Købte 3 squishy dumpling. De kom i æske hvor låget ikke kunne være på og så stank de af benzin.. Ved at nogle squishy lugter men havde ikke forventet det på en dansk hjemmeside så kunne jeg jo lige... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Varen som aftalt Bestilte mandag klokken 13.00 Havde den klokken 10.15 dagen efter 🙌 Bedste hilsner Michael
deres boxer underbukser er verdensklasse til fin pris . Eneste dårligt ved firmaet er at de levere med PostNord . ikke sjovt at vente 3 dage på en pakker der skal signeres . Da den endelig kom ble... もっと見る
企業が回答しました
Købte ved et stumpe- og loppemarked nogle bambusstrømper fra 123marked. Strømperne er udmærket, og sælgeren var sød og imødekommende. Der var problemer med betalingen, hvilket jeg har kontaktet... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
123marked er en detailvirksomhed med mere end 20 års erfaring med salg af strømper, boxershorts og 10-kroners marked. Vi rejser rundt på markeder og messer i hele Danmark, så der kan du altid finde os!
Viborgvej 63, 8830, Tjele, デンマーク
Bestilte mandag klokken 13.00
Havde den klokken 10.15 dagen efter 🙌
Bedste hilsner Michael
Stinker af benzin
Ved at nogle squishy lugter men havde ikke forventet det på en dansk hjemmeside så kunne jeg jo ligeså godt købe på temu som min veninde.. hendes lugter IKKE...
Jeg købte to dumplig
Jeg købte to dumplig, og den ene holdte ikke engang en dag, så jeg skrev til dem om det kunne være rigtig, og nej det mente de ikke så de ville sende en ny, så jeg ville have den om fredagen (det har de så ikke gjort, så skrev jeg til dem her den anden dag og han ville lige undsøge hvor den blev af og ellers ville de sende en ny igen så jeg ville have haft den i går det har de desværre heller ikke gjort

Utrolig god kundeservice
Utrolig god kundeservice, med hurtig svar tid når man skriver til dem. Helt klart et sted vi vil handle igen.
Hold jer væk fra det her Kina bras
Bestilte en pakke med hvide bambus…
Bestilte en pakke med hvide bambus ankel sokker. 12 par. I pakken var en pose med sølle 9 par i. Dårlig hjemmeside. Virker som det rene fup

Vi er meget tilfreds
Vi er meget tilfreds! Vi havde bestilt nogle produkter og da det ene var i stykker ved modtagelse skrev jeg til firmaet og de sendte straks nyt til os direkte hjem til! Virkelig stor service og kundepleje! Vi handler gerne her igen. :)
Hej jeg har modtaget min pakke hurtig…
Hej jeg har modtaget min pakke hurtig levering jeg er godt tilfreds ha en god sommer MVH Ivan Aarup Jensen Viborg
Synes virkelig at sokkerne er varme og…
Synes virkelig at sokkerne er varme og tykke at gå med, troede de var tyndere i stoffer som en normal sokkelæt
Har købt bambus boxershorts hos dem de…
Har købt bambus boxershorts hos dem de er super behagelige og ha på samt deres arbejdsstrømper i sort og grå de er mega slidstærke og det er deres ankelstrømper også super hurtig levering og overskuelig hjemmeside 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Vi købte en vandpistol på Dølle
Vi købte en vandpistol på Dølle, som ikke virkede helt som den skulle. De sendte en ny samme dag.
Super service.
Er hurtig til og lever så derfor jeg…
Er hurtig til og lever så derfor jeg har bestilt vare igen derfra så håber en god levering igen
De er mega hurtig til at klare en…
De er mega hurtig til at klare en ordentlig og sende den ud
Tennissokker af lav kvalitet
Deres tennissokker er billige, men af ekstrem lav kvalitet. Jeg fraråder alle at købe dem.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。