24deals レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Eigenlijk verdient dit bedrijf helemaal geen ster. Leveren het product niet en dus ook geen geld terug. Het is gewoon oplichterij en je wordt gewoon bestolen.

5぀星のうち2の評䟡

Je besteld een airco begin van de zomer nl 8 July en je krijgt het toegestuurd half Aug. Sorry voor het ongemak staat er dan bij .Echt triest zou hem zo nog annuleren en bij Bol .com kopen NOOIT meer... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zij verdienen geen enkele ster! Bestelde product op foto website komt niet overeen met toegestuurde prul. Wat een zieke business. Wordt via mail geclaimd dat t om hetzelfde product gaat. Helaas, een d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Dit bedrijf is overduidelijk een oplichter. Klein 12/230 volt vrieskasthe besteld, bijna 3 weken moeten wachten, vervolgens een coolbox ontvangen. Hoezo eerlijk bedrijf. Dan komt het retourproces, ja... もっず芋る

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Wij zijn van mening dat kwalitatief goede producten niet duur hoeven te zijn. Daarom bieden wij enkel producten van hoge kwaliteit aan, tegen zeer scherpe prijzen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Kapot horloge ontvangen

Kapot horloge ontvangen. Krijg alleen maar mails over dat ik het artikel mag houden met een korting van 25, 40 en inmiddels 50% korting. Of een tegoedbon van €60,-.
Wil gewoon dat ding terug sturen en mijn geld terug.
Wat een flut bedrijf....afzetters zijn het.

2023幎8月18日
5぀星のうち1の評䟡

Pakket teruggestuurd zou geld terug

Pakket teruggestuurd zou geld terug ontvangen maar krijg telkens email dat ik het kan houden en 50 % geld retour. Dat klopt niet. Krijg nietszeggende zelfde e-mails terug en 7 e-mails terug gestuurd en ze snappen het niet.
Ze kunnen het pakket zogenaamd niet vinden. DHL doen ze zaken mee en dat loopt ook van geen meter.
Verkeerd retour gesorteerd en gebracht naar een servicepoint van DHL in Uden. Niemand weet iets of doet iets. Beslist slechte bedrijven. Beter om naar een gewone winkel te gaan.

2023幎8月17日

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Ontvang een kapot product nu al 5 dagen aan het mailen met dit bedrijf. Bieden korting aan van 25% op een kapot artikel. Elke mail word beantwoord met zelfde tekst al de vorig. Schandalig dat Klarna zijn naam verbind aan dit soort vage bedrijven die niet voldoen aan het Nederlandse consumenten recht. Niks kopen mensen waardeloos bedrijf

2023幎8月14日
5぀星のうち1の評䟡

Oplichters. Niets bestellen hier.

Oplichters. Niets bestellen hier mensen. Had de bestelling geannuleerd. Zijn niet te bereiken zoals ze zelf vermelden. Onbetrouwbaar organisatorisch bedrijfje ! Dacht omdat Klarna er tussen stond dat het wel veilig zou zijn. Ik zie nu al deze recensies hier en ben mij rot geschrokken. Ik zal er ook niet van opkijken dat het nooit aan zal komen. En als het wel aankomt dat het rotzooi is wat ik hier lees. Voor terugsturen zijn ze ook niet bereikbaar lees ik. Spijt van zeg.....

2023幎8月7日
5぀星のうち1の評䟡

Niets hier bestellen zijn oplichters

Niets hier bestellen zijn oplichters, sturen slechte producten je moet ze mailen als je iets terug wil sturen dan reageren ze niet tot dat je termijn is verstreken daarna moet je betalen.Ik heb ze 5 mails verstuurd, tel zijn ze niet bereikbaar niets hier bestellen!!!!

2023幎7月15日

Afraden

Nooit bij deze webshop bestellen.
De bestelling is niet ontvangen. E-mail gestuurd, voicemail ingesproken maar ze neemt geen contact terug.
Nu moet ik betalen van Klarna. Heb iemand hierover meegemaakt? Wat hebben jullie jullie het opgelost? Een tipje hiervan aub!

2023幎7月25日

Een absolute nul ipv 1 ster

Een absolute nul ipv 1 ster. Ik heb bij mijn bestelling netjes betaald, nooit iets gekregen, zelfs geen bestelnummer. Wel antwoord NA klacht met geruststellende mails dat ik - na het sturen van betalingsbewijs, wat me billijk lijkt, ging terugbetaald worden. Betalingsbewijs opgestuurd. Vervolgens doorverwezen naar persoon die dit ging afhandelen. Geld nooit terug gezien. Pure oplichterij!
Ik hoop van harte dat dergelijke praktijken bestraft worden!
Een goede raad: BESTEL NOOIT ONLINE BIJ LAPELLA

2023幎5月2日
5぀星のうち1の評䟡

Horloges besteld voor de kinderen met

Horloges besteld voor de kinderen met GPS. China troep en kwam na 3 weken aan. 1 horloge deed het niet en de ander moest elke keer aan de lader en gps was niet nauwkeurig. Hier mail contact over gehad ze hebben geen telefoonnummer aangeven wat het probleem is en dat ik het wil terug sturen komen ze met voorstel 50% korting op de producten. Whaatttt heb ik daar aan. Tot op de dag van vandaag nog steeds geen retour adres gekregen. Betaal volgende keer iets meer dan dat ik ooit bij hun bestel. Eens en nooit meer.

2023幎5月24日

Rommel

Wat een rommel. 40 euro betaald voor een gameboy in de stijl van vroeger. Het is echt troep van aliexpres, komt in een verfrommeld doosje aan en het valt nog net niet uit elkaar. Wordt beloofd dat het snel binnen is, dat is niet waar want het komt uit China en is zeker 3 weken onderweg geweest.
Hier wordt iemand heel rijk van.. niet bestellen

2023幎7月12日

Slippers besteld

Slippers besteld. Kwamen na 2 weken een keer binnen en blijken plastic troep te zijn en overigens ruim 2 maten te klein. (Dit terwijl ik al een maat groter had besteld!!!) lijkt uit China te komen.

2023幎7月5日
5぀星のうち1の評䟡

Adverteren terwijl het niet leverbaar is

Ik heb voor de bruiloft van mijn dochter een paar schoenen besteld. Blijkt dat deze schoenen niet leverbaar zijn. Als je niet kan leveren waarom adverteer je dan met dit product???
Nu kan ik een ander product kiezen maar dat wil ik niet want ze hebben geen andere schoenen. Geld terug gevraagd maar geen reactie. Inmiddels 2 maal om mijn geld terug te storten gevraagd maar weer geen reactie!
Dus mensen bestel hier niets want zijn onbetrouwbaar en onbereikbaar

2023幎5月10日
5぀星のうち1の評䟡

Let op dit zijn spullen van Ali expres

Let op dit zijn spullen van Ali expres alleen 5x zo duur. Retour kosten zijn voor jezelf en als je mail stuurt dat je alles retour wilt sturen krijg je meteen 50% korting en mag je product houden. Dit uiteindelijk gedaan want retour sturen voor 7 euro en dan hopen geld terug te krijgen vonden wij een groter risico. Het ding wat we besteld hadden is precies dezelfde als op Ali voor 3 euro
Dus aub kijk eerst op Ali als je iets wilt aanschaffen

2023幎3月31日
5぀星のうち1の評䟡

Slecht slecht en nog eens slecht

Geen woorden voor hoe achterlijk dit bedrijf te werk gaat.

Bestel een metalen muurkunst en ontvang een plastic muursticker?

Vervolgens moet ik alsnog de kosten dragen voor een retourzending???

Bij deze, waardeloos! Bestel hier niks, want het een grote grap.

2023幎3月17日

Mafia bende

Op 26 dec. 2022 honden mandje besteld en betaald. Tot op heden 17 februari nog niet ontvangen mails worden niet beantwoord. Een grote smerige bende. Oplichters en nog mals oplichters.

2023幎2月17日

GEEN ster waardig

Ik zou GEEN ster willen geven. Ik heb handschoenen besteld en wat schetst mijn verbazing? Ze worden besteld in China. Ik moest er 4 weken op wachten. Bij Ali expres zijn deze handschoenen 6 euro ipv 25 euro. Ik heb de handschoenen terug gestuurd maar zonder track en trace. Ze doen geen enkele moeite om iets verder te kijken. De handschoenen zijn verstuurd met een brief erbij en mijn gegevens. Hoe moeilijk kan het zijn. Ik zal deze site aan niemand aanraden en zeker nooit meer iets bestellen. Ik voel me enorm opgelicht.

2023幎1月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス