bericht. Pas twee dagen later werd gemeld dat het product pas eind juli binnenkomt. Daarna werd ten onrechte... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Juli 2021 een koel-/vries combinatie van Indesit gekocht via deze site. Na een maand of vier begint dat apparaat lawaai te maken. Zo erg dat we er 's nachts wakker van worden (apparaat staat beneden... ãã£ãšèŠã
2 x gehele nieuw keukenapparatuur gekocht beide keren zeer correct geholpen. Alleen retoer van 1 apparaat ging het mis. Verschillende keren moet bellen voor terug betaling. Uiteindelijk hee... ãã£ãšèŠã
Vorig jaar november(!) een Liebherr koelkast besteld, levering wordt iedere keer uitgesteld, terwijl op de site staat dat de levering 3-4 werkdagen is. Misleiding ten top. Levering verwacht in oktobe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Nergens treft u meer merken keuken (inbouw)apparatuur dan bij ons. Kom kijken in onze showroom of kijk online voor apparaten tegen de beste prijs van Nederland. De redenen waarom u eens zou moeten komen kijken: - Vrijwel ieder merk inbouw apparatuur, vrijstaande apparatuur en witgoed - Groot assortiment spoelbakken en kranen - Voor elke prijs het juiste assortiment
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super service
Na mijn bestelling van een afzuigkap met achterwand werd ik een dag later gebeld. De medewerker was blij met mijn bestelling en wil informeren om een juiste advies te geven. Deze proactieve houding kwam zeer positief over.
Super Service
Gebeld om meer informatie in te winnen. Eerlijke voorlichting gekregen. Ik twijfelde tussen deze en een duurdere/luxere. Advies gekregen voor deze, daar de inhoud groter is, de luxere had alleen meer programeerbare menu's.
Hij doet het prima.
Wel veel condens na gebruik vd magnetron.
Bij de oven komt er ook een grote warmte walm uit als het gerecht klaar is, dit hadden we met onze oude combi niet.
Verder gaan de ovengerechten super goed, cake, taart, kip, ovenschotels, super!!!
Prima afspraak en levering
Het gekochte apparaat (inductie Siemens) overtreft onze verwachting.
Dit betrof overigens de vervanging van een inmiddels (meer dan 10 jaar oude inductiekookplaat van Siemens).
Snel en op tijd geleverd door nette en beleefde bezorger
Goede en overzichtelijke site.
Gemakkelijke bestel en betaalmogelijkheid en prima verzorging en bezorging
Prima service
123apparatuur levert snel en goedkoop apparatuur van de beste merken tegen de goedkoopste prijs. Ook de service is prima.
Totaalgemak.
Vandaag een probleem, morgen een nieuwe vaatwasser in huis! Superrrr!
Matige aflevering service
Had bij de bestelling aangegeven om na 18:00 te bezorgen. Ochtends om 9 uur bericht gekregen dat wasdroger tussen 9 en 11 ochtends bezorgd ging worden.
Hierdoor was ik niet in de gelegenheid de oude wasdroger klaar te zetten om mee te nemen.
Er werd geweigerd om oude wasdroger van zolder te halen. Tevens werd nieuwe was droger niet uit verpakking gehaald en naar zolder gebracht. Schijnt wel mogelijk te zijn tegen meerprijs.
Kortom, matige bezorg service.
123 apparatuur : -duidelijk, snel en voordelig
de site geeft duidelijke informatie
de levering is conform toezegging snel
de aanschaf is erg prijsgunstig

123Apparatuur ããã®åç
's-morgens gebeld en direct afhalen dat werkt als een speer.
Dit is mijn 2e aankoop hier en zeker niet de laatste, prima samenwerking.

123Apparatuur ããã®åç
Besteld bij 123Apparatuur en geleverd binnen 24 uur!
Ik ben gewoon eerlijk. Prima toch, ik heb de site bekeken en vergeleken met andere sites cq. leveranciers. Kennissen hebben mij getipt omdat ik abusievelijk alle apparatuur in mijn keuken aan het vervangen ben.
Goed bezig, ga zo door. Succes!
Tom

123Apparatuur ããã®åç
snelle levering , gewoon toppie!!
Goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling geleverd werd, was de volgende dag al om 8 uur al.
Helemaal goed!
Prima geholpen, snel geleverd en voor een zeer goede prijs!
prima afhandeling van de bestelling
Ben tijdig en juist geïnformeerd en Vrieskast is conform afspraak geleverd tegen een zeer scherpe prijs.
snelle levering, lage prijs, top dus.
zeer goed!
2e keer dat ik iets bestel.
Snelle levering tegen een goede prijs
Een dag voor de kerst was mijn oven/magnetron kapot, een slechter moment kan je niet bedenken. Ik vond een nieuwe combi magnetron/oven bij 123Aparatuur tegen een scherpe prijs en kon deze gelijk ophalen in Tiel.
Een super service en ik heb toch een goede kerst gehad.
Snel en vertrouwen
Bestellen, zonder mij te kennen, met betaling aan de deur. Compliment!
Volgens afspraak, prima service!
Snelle levering, goede service.
Combimagnetron
Goede prijs en keurig op de hoogte gehouden omtrent de levering.
Kortom goede service!
goe hun best gedaan om de apparaten zo goed mogelijk te vervangen en snel geleverd.Top
Een eerlijk advies en snel geleverd.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã