レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb zelf al redelijk wat ervaring met LinkedIn maar deze interactieve training bracht toch een aantal nieuwe inzichten. Fijn dat mijn collega's nu ook het nut van LinkedIn inzien. Marc bedankt!

5぀星のうち5の評䟡

Marc heeft heel veel kennis van de mogelijkheden die er zijn op LinkedIn. Wij hadden al een goede basiskennis maar met zijn toevoegingen zijn we nu experts. Hartelijk bedankt Marc voor de uitstekende... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Een heel heldere en complete training over LinkedIn. Prettig dat de profielen al bekeken zijn bij voorbaat en ook tijdens de training dat deze er steeds bijgehaald worden waardoor je ook echt persoon... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goede 1e sessie LinkedIn Masterclass gehad van Marc Steentjes. Prettige ervaren trainer die een duidelijke en praktische kennisoverdracht kent. Goede interactie en heeft voorkeur voor kleine groep. Z... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン マヌケティング代理店

圓該䌁業による蚘述

𝟑𝟔𝟓 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐒𝐮𝐩𝐩𝐚𝐫𝐭 stelt ambitieuze B2B-ondernemers en salesprofessionals in staat om op de juiste manier zichtbaar te zijn, in contact te komen met hun doelgroep en optimaal te bouwen aan relaties met (omzet)groei als doel. Wij geloven erin dat je moet doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Met onze services bespaar je tijd op gebied van acquisitie zodat je je kunt focussen op jouw expertise.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Helder, toepasbaar en aan te raden!

Marc heeft in een paar uur zeer helder uitgelegd hoe LinkedIn succesvol in te zetten als salestool. Al jaren gebruiker van LinkedIn, maar met de nieuwe kennis van Marc heb ik nog veel meer geleerd over de mogelijkheden van dit platform.
Absolute aanrader om met 365 Business Support de kansen op succes te onderzoeken en aan te pakken!

2020幎9月13日

Marc is zeer enthousiast en verteld 100

Marc is zeer enthousiast en verteld 100 uit over de vele mogelijkheden die LinkedIn te bieden heeft. Voor iemand die nog niet heel veel kennis heeft van LinkedIn zou ik (maar dat is persoonlijk) wat meer tips en tricks hebben over hoe je als beginner lekker van start kan gaan.
Maar nogmaals leuk en gezellige meeting geweest.

2020幎6月18日

Prima training

Prima training, zeker aan te raden.
Een goede trainer die de tijd neemt ook ook extra dingen uit te leggen als daar behoefte aan is.

2020幎5月10日

LinkedIn Essentials Training van 365 Business Support

Vanmiddag de online LinkedIn Essentials Training gevolgd van 365 Business Support.
Deze training werd gegeven door Marc Steentjes, Directeur / eigenaar van 365 Business Support.

Na iets meer dan 10 jaar te hebben gewerkt als Engineer/Consultant, is mijn functie binnen Altronic ICT en Telecom sinds bijna 2 jaar veranderd naar Account-/ Projectmanager.
In mijn nieuwe functie/rol gebruik ik LinkedIn voornamelijk om te connecten met bestaande- en nieuwe zakelijke relaties. Daarnaast gebruikte in LinkedIn sporadisch.

Nu ik deze eerste training heb gevolgd, heb ik veel meer inzicht gekregen over de mogelijkheden die LinkedIn biedt zodat ik LinkedIn optimaal kan gebruiken.
Tijdens de training is er voldoende tijd om vragen te stellen en wordt er direct live getoond waar men zaken in LinkedIn kan vinden en/of aanpassen.

Ik zal iedereen aanraden om deze training te volgen, die zijn of haar carriÚre serieus neemt en LinkedIn optimaal wil inzetten.

2020幎4月23日

Top training

Heldere training gehad over de basis van LinkedIn, veel opgestoken. Naast algemene kennis kan je goed persoonlijk advies verwachten voor jouw specifieke behoeften. Dank!

2020幎4月6日

Toptraining!

Ondanks dat ik dacht dat ik al veel van Linkedin wist, heeft Marc me nog genoeg tips en tricks kunnen leren. Heeft er echt veel verstand van, en kan dit met passie uitleggen. Zeker een aanrader!

2020幎3月31日
5぀星のうち4の評䟡

Als je het over we hebt betrek ik mij

Als je het over we hebt betrek ik mij zelf er ook bij. Voor mij de eerste x zo',n video cursus sessie. Door het switchen tussen scherm van privé LinkedIn en conference niet altijd alles te volgen door mij. Zit ook nog te veel te zoeken naar de "knoppen" waar je wat kan aanpassen in je velden. Veel opgeschoten met de mogelijkheden die zijn besproken. werk aan de winkel.

2020幎3月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス