Dit zijn echt een stelletje schoften. Via schimmige constructies smeren ze je dure abonnementen aan. Aan het einde van de periode werd mij nog een Fritzbox voor 285 euro in rekening gebracht.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Helaas moet ik voor deze oplichters 1 ster geven. Kwamen in de zaak met het verhaal dat ze via KPN glasvezel kwamen aansluiten, dus je tekent omdat je denk dat het een werkbon is. Blijk je een contrac... もっと見る
We zijn er 5 jaar geleden (toen nog Infopact) ook ingetrapt, opdringerige verkoper die een langdurig contract aangesmeerd heeft waar niet onderuit te komen is. Na tekenen een half jaar bezig gewees... もっと見る
Ik heb al vele jaren twee nummers bij hun. Nog nooit problemen gehad. Ooit een ticket gemaakt voor hulp bij het instellen van het doorschakelen naar mobiel bij geen gehoor. Dat hebben ze prima voor me... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nooit aan beginnen
Wat vroeger per jaar was berekenen ze nu per maand. Op mail reageren ze niet, blijven aanmaningen sturen (zie je in de rechtbank).
Nummers zijn geporteerd inmiddels naar een ander bedrijf.
Sluit me aan bij alle andere reviews, wegblijven bij hun!
Wat een oplichters zijn dit
Wat een oplichters zijn dit. Ik ben een half jaar met vakantie en toen hebben zij “per ongelijk” mijn account weggegooid. Toen moest er volgens 12connect een monteur langskomen,volgens ons niet, ik werk in de ICT en dit kan bij 12connect geregeld worden. Toen de monteur langskwam, (volgens 12connect op mijn verzoek) belde hij naar jullie kantoor en binnen 1 minuut was het opgelost. Nu een rekening van 185 euro omdat de monteur op mijn verzoek (volgens jullie) langs is geweest. Geen goed woord voor over en ik raadt iedereen aan om GEEN account bij hun af te sluiten
Grootste OPLICHTERS van Nederland niks…
Grootste OPLICHTERS van Nederland niks afnemen hier. KOMEN NIKS NA van het contract. Fluiten naar je centen daar kan je alleen op aan.
Pas op en vermijd 12connect
Pas op, wegblijven. Ze verhogen voor mij de prijs met 1200% (de jaarprijs werd de maandprijs). En daar valt niet over te praten, hier zal ik het mee moeten doen.
Dit is geen bedrijf dat klanten aan zich wil binden, alleen zoveel mogelijk geld uit de zak kloppen.
Eerst wijzigingen doorvoeren en…
Eerst wijzigingen doorvoeren en vertellen dat we voor de komende vijf jaar vast zitten aan hun contract. Willen we er van af dan graag €2000,- betalen. Nu €40,- p/m betalen terwijl we hun systeem niet eens meer nodig hebben...
Ineens onaangekondigde wijziging in het…
Ineens onaangekondigde wijziging in het contract waardoor je er 5x zo duur uit bent per jaar. 400% verhoging door een nieuw element in rekening te brengen.
Dan schemeren ze met een nietsverklarende email van vorig jaar.
In hun antwoorden zijn ze extreem kort van stof. Ze blijven vaag en opdringerig, hopende dat je de wijziging slikt, met allerlei non-argumenten en geen details.
Sinds ze vorig jaar overgenomen zijn geworden is het pet.
Eerst mensen naaien onder de naam…
Eerst mensen naaien onder de naam Infopact.
Nu onder de naam 12connect.
Hoe zullen ze over een paar jaar heten?
Blijf weg bij dit bedrijf!
Blijf weg bij dit bedrijf!
Jarenlang tevreden klant geweest, maar helaas is de kwaliteit sinds de overname hard achteruit gegaan. 12connect ging over naar een nieuw systeem, echter bleek na enige tijd dat mijn telefoonnummer niet was overgezet waardoor ik een tijd lang onbereikbaar ben geweest.
Het ergste moest nog komen, want zonder aankondiging is de abonnementsprijs met 12x verhoogd! Wat voorheen de kosten van het jaarabonnement waren, werden opeens de kosten per maand! Bij navraag geeft 12connect aan dat in hun voorwaarden staat dat ze de prijs zonder aankondiging mogen verhogen. Ook kloppen de facturen vaak niet en worden er herinneringen verstuurd terwijl er al betaald is.
U begrijpt dat u geen zaken moet doen met een bedrijf dat zowel technisch als administratief grove fouten maakt.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。