I had a great experience with 1Gear! My instructor, Morten, was patient, professional, and explained everything clearly, which really helped build my confidence behind the wheel. Thanks to his suppor... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Martin er en ekstrem venlig og udadvendt lÊrer, som formÃ¥r at inkluderer alle elever i han undervisning. Martin giver plads til dem som har svÊrt ved evt. problemer ved at tage MC kort. Han er sa... ãã£ãšèŠã
Vil helt klart anbefale 1gear, og isÊr anbefale min kÞrelÊrer Jesper. Jesper gjorde alt hvad han kunne for at hjÊlpe, og han sÞrgede for at forlÞbet gik pÃ¥ den bedste mulige mÃ¥de. Hans fantastiske... ãã£ãšèŠã
Jeg valgte kÞreskolen 1Gear ud fra et geografisk og praktisk udgangspunkt. At de ogsÃ¥ var blandt de billigste, var ogsÃ¥ fedt, men slet ikke afgÞrende for mig. Martin blev min kÞrerlÊrer... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god oplevelse
Det har vÊret en super god oplevelse at tage kÞrekort ved 1gear, har fÞlt mig tryg og i gode hÊnder under hele forlÞbet. Kom ud med teoriprÞve og kÞreprÞve i fÞrste hug. Stor anbefalling herfra :)
Virkelig god kÞreskole
Jeg kan helt bestemt anbefale at tage kÞrekort hos 1Gear. Jeg tog mit kÞrekort hos Allan, og bestod både teoriprÞven og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. Hele forlÞbet har vÊret en god oplevelse, hvor der var plads til både sjov og lÊring.
Best teacher in Aalborg!!
Driving with Martin has been a pleasure. He is a patient and skilled teacher and that shows, both through theory and practice lessons. He will make sure that you are ready for your exams and pass easily.
Bedste kÞreskole i Aalborg!!
Efter et fremragende forlÞb hos 1gear kan jeg uden tvivl anbefale kÞreskolen til dem, der Þnsker et sjovt, sikkert, og professionelt forlÞb. Under hele mit forlÞb har kÞrelÊrerne isÊr vist, hvor hÞjt de prioterer deres elevers oplevelse med at tage kÞrekort. Tak til 1gear og isÊr min kÞrelÊrer, Martin, for det gode humÞr, den gode humor, og ikke mindst kÞrekortet.
Fantastisk
Gode lÊrer med masser af afÊring og et trykt miljÞ at vÊre i. Kan helt klart anbefale 1gear.
Fantastisk kÞreskole!
Rigtig fin og god kÞreskole, med styr på tingene. Både teori og praksis, var super gennemfÞrt og man fÞlte sig tryk under hele forlÞbet. Vil anbefale alle at tage kÞrekort ved 1gear!
Jeg kan 100% anbefale 1 gear.
Jeg kan 100% anbefale 1 gear.
Jeg bestod både teori og kÞreprÞve fÞrste gang med hjÊlp af min fantastiske kÞrelÊre Martin. En service i fÞrste klasse.
Tak for sjove kÞreture, og din stÞtte både op til og på dagen af min kÞreprÞve.
FÞrste dag jeg kÞrte bil var jeg bestemt på jeg ikke skulle have kÞrekort men Martin fik mig overtalt, og det har vist vanvittige resultater.
Virkelig god kÞreskole!
Jeg kan varmt anbefalede kÞreskolen 1Gear. Jeg bestod både teori- og kÞreprÞve i fÞrste hug ved hjÊlp af Allan. Han er helt vildt dygtig, der er både plads til humor og sjov men stadig seriÞsitet, og så har det vÊret enormt lÊrerigt!
Danmarks bedste kÞreskole
Super god kÞreskole med erfarne lÊrere. Kan stÊrkt anbefale Martin.
KÊmpe anbefaling til 1Gear
Stor anbefaling at tage kÞrekort hos 1Gear. Jeg bestod begge prÞver i fÞrste hug, med stor hjÊlp fra min fantastiske kÞrelÊrer Martin.
Fantastisk kÞreskole
Bestod kÞreprÞven takket vÊre min awesome kÞrelÊrer
Super flexible og god kÞreskole
Jeg er lige blevet fÊrdig med mit kÞrekort hos 1Gear med Allan, og jeg har kun positive ting og sige.
Han fik hele forlÞbet til at passe med mit arbejde så jeg ikke skulle tage unÞdvendig fri fra arbejde
Under mit forlÞb har Allan vÊret super fleksibel, rigtig lÊrerig samt har der vÊret plads til humor og sjov.
Jeg kunne ikke Þnske mig en bedre kÞrerlÊrer, tusind tak for oplevelsen!
fantastisk
Jeg har taget kÞrekort ved 1gear og bestod teoriprÞve og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg. De er et godt team! Jeg kan strÊkt anbefale dem.
Super dejlige lÊrer som er velkommende.
Bedste kÞreskole
Klar anbefaling herfra. Faktisk kÞreskole med gode kÞrelÊrere
1gear
1gear: Stor anbefaling af Martin og resten af 1gear temaet
Min veninde og jeg har haft den bedste oplevelse med kÞreskolen, 1gear og kÞrelÊreren Martin! Fra start til slut har de formået, at gÞre kÞreundervisningen sjov og tilpasse den efter vores tempo.
Vi har virkelig oplevet en lÊrerig og underholdende undervisning, som vi gang på gang har glÊdet os til. Det betyder meget, når man skal lÊre at kÞre, og det gjorde hele forlÞbet langt mere behageligt. KÞrelÊreren, Martin, er meget fleksibel med kÞretider og gjorde en ekstra indsats for at tilpasse planerne til vores behov.
Vi kan varmt anbefale denne kÞreskole til alle, der går efter en positiv og lÊrerig kÞreoplevelse. Det har virkelig vÊret en fornÞjelse, og vi fÞler os trygge bag rattet takket vÊret Martins dedikation og engagement.
Vel skemalagt forlÞb
MC-Martin leverer verdensklasse service!
Hvis du vil have en laid back kÞrelÊrer, som er pÊdagogisk, og som gÞr alt hvad han kan for at få dig godt igennem nåleÞjet på bedste vis, og hurtigst muligt er du kommet til det rette sted!
Bare sÞrg for at hÞre efter, ellers hiver han de gustne briller frem og dét er uhyggeligt ð€£
De andre i teamet er også nogle fantastiske mennesker, der er god kaffe og én af ejerne (Morten) har rengÞringsvanvid, så der er altid rent og pÊnt derinde.. Her får du saftsuseme meget for pengene!
GlÊder mig ekstremt meget til at hoppe op på MCen til foråret og besÞge dem igen!
Stor anbefaling til Martin og resten af 1gear
Martin var en fantastisk kÞrelÊrer, der også var god til at få nerverne til ro, når der var behov for det. Jeg var en der var meget urolig og utryg på hele forlÞbet fÞr start, men der gik ikke lang tid fÞr jeg fÞlte sig sikker og tilpas bag rattet. Mens man lÊrte om alt og alting, var der også plads til hygge og sjov, så man altid gik fra en kÞretime i hÞjt humÞr.
Teoriundervisningen var overstået forblÞffende hurtigt. Det var heller ikke kedeligt, hvilket vel er et kÊmpe kompliment.
Så stor anbefaling til 1gear. Dejligt sted med dygtige mennesker der er nede på jorden, imÞdekommende, fleksible og generelt godt selskab.
I wholeheartedly recommend this drivingâŠ
I wholeheartedly recommend this driving school. My teacher was Morten , but I'm sure that the rest of the team are just as professional. The theoretical lessons were very interesting, clear, with real examples and a lot of jokes during free time, Morten was very calm and patient during all the practical lessons, and for that I thank him very much. It was an unforgettable experience and the best decision that I could make. ðð»
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ