Kopieret fra tidlige anmeldelse da vedkommende er spot on! Havde givet 0 hvis jeg kunne I flere Ã¥r har dette firma trukket tÊnder. Man fÃ¥r intet svar fra medarbejederene. Telefonerne er konstant sl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Havde givet 0 hvis jeg kunne I flere Ã¥r har dette firma trukket tÊnder. Man fÃ¥r intet svar fra medarbejederene. Telefonerne er konstant slukkede - man kan ikke komme i kontakt med nogen, Hverken pr... ãã£ãšèŠã
Hvis man kunne give 0 stjerner, er vi nok mange der ville give jer dette for jeres byggeri i Hedehusene! Der er sÃ¥ mange fejl i lejlighederne og der bliver intet gjort Man bliver simpelhen ikke... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
0.000 stejner
Kopieret fra tidlige anmeldelse da vedkommende er spot on!
Havde givet 0 hvis jeg kunne
I flere år har dette firma trukket tÊnder. Man får intet svar fra medarbejederene. Telefonerne er konstant slukkede - man kan ikke komme i kontakt med nogen, Hverken pr mail eller telefon. De snyder og bedrager og stjÊler folks penge.
Har dd. kontaktet eb og operation X. Dette er intet andet end skuffeselskab der kun stjÊler og lÞber om hjÞrner
Dårlig kvalitet, elendig service og forfÊrdelig proces.
Jeg kÞbte et hus af 2E Bolig i 2015 i Aalborg. Det var helt generelt en ganske forfÊrdelig oplevelse lige så snart at der var skrevet under og de havde fået deres penge. Selve huset var ikke lavet i en sÊrlig god kvalitet (meget håndvÊrkersjusk). Derudover fandt vi hurtigt ud af at sÊlgerne fra 2E havde lÞjet en del for os under salgsprocessen (eksempelvis om deres intentioner med området og lokalplanen, samarbejdspartnere, vedligeholdelse af fÊllesarealer, tidsplaner og garantier).
Slutteligt havde beboerforeningen også rigtig mange problemer med at få dem til at lave de fÊllesarealer fÊrdige som de havde lovet os alle (da jeg flyttede efter 4 år var de stadig ikke lavet).
Aldrig nogensinde vil jeg handle med 2E igen og jeg kan på ingen måde anbefale andre at gÞre det.
Lejer bolig i SÞparken i NÊrheden
Lejer bolig i SÞparken i NÊrheden. Fra start har kommunikation nÊrmest vÊret umulig. Der er ingen telefonnumre vi kan ringe til og vi bliver konstant sendt videre i manegen via mail. Det fÞles utrygt og enormt bÞvlet, at der ikke kan ringes i situationer med spÞrgsmål eller usikkerheder.
Derudover har vi knap boet her et år og oplever allerede huslejestigning samt mere opkrÊvelse for depositum og forudbetalt leje end krÊvet ved indflytningen.
Vi er ikke blevet mailet eller kontaktet omkring forklaringen på disse prisstigninger. Igen, så fÞles det bare utrygt og usikkert at bo til leje et sted med så dårlig varetagelse af lejerne.
Opgangen er iÞvrigt konstant beskidt.
snyder og bedrager folk
Vi var så uheldige at bo til leje ved 2e group/2e bolig/ otrua/invest/holding/sÞparken - kort sagt, ved udlejeren Jesper Skovsgaard.
Firmanavnet skifter konstant, uden at fortÊlle sine lejere om det, så vi stod i over et halvt år uden at ane hvem vores udlejer var. Telefonerne var lukket.
FÞrst da vi ringede på hans gamle hus på Vossvej i Aalborg fik vi omsider et nr. Hvor vi fik en at snakke med - men ingen hjÊlp til udbedring af de mange fejl og mangler lejligheden havde. Vi fik ofte stÞd af de hårde hvidevarer som var i kÞkkenet og der var ingen udsugning hverken i kÞkken eller bad.
Da vi flyttede fra den elendige lejlighed fik vi da også lige en regning på omkring 80.000,- hovedsageligt malerarbejde og udefinerbart håndvÊrker arbejde. 89kvm.
Herefter virkede deres telefoner pludselig ikke igen.
Det nÊgtede vi at betale og endte med at sagen skulle for retten, vi vandt sagen og fik det fulde depositum tilbage. 1 år efter vi fraflyttede.
Hertil vil jeg lige tilfÞje at vi tidligere havde haft en sag igennem huslejenÊvnet (da vi ikke kunne få fat på udlejer) hvor vi bl.a. klagede over at stÞrrelsen på lejligheden (kontaktens oplysninger) ikke stemte overens med bbr oplysningerne, det skulle udbedres af 2e ifÞlge huslejenÊvnet, men det kan jeg desvÊrre konstatere ikke er sket - og sÞrme om ikke også lejligheden er vokset yderligere ifÞlge deres egen beskrivelse af lejligheden, da den kort efter blev sat til leje igen.
Hold jer langt vÊk fra alle hans mange mange mange firmaer.
Man skal holde sig langt vÊk fra 2EâŠ
Man skal holde sig langt vÊk fra 2E Group!
Det er et useriÞst firma, der kun tÊnker på profit, og det er tilsyneladende en strategi at få ufaglÊrte ukrainere til at bygge med mange eksempler på byggesjusk som resultat. De lÞber fra ansvaret, når fÞrst bygningerne er fÊrdige og solgt - så er det kÞberen, underentreprenÞrer og lejere, der står med smerten og alle fejlene. Desuden svarer salgsmateriale og det fÊrdige resultat ikke til hinanden - de billigste af de billigste lÞsninger bliver brugt i virkeligheden. Jeg bor til leje i en dyr lejlighed, hvor finish, installationer, kÞkkenelementer og ordentligt håndvÊrksarbejde er sparret vÊk. Vi har haft så mange vandskader og andre eksempler på byggesjusk, at det skriger til himlen. 2E Group står tilbage med millionerne - alle andre med smerten.
Min datter har oplevet det samme i det byggeri, hun bor i i Egedal, som jeg gÞr på kasernegrunden i Farum. Hold jer langt vÊk fra 2E Group!!!
Kirkebjerg Oase
Jeg har nu trukket mig fra mit boligkÞb efter nÊrmest 3 års ventetid. Jeg giver 5 stjerner for at 2e har givet mig depositum tilbage uden omkostninger. Ellers ville jeg have hivet dem i retten. Men i det mindste var de flinke nok til sidst. Eftersom de har vÊret rigtig dårlige til at kommunikere, og havde brudt deres "lÞfter" mange gange....
DesvÊrre havde jeg givet sÊlgeren oprindeligt 5 stjerner... Dette vil jeg også korrigere da han jo sÊlger godt, men jeg fÞler, at jeg havde kÞbt katten i posen.... Da jeg ikke ved om jeg jurdisk må, nÊvner jeg ham ikke med navn.....Vel, den skrÊkkelige oplevelse er forbi. Jeg skal aldrig have noget med 2e virksomheder at gÞre.
Hold jer langt vÊk fra 2e bolig. De er gode sÊlgere, men intet andet.....
Hvis man kunne give 0 stjerner
Der er så mange fejl i lejlighederne og der bliver intet gjort
Man bliver simpelhen ikke taget seriÞst.
Hverken da i byggede, eller inden i solgte ejendommen.
OVERVEJER NOGLE AT LEJE/ KÃBE FRA JER. SKAL MAN HOLDE SIG LANGT VÃK!!!
De glemmer at holde fÊllesarealer indenâŠ
De glemmer at holde fÊllesarealer inden overdragelse til ejerforeningen. Der er flere af os der har malet, men de reagerer ikke på vores henvendelser. Det er simpelthen ikke ok!
RÊkkehus SÞparken
Hvad der startede som en okay oplevelse, blev sidenhen til en reel farce. Den ansvarlige mÊlger påstod fÞr vores underskrift at der kun manglede de sidste detaljer i byggetilladelsen fÞr byggeriet kunne starte. Denne påstand holdt han stÊdigt fast i i månedsvis, selv efter at vÊre direkte konfronteret med at der end ikke var en godkendt lokalplan. Altså måtte vi holde os orienteret gennem kommunen for at kunne finde ud af hvornår byggeriet overhovedet kunne starte.
Efter sÊlgerens pludselige forsvinden har der vÊret skiftende kontaktpersoner, som aldrig har taget ansvar for projektet. Huset var reelt bygget fÊrdigt fÞr vi fik plantegning, el-tegning med mere. Det lykkedes os da at få indfÞrt en hel stikkontakt som tilvalg, men det skyldes kun mindst 20 henvendelser omkring dette.
Kontrakten indeholdt en carport, hvilket vi også blev prÊsenteret for at der skulle vÊre af sÊlger. FÞrst ugen gÞr overtagelse bliver vi klar over at der ikke er indhentet en tilladelse til at der kan bygges en carport. Bevares - der er blevet aftalt en Þkonomisk kompensation for dette, men vi havde nu hellere set en carport.
Ingen reprÊsentant fra 2E tilstede ved overtagelsen af boligen. Det virker mÊrkvÊrdigt at man efter underskriften ingen interesse har i byggeriet.
Nu står vi her, 8 måneder efter overtagelsen. Ingen ejerforening er overdraget til ejerne - vi kan ikke engang få svar på om denne overhovedet er oprettet.
Havde vi så overtaget et hus der stod snorlige (småfejl vil der altid vÊre i et nybyggeri), så kunne vi leve med processen op til. Det er desvÊrre langtfra sagen. Vi ved at dette er entrepenÞrens ansvar, men man kunne Þnske en hvis interesse fra bygherre i den henseende også.
Man kunne jo tilfÞje et fromt Þnske om at i tog fat i entrepenÞren og bad dem fÊrdiggÞre vores fÊllesområder, belysning, vej med mere.
Ingen anbefaling herfra
Efter at have flyttet ind i nybyggeri, hvor 2ebolig har vÊret de ansvarlig, vil jeg ikke anbefale dette. Vi er blevet mÞdt med sÊtningsskader, vandskade der efter 6 mdr., ikke er blevet lavet og en super dårlig kommunikation, hvor man bliver lovet, men der ingen handling sker.
Efter, at de solgte boligbyggeriet slap de alt, hvad der havde med os, at gÞre og efterlod ren kaos.
Vi er super utilfreds med deres arbejde og vil på ingen måde anbefale dem til andre.
GÃ¥ langt uden om 2e bolig
Vi flyttede 15 oktober ind i nybyggeriet i Egedal og vil bestemt fraråde andre at gÞre det samme. Vi har sÊtningsskader flere steder både i stuen og i sovevÊrelset. Vi har gjort opmÊrksom på problemet, men det bliver ikke udbedret, tvÊrtimod er der opstået flere.
Derudover overbeviste de os i starten om, at det ville vÊre smart at deres håndvÊrker havde en nÞgle til vores lejlighed, og at de selvfÞlgelig aldrig ville komme uden det var varslet, og at de ville ringe inden, de bare låste sig ind. Vi oplevede 2 gange, at de låste sig ind, uden det var varslet og uden der fÞrst var ringet. Det er absolut ikke en rar fornemmelse at dÞren bliver låst op, mens man er i bad eller ligger og sover. Vi fik derefter vores nÞgle igen, og gjorde dem opmÊrksom på, at de altså har pligt til at varsle, når de skal ind i lejligheden. Dette bliver fortsat ikke gjort, så vi har håndvÊrkere i tide og utide. Så sent som i sidste uge kom de igen og bankede på, fordi vores altan åbenbart mangler en plade, hvilket vi heller ikke var gjort opmÊrksom på. Vi har derfor indrettet vores altan med store mÞbler, som ikke bare lige kan flyttes.
Derudover er 2e bolig fuldstÊndig ligeglad med at have en god relation lejer, de har kun et mål - at tjene penge. Når man bor til leje hos 2e i egedal, skal man nemlig betale for at parkere på en grusparkering, som er fuldstÊndig sumpet til af vandpytter, fordi parkeringshuset endnu ikke er opfÞrt. Vi betaler for parkering, men har vÊret så uheldige, at vores parkeringskort er faldet ned. Det er selvfÞlgelig helt fair, at parkeringsvagten så vÊlger at give en p bÞde, men vi endte med 2 p bÞder på 12 timer for samme parkering. Vi kontaktede derfor 2e for hjÊlp til at få den ene bÞde annulleret, da de jo ejer parkeringspladsen, men det ville de ikke hjÊlpe med. Så udover husleje for dårlige lejeforhold, betaling for parkeringstilladelse, skal vi nu betale 1600 kr. for 12 timers parkering på en p plads som hÞrer til vores lejebolig.
Intet at komme efter
Jeg har fÞr flyttet ind i nybyggere, men har aldrig fÞr oplevet så mange fejl og mangler. Har nu boet i Egedal Stationsby, Fogenden i mere end 5 måneder og må desvÊrre konstatere, at fejl og mangler endnu ikke er udbedret.
Derudover blev vi i projektmaterialet lovet Velfac vinduer, Tarkett gulv og ikke mindre end glasfilt på vÊggene. Vi har fået Rationel vinduer, Moland gulv og maling på vÊggene. Samtidigt er de Danfoss termostater som de skriver om i udleveret drift og vedligeholdelses bog, skiftet ud med den billigere model Salus. Jeg ved ikke om det ene vindue eller gulv er bedre end det andet. Men som kÞber må jeg mene, at jeg skulle have vÊret adviseret inden, at der var valgt et andet produkt. Dette tÊnker jeg dog ikke, at de kommer og skifter i hele boligbebyggelsen Fogeden, men håber da stadigvÊk på at vi får glasfilt på vÊggene eller penge retur, så vi kan bestille en maler til at komme at lave det. Og så lige det sidste brok. Der var ifÞlge den fÞrste salgsopstilling, plads til vaskemaskine og tÞrretumbler på badevÊrelset. Det finder de lige pludselig ud af, at det er der ikke. Så det planlagte depotrum, får indlagt vand, aflÞb og elinstallationer, således at vaskemaskine og tÞrretumbler kan stå her. Udover at der nu ikke er den plads i depotrummet som forventet, så er der heller ikke lavet udsugning i dette lille rum (3m2). Men efterfÞlgende sat en lille hvid plastik ventil i dÞren, som så skulle gÞr at den fugtige luft kan komme ud og ind i stue/kÞkken, hvor luftudsugningen så skulle kunne tage fugten. Ud over at dette er en ufattelig grim lÞsning, så virker det heller ikke. Der er ikke andet for end, at åbne dÞren ud til depotrummet/bryggerset når der tÞrres tÞj (med den stÞjgene som det nu medfÞre) og lade all fugten komme lige ind i stuen/kÞkkenet.
Så held og lykke til jer der Þnsker, at benytte dette firma.
P.S. Udsigten fra min lejlighed er som forventet.
Intet at komme efter
Jeg kan ikke andet end at give 2E bolig 5 store stjerner . Og de varmeste anbefalinger . Jeg har fået en super lÊkker bolig i nÊrheden Oasen.
Da det er nybyg er det svÊrt at undgår fejl og mangler, men efter Brian Quick projektleder er trådt til, er alle brikkerne faldet på plads . Har der vÊret det mindste har jeg kunne kontakte Brian .
Brian er en meget imÞdekommende og rar mand. Og giver ikke op fÞr problemet er lÞst .
2E Egedal
2e lever simpelthen op til alt de lover på den halve tid. Jeg har vÊret så overrasket over hvor godt samarbejde jeg har haft med dem da min Êldre mor ikke selv kan overskue det. De besvare alle spÞrgsmål med et smil når jeg kontakter dem.
Tak til teamet i Egedal Monica og Torben og resten af holdet.
GlÊder mig til at min gamle mor kan flytte ind i et nyt flot hjem.
Meget tilfredse!!
Vi er helt fra start vÊret meget tilfredse med 2E bolig. Det har vÊret nemme at komme i kontakt med dem, og har vÊret hurtige til at hjÊlpe hvis man havde problemer. Udover det er vi super glade for vores lejlighed, med den dejligeste sol i både stue, og på vores terrasse hele dagen :-)
Vi oplevede nogle fejl og mangler, som selvfÞlgelig ikke kan undgås, når det er helt nybygget lejligheder.
Vi blev dog hurtigt kontaktet, og fik derefter besÞg af Natascha og Brian som kom og fik kigget på dem.
Alt i alt en super god oplevelse!
Perfekt!
Jeg er i dag flyttet ind i nÊrheden i Hedehusene. Den flotteste lejlighed jeg nogensinde har boet i! Fik nÞglerne som aftalt til tiden tidligt om morgenen, så vi hurtigt kunne flytte ind.
Har igennem hele forlÞbet med 2E bolig, fÞlt mig tryg, og har vÊret i tÊt kontakt med Natascha og Brian Quick som har stået til rådighed igennem hele forlÞbet.
Mig og mine to piger er glade for at vi kan flytte ind som planlagt!
Tak til Brian for god service hele vejen igennem. Kan helt klart anbefale 2E bolig.
Kram
Cecilie
Jeg kan varmt anbefale 2e bolig
Jeg kan varmt anbefale 2e bolig, jeg har kun ros jeg kom fra en gammel bolig på Amager og så ud til dette lÊkre sted i Hedehusene.. jeg boede fÞrst i en 2 vÊrelset I oasen, det var en super lÊkker lejlighed og der har ikke manglet nået.. Tingende er blevet lavet hvis der har vÊret lidt.
Jeg opgraderet så min bolig fra oasen til SÞparken i en 3 vÊrelset hvor alt bare har vÊret totalt iorden. Jeg har fÞlt mig hjemme fra dag et og har jeg haft de mindste problemer eller spÞrgsmål har jeg altid kunne ringe/skrive/maile til Brian Quick (projekt chef) som bare har stået klar med en lÞsning på tingene.
Jeg kan kun sige det er helt fantastisk. Og jeg er så tilfreds med min nye lejlighed. Det lever op til alle mine forventninger.
Kan kun give min varmeste anbefaling til 2E bolig
Natascha
"HjemfÞlelse" i et helt nyt fantastisk rÊkkehus
I december 2019 kÞbte vi vores rÊkkehus i SÞparken, NÊrheden, som et projektsalg igennem 2Ebolig, med overtagelse 1.juli 2020.
Vi giver lige nu 4 stjerner for vores oplevelse med 2Ebolig og deres underleverandÞrer.
Den sidste stjerne gives lige så snart de sidste få fejl og mangler er udbedret og dokumentation på kvalitetssikring er udleveret.
SÊlgerne hos 2Ebolig var igennem den fÞrste del af forlÞbet meget hurtige til at vende tilbage på vores uendelige mange spÞrgsmål. På et tidspunkt gik byggeriet / processen ikke helt, som forventede, men der har hele tiden, fra 2Ebolig og underleverandÞrernes side, vÊret en opmÊrksomhed på, at vi som kÞbere, nok skulle blive tilfredse med slutproduktet.
Fra vores side har det krÊvet, at vi konstant havde et vedvarende fokus på byggeriet, hvilket midt i processen endte med, at vi hyrede en eksterne byggesagkyndig. Det har vÊret godt for vores bygge proces, som forhåbentligt har medvirket til at kvalitetssikringen på byggeriet blev overholdt. Dette kan vi dog på nuvÊrende tidspunkt ikke svare på, da vi her 3 måneder efter indflytning endnu ikke har modtaget dokumentationen for kvalitetssikringen af boligen.
I sådan en stor proces, kan det vel ikke undgås at der kommer bump på vejen, men vi er hele tiden blevet forsikret om, at vi skal nok skulle komme i mål, selvom vores indflytning blev udskudt 3 gange.
Gennem forlÞbet har der vÊret hurtig og god kommunikation med Projektchef Brian og Peter fra Dansk Total Entreprise. De aftaler vi har indgået er altid blevet overholdt, selvom der indimellem er ventetid på håndvÊrkere. Men det er indenfor et acceptabelt niveau. Brian har hele tiden sikret os at det hele nok skulle blive godt og at vi ville få en god bolig. Og det har vi fået i den grad. Så stor TAK for det.
Vi har fået et helt fantastisk rÊkkehus, hvor vi med det samme fÞlte os HJEMME.

2egroup.dk ããã®åç
RÊkkehus gennem 2E
Vi var ude og kigge paÌ projektbyggeri gennem 2E i februar 2020. Vi havde nogle Þnsker til Êndringer paÌ det huset. MÊgler sagde, at dette var intet problem, og det kunne de sagtens lave for os. Vi skrev under paÌ kÞbsaftalen, og derfra blev vi desvÊrre mÞdt med meget lidt kommunikation fra mÊglers side. Vi blev efter flere mails endelig sendt til Svane KÞkkenet i Odense, hvor vi fik den bedste service overhovedet. DesvÊrre fik vi efterfÞlgende en mail om, man havde valgt at samarbejde med Svane KÞkkenet i HillerÞd i stedet, og deres service var langt fra tilstrÊkkelig. Vi kÊmper stadig med at faÌ de ting vi har betalt for her en maÌned efter indflytning, og vi vil aldrig anbefale arbejde sammen med dem, naÌr man har set kontrasten i servicen fra Svane KÞkkenet i Odense. BesÞget hos dem var helt klart grunden til, at vi fik taget de rigtige valg.
Vi fulgte med i byggeriet, og da vi en dag kÞrte forbi, saÌ vi desvÊrre, at ingen af de Êndringer vi havde valgt var lavet, og vi forsÞgte flere gange at komme igennem til mÊgler, og til sidst fik vi nummeret paÌ projektchef Brian Quick, som havde overtaget derude. Vi fik et mÞde med ham, og han forsikrede os om, at huset nok skulle blive som vi ville have det. EfterfÞlgende naÌr vi havde spÞrgsmaÌl skrev eller ringede vi til Brian, og vi fik altid svar tilbage, og hvis vi kom forbi byggepladsen, tog han sig altid tid til at hÞre paÌ en.
Da vi kom tÊttere paÌ afleveringsdatoen, stÞdte vi desvÊrre paÌ en del udfordringer ift. hvad mÊgler havde lovet os tilbage i februar maÌned. Det ramte os ret haÌrdt, men Brian var meget hjÊlpsom til at finde en anden lÞsning, og han gik op i, at vi skulle vÊre tilfredse med de valg. Da vi var til forgennemgang var der desvÊrre en masse mangler, men Brian lovede os, at de nok skulle have det klart det inden afleveringsdatoen og dette lÞfte blev overholdt. Vi flyttede ind med 1 dags forsinkelse, og efterfÞlgende var der stadig nogle mangler, men vi fik lavet en god plan for, hvornaÌr det skulle fikses. Vi har oplevet Brian som utrolig servicemindet ift. at finde lÞsninger paÌ de problematikker der er i saÌdan et byggeri. Da der fortsat bygges herude, lÞber man fra tid til anden ind i Brian og de andre haÌndvÊrkere. De er utrolig flinke og de hilser altid pÊnt paÌ en, og Brian tager sig tid til at hÞre, om man er tilfreds med huset samt fÞlger op paÌ de mangler der er. Vi er helt sikre paÌ, at vi ikke var flyttet ind i drÞmmehuset hvis det ikke var fordi Brian var til saÌdan en stor hjÊlp. Vi sÊtter utrolig meget pris paÌ alle de lÞsninger vi har fundet til de bump der har vÊret paÌ vejen. Fantastisk service fra Brians side.
Desuden har vi efter indflytning oplevet, at haÌndvÊrkerne virkelig knokler herude for at udbedre fejl og mangler samt faÌ resten af byggeriet fÊrdig. De fortjener ogsaÌ stor ros.
Grunden til at 2E ikke får 5 stjerner er, at vi for nuvÊrende har et udestående med deres administration, hvor svartiden på mails er utrolig langsom. Vi håber selvfÞlgelig at kunne nå til enighed, og derved give 5 stjerner, da vi er rigtig glade for huset og Brians og håndvÊrkernes indsats.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã