Det var lÀtt att komma i kontakt. Utskickad elektriker kom för art bedöma nödvÀndigt arbete snabbt. Redan dagen efter. Litet minus för att nÀrmsta elektriker bor 1 timme bort, vilket ger en hö... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Installatören gjorde ett bra och snabbt jobb Men förstÃ¥r mig inte pÃ¥ eran hemsida eftersom varje gÃ¥ng man gÃ¥r in dÀr kopplas man till olika stÀllen T.ex nÀr man trycker pÃ¥ ett ansikte hamnar ho... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Han verkade kunnig och var trevlig. Vi hade en god kontakt sÃ¥ jag slapp att vÀnta, han kom pÃ¥ utsatt tid och det Àr i dag topp. Jag har upplevd att dom sÀger vi Àr dÀr mellan kl 10 och 16, hela dagen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Otroligt att fÃ¥ en faktura pÃ¥ 12200 kr för 5 minuter arbete. Berodde bl a pÃ¥ att reparatören Ã¥kte frÃ¥n BorÃ¥s till oss. 2,5 timma enkel resa. Det fick vi betala 4 timmar för. Man sÃ¥ att man hade repar... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ãr situationen kritisk eller Àr schemat spÀckat? FrÃ¥n oss kan du i bÀsta fall fÃ¥ ett proffs till platsen pÃ¥ upp till 15 minuter.
Frustrerar det dig att installatörerna du kontaktar inte kan göra det arbete du vill? Från 24 Center kan du få personen på plats precis nÀr du vill.
24 Center Àr en jourcentral inom fastighetsteknik, dÀr vi alltid vet vilka av proffsen som kan vara på plats snabbast. Vi vill lösa byggnadstekniska problem snabbt och pålitligt, nÀr som helst och var som helst. Vi vidarebefordrar uppdraget till våra lokala partners som utför arbetet från början till slut på dina villkor.
Du får ett proffs på plats nÀr du vill. För att få hjÀlp ska vara lÀtt!
ForsbyvÀgen 6, 741 40, Knivsta, ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 87ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fantastisk service från kvinnan som tog emot min önskan om tjÀnst. Mycket professionell och trevlig. 10/10 service.
Ãven mannen som kom och utförde tjÀnsten var trevlig, snabb och professionell. HjÀlpte mig Àven med mitt uttag. 10/10 service.

24 Center Sverige AB ããã®åç
Rekommenderar att ge tydliga information om priser och om tjÀnsten.
Med VÀnlig hÀlsning

24 Center Sverige AB ããã®åç
Snabb lösning på problem med lÀckande element! Trevliga och hjÀlpsamma rörmokare som löste problemet!

24 Center Sverige AB ããã®åç
Han verkade kunnig och var trevlig. Vi hade en god kontakt så jag slapp att vÀnta, han kom på utsatt tid och det Àr i dag topp. Jag har upplevd att dom sÀger vi Àr dÀr mellan kl 10 och 16, hela dagen Àr att sitta och vÀnta på en reparatör, man skulle tro att man inte hade annat att göra. Tid Àr pengar sa min lÀrare. Jag var nöjd.

24 Center Sverige AB ããã®åç
Mycket positiv! 24 Center lÀmnade inte kunden ensam utan hade fortlöpande kontakt. Hantverkaren utförde arbetet till största belåtenhet och hade ett trevligt sÀtt! Rekommenderar er! /
Tony Jarl

24 Center Sverige AB ããã®åç
Snabb återkoppling, bra leverantör kopplad till tjÀnsten, över halva priset mot andra offerter jag tog in.

24 Center Sverige AB ããã®åç
Snabbt omhÀndertagande och kunnig och trevlig reparatör!

24 Center Sverige AB ããã®åç
De hÀr killarna Àr ett skÀmt. De svarade aldrig med en lösning trots att de lovade att ta hand om min förfrågan. Tidsslöseri. Inte ens vÀrt en stjÀrna.

24 Center Sverige AB ããã®åç
Ingenting hÀnde efter e n utlovad snabb kontakt!

24 Center Sverige AB ããã®åç
Superförmedling! Behövde rörmokare. 24 Center svarade fort på min förfrågan. Mycket trevligt bemötande - och proffsigt!
Fick sen hjÀlp av deras samarbetspartner Sockens VVS - de var så bra!
Kan varmt rekommendera 24 Center!

24 Center Sverige AB ããã®åç
Problemet blev inte löst. Montöten var mycket bra men kameran rÀckte inte Ànda ut till stammen. Killen kontaktade MÀlarenergi, för att få reda på var stammen går, som sedan sjÀlva ville ta över.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã