Hele fijne partij om mee te werken!
Altijd alles goed verzorgd.
Verhuur en vervoer van stadsfietsen, ebikes, tandems, steps, racefietsen, gravelbikes, cyclocrossers, mountainbikes, toebehoren en ondersteuning van wielerevents.
オランダ
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hele fijne partij om mee te werken!
Altijd alles goed verzorgd.
Door miscommunicatie op het vakantiepark was het niet mogelijk om fietsstoeltjes te huren, aangezien wij afhankelijk zijn van ov en eventueel fietsen was het even paniek in de tent. Gelukkig vonden we 2Ride en via WhatsApp was het snel en eenvoudig geregeld. Goede fietsen en zeer vriendelijk en attente eigenaar kwam de fietsen brengen en halen wat voor ons echt een life saver bleek te zijn. Wat een service with a smile!
Snelle reacties op mail. Prima fietsen en keurig bezorgd en weer gehaald.

2ride からの回答
Alles prima geregeld. Vlotte communicatie en ophalen en brengen in centrum van Breda was perfect. Fijne fietsen en goede service. Kortom een aanrader!

2ride からの回答
Via 2ride aantal tandems gehuurd en deze werden keurig op tijd gebracht en gehaald, helemaal conform afspraak! Goede tandems (leuke kleur ;) en zadel eenvoudig in hoogte verstelbaar. Het was/is prettig zaken doen met Sjors.

2ride からの回答
Top service, zo fijn dat de fietsen geleverd en opgehaald werden bij het hotel. E bikes fietsen heerlijk. We hebben op aanraden van de eigenaar een hele mooie route gefietst en enorm genoten. Kortom een aanrader om hier fietsen te huren!

2ride からの回答
De tandems waren uitstekend. 2RIDE dacht volledig mee en regelde alles, van ophalen tot terugbrengen. Ze zijn goed bereikbaar en zeker een aanrader.

2ride からの回答
Dit is inmiddels mijn derde fiets die ik bij 2Ride heb gekocht en ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Afspraken worden nagekomen en de aftersales is perfect.

2ride からの回答
Twee elektrische fietsen gehuurd gedurende twee dagen voor een bedrag van 120 euro. Bij de fietsen werd 1 oplader geleverd die niet functioneerde. In plaats van opladen werd de accu leeg getrokken.
Tijdens onze fietstocht stopte van een van de fietsen de elektrische ondersteuning.
Je mag voor een dergelijk bedrag toch wel wat meer kwaliteit verwachten. Gemiste kans.

2ride からの回答
Echt super enthousiaste eigenaar. Tandem gehuurd werd van te voren helemaal gecheckt, goede remmen, goede bandjes. Je kan ook 1 fiets huren. Prachtig om in omgeving Breda of de Biesbosch routes te rijden. Aanrader! Goed te bereiken ook via Whatsapp.

2ride からの回答
Ik heb voor mijn gasten 2 elektrische fietsen gehuurd. Deze werden op de afgesproken tijden gebracht en weer opgehaald, een fantastische service. De fietsen waren in zeer goede staat, de accu volledig opgeladen. Kortom, een zeer goede ervaring met 2ride!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。