4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

17件のレビュヌ

Vackra bord och mycket bra service

Köpte under hösten 2024 ett mindre runt matbord av massiv bok. Hade kommunikation med företaget via e-post innan bestÀllning ang antal ben, benens placering och bordshöjd. Mycket snabb återkoppling och man skickade fotografier från snickeriet på möjliga benplaceringar under bordsskivan. Bordet kom snabbt till mig och var mycket omsorgsfullt förpackat. 2025 bestÀllde jag ett passande soffbord och Àven det Àr ett smycke i hemmet. Jag Àr mycket nöjd med kvalité och kundbemötande.
Claes

2025幎2月10日

God kvalitet

KÞbte et spisebord i massiv egetrÊ til konkurrencedygtig pris. Betalte omkring 450kr ekstra for at få det olieret, men det var slet ikke olieret nok, da det sugede al vÊske. Gav det selv mere olie, og nu står det stadig som nyt efter snart 3 år. Robust og flot design.
Ofte er mÞbler i finer, så er meget glad for, at de har massive trÊmÞbler til fornuftige priser.

2023幎12月4日
自発的なレビュヌ

Bare virkelig god kundeservice og lÊkre mÞbler

Bare virkelig god kundeservice og lÊkre produkter!

Vi har bestilt et stort spisebord og 8 stole. Det hele er modtaget og i super kvalitet.
I forbindelse med vores bestilling har vi flere gange vÊret i kontakt med ejeren, som har tilbudt os andre/flere muligheder en der fremgår på hjemmesiden, og ombytning ved spÞrgsmål til produkt.

Derudover var der meget fleksible leveringsmuligheder.

2023幎10月31日

En dårlig oplevelse

De har en masse pÊne mÞbler på hjemmesiden hvilket også gjorde at jeg blev interesseret i et bord. Jeg havde kontakt med dem men da jeg spurgte til standen på bordet stoppede de pludselig med at vende tilbage.
En dårlig oplevelse for mig, jeg ved ikke om andre oplever det samme.

2022幎10月20日

Fin vare

Fin vare, men de får kun 2 stjerner, da jeg ikke kan komme i kontakt med kundeservice, da jeg skal bruge en faktura på det jeg har kÞbt.

Efter 3. forsÞg kom fakturaen. Retter til 3 stjerner.

2021幎11月23日
自発的なレビュヌ

Jeg er meget tilfreds med bordet

Jeg er meget tilfreds med bordet. Jeg fik det lavet pÃ¥ specialmÃ¥l og med anden overflade ogsÃ¥. De har styr pÃ¥ hÃ¥ndvÊrket og leverer god kvalitet. Kommunikationen er derimod noget tung. Der er intet telefonnr, sÃ¥ man kan kun maile. De svarer inden for en dags tid, men det kan godt blive trÊgt. Jeg har fÃ¥et oplyst at de “har lavet de her borde i tyve Ã¥r”, men jeg tror de er relativt nye i nethandel og at de er ganske smÃ¥. Og sÃ¥ har de bare ikke fokus pÃ¥ kommunikation. Hvis man kan leve med den prÊmis, kan man roligt handle der. De snyder i al fald ikke og jeg fik ogsÃ¥ tilsendt trÊ- og overfladeprÞver.

2021幎7月19日

Virkelig god service

Jeg var lidt nervÞs for at bestille ved 3-Nordic, da der absolut ingen omtale af firmaet var/er nogen steder. Men efter at have kommunikeret med firmaet bestilte jeg til sidst et sofabord - faktisk med en behandling, som ikke umiddelbart var en mulighed på hjemmesiden, men som ejeren tilbÞd at lave til mig. Virkelig god service.

Jeg var stadig skeptisk, men i går modtog jeg det fineste sofabord, som var prÊcis, som jeg havde Þnsket det.

Så - giv det en chance. Det er nystartet og fremstår som sådan, men jeg er virkelig tilfreds med både produkt, service og pris.

2019幎9月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ