䌁業情報

1. プリンタヌ・スキャナヌ店

圓該䌁業による蚘述

Je favoriete viervoeter, monumentaal gebouw, muziek icoon of een eigen ontwerp op maat? Wij beschikken over meerdere professionele 3D printers die leuke ontwerpen kunnen printen. Wij printen met plastic materiaal (PLA of PLA+). Dit materiaal is biologisch afbreekbaar en daarom goed te verwerken. Wij printen standaard in de kleur wit of zwart, maar andere kleuren zijn uiteraard mogelijk. Naast het printen met PLA materiaal is het nu ook mogelijk om te printen met Resin materiaal. Dit materiaal hard uit wanneer het wordt aangelicht met UV straling. 3Dfiguur is opgericht in 2021. Wij zijn gevestigd in het Zeeuws Vlaamse Hulst. Met een eerste ontwerp van een huisdier zijn wij succesvol de markt op gegaan.

連絡先

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち1の評䟡

Wachten al vanaf oktober 2025

Wachten al vanaf oktober 2025! Zo wordt je op de hoogte gehouden 2 mnd lang, zo hoor je niets meer. Vraag je hoe het ervoor staat, antwoorden ze met we zijn ermee bezig, foto’s voor akkoord ter bevestiging, en inmiddels al maanden niets meer vernomen. Klaar met die lui! Het is niet zomaar een beeldje, maar een beeld met veel emotionele waarde, en voorlopig zit mijn hondje nog steeds in een pot ipv mooie urn!

2025幎10月1日

Beste Manon,

Bedankt dat je de moeite neemt om je ervaring te delen.
Het is absoluut niet onze bedoeling geweest om je het gevoel te geven dat je niet gehoord wordt, zeker niet bij zo'n betekenisvol product als een urn.

Onze excuses dat de communicatie hierin niet fijn is verlopen.
We proberen iedereen altijd direct te informeren bij vertragingen; ik zie dat er op 2 juli een e-mail naar je is verstuurd.
Het kan helaas voorkomen dat zo'n bericht in de spamfolder terechtkomt, maar dat neemt niet weg dat dit voor jou erg vervelend is.

Omdat onze urnen met de hand en op maat gemaakt worden, kost het ambachtelijke proces soms helaas wat meer tijd dan gehoopt. Desalniettemin willen we dit natuurlijk zo snel én zo goed mogelijk voor je afronden.

Zou je contact met ons willen opnemen?
Dan kijken we direct met je mee en zorgen we dat je mooie urn snel jouw kant op komt.

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben een engelse Bulldog lamp

Wij hebben een engelse Bulldog lamp laten maken. Best lang opgewacht, maar dat is het zeker waard!!!
Wat is die ontzettend mooi geworden, precies zoals ze is.
We werden tussendoor goed op de hoogte gehouden, en mochten ook nog aanpassingen aangeven, zodat deze aangepast kon worden.
Wij zijn zeer tevreden ❀

2026幎4月11日
5぀星のうち5の評䟡

Gister mijn tweede lamp mogen ontvangen

Gister mijn tweede lamp mogen ontvangen van mijn franse bul. Ze is super mooi geworden en we zijn er heel blij mee . De wachttijd was een beetje lang maar is ook wel te snappen en met dit resultaat was het zeker het wachten waard .nu zijn de twee bullen weer samen en zijn ze nog steeds allebij het lichtje in huis ..

2026幎3月29日

3DFiguur Printservice からの回答

Hoi Natascha, wat fijn om te lezen dat je blij bent met je 2e beeldje. Ze kunnen nu samen naast elkaar stralen! Heel veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

Supermooie,realistische buste/urn van mijn overleden Mastino

Ze heeft een buste /urn gemaakt van mijn overleden Mastino,Stella.
Waarheidsgetrouw nav meerdere fotos.
Lange wachttijd,maar is vantevoren gezegd,dus was op de hoogte.
Feestdagen er tussen,dus nog wat extra lang.
Maar absoluut de wachttijd en het geld waard.
Ik had gekozen voor het grootst mogelijk.
Raad haar zeker aan,maar heb geduld,het is het echt waard .

2026幎3月25日

3DFiguur Printservice からの回答

Dankjewel voor je leuke positieve reactie en ervaring! Soms kan het inderdaad eventjes duren maar dit komt door het maatwerk en handwerk. Wel erg fijn dat je het wachten zeker de moeite waard vind! Leuk om te lezen!

Veel plezier met je aankoop!

Prachtige lamp

Een prachtige lamp besteld en ontvangen.
Ben er ontzettend blij mee.

2024幎8月7日

3DFiguur Printservice からの回答

Dankjewel voor je leuke reactie! Veel plezier met je lamp!

Franse bulldog

Wij hebben een Franse bulldog besteld, is echt schitterend geworden.
Ook werden wij goed op de hoogte gehouden. Echt geweldig!

2024幎8月1日

3DFiguur Printservice からの回答

Bedankt voor het geven van je feedback! Heel veel plezier met je bulldog ;)

Geweldige lamp

Tijdens het proces werden wij goed op de hoogte gehouden hoe onze lamp eruit kwam te zien. We konden zelfs nog wat kleine veranderingen aanbrengen. Ik geef met liefde 10 sterren

2024幎7月28日

3DFiguur Printservice からの回答

Bedankt Corri voor het delen van je ervaring met ons! Soms duur het wachten wat langer dan verwacht, dit door al het maatwerk en handwerk wat wij verrichten aan de producten maar de liefde hiervoor geven wij zeker ook terug! Heel veel plezier met je lamp!

Een heel mooi beeldje 3d

Een heel mooi beeldje 3d van mijn overleden hondje chiwawa met naam ik had een staande besteld maar kreeg via de WhatsApp dat ze ook nu een zittende variant hadden die heel mooi is dus heb ik deze gedaan. top voor de goede service

2024幎4月17日

3DFiguur Printservice からの回答

Bedankt Barbara voor het delen van je ervaring. Geniet van je beeldje als bijzondere herinnering :)

Prachtige hondenbeeldjes

Beeldjes van Schnauzers en Chihuahua voor in de kerstboom besteld. Dat bestellen ging overigens makkelijk en er werd duidelijk gecommuniceerd dat de levertijd niet direct is.
3DFiguur appte over extra mogelijkheden en daarbij vroeg ik of ze ook een beeldje van een Keeshond konden leveren. Dat kon en na sturen van foto's van onze inmiddels overleden Keeshond heeft ze de tekening erop geschilderd waardoor het sprekend onze Keeshond werd
Heel prettig contact en meedenken. Beeldjes zijn prachtig geworden. Top!

2023幎12月22日

3DFiguur Printservice からの回答

Dankjewel Alexander voor het delen van je ervaring! Heel veel plezier met de beeldjes!

Realistisch mooi, onze Snowie

Bestelling duurde langer dan verwacht en ter compensatie werden er gratis oogjes en neusje op het beeldje gemaakt.
Hierdoor lijkt het sprekend ons hondje Snowie.
Super mooi aandenken!

2023幎10月6日

Hoi Mylene,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Soms gebeurd het inderdaad dat een bestelling wat langer op zich laat wachten. Wij doen dan ook ons uiterste best om een kleinigheidje toe te voegen :)

Leuk om te horen dat dit het beeldje nog persoonlijker heeft gemaakt. Veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

Bij 3Dfiguureen denken ze met je mee!

Bij 3Dfiguur een bestelling gedaan omdat ik vind dat ze mooie producten maken. Bleek dat het zo druk was dat mijn levertijd tussen de 3 en 5 weken zou liggen. Contact met ze gehad omdat mijn bestelling een herinneringen kado betrof voor een vriendin waarvan haar hond was overleden, werd mijn bestelling gelijk naar voren gehaald. Ontzettend fijn vond ik dit. Product, een 3D Ierse Setter was prachtig!

2022幎11月10日

3DFiguur Printservice からの回答

Bedankt voor je leuke review Denise :)
Geef de Ierse Setter een bijzondere plaats!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。