レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God kundeservice, rigtig fin hjemmeside med mange hjÊlpsomme artikler og ikke mindst skarpe priser. Det er sjÊldent, at alting spiller sÃ¥ perfekt som mit kÞb hos 3D Printeq. Jeg har kÞbt et par... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det var hurtigt og nemt bestilte d. 28 november kl 8.45 og kunne hente ordren d. 29 november kl. 13.45 😃

䌁業が回答したした

KÞbte en laserskÊrer hos Printeq, desvÊrre var der en fejl, som omgÃ¥ende blev rettet, efter hjÊlpe forsÞg pÃ¥ mail og telf. tilbÞd Printeq at bytte maskinen. Printeq pakkede en ny printer ud samlede og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super Service hele vejen igennem. Snakkede lidt med Lis-Linette omkring en mindre misforstÃ¥else, men fik det lynhurtigt opklaret, og alt var i den skÞnneste orden :) Hurtig levering, tÊller ogsÃ¥ de... もっず芋る

䌁業情報

1. プリンタヌ・スキャナヌ店

圓該䌁業による蚘述

Hos 3D Printeq forhandler vi ikke bare 3D printere og filament, vi rådgiver og supporter dig i, hvordan 3D print kan optimere din produktion og designprocesser.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

52件のレビュヌ

Perfekt fra start til slut!

Det er sjÊldent, at alting spiller så perfekt som mit kÞb hos 3D Printeq. Jeg har kÞbt et par 3D-printere hos dem og forskellige typer filament, hvor alt blev leveret lynhurtigt. Perfekt oplevelse hele vejen igennem.

Rigtig god og hurtig rÃ¥dgivning fra Sune, som tydeligvis ved, hvad han taler om. Det var takket vÊre hans service, at jeg valgte at handle hos 3D Printeq – kan kun anbefales!

2025幎11月29日

Hej

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det er vi meget glade for at hÞre.
Jeg giver dine rosende ord videre til Sune, jeg er glad for at hÞre at du fik den hjÊlp du havde brug for.

Sig endelig til, hvis der er noget vi kan hjÊlpe med en anden god gang.

Venlig hilsen Anne /3D Printeq

Wow det var godt nok vildt hvor hurtigt

Wow det var godt nok vildt hvor hurtigt i fik sendt det var jeg slet ikke klar på, virkelig god stil. Jeg var så nervÞs for det jo svÊrt med de her "billige" resin printere men den virkede helt perfekt! Startede med 2 forskellige kalibreringsprint "3DRS" og "Siraya Tech" jeg skal slet ikke pille ved den her, for begge print kom ud helt perfekt.

2025幎8月29日

Hej Raid

Mange tak for de fine ord - dem sÊtter vi stor pris på!
Dejligt at hÞre, at dine resultater blev gode.

10/10 anbefaling

Jeg har nu flere gange kÞbt både filament og reservedele, alt er blevet leveret lynhurtigt og uden problemer.
God service uden tvivl
10/10 anbefaling

2025幎7月15日

Hej Magnus
Tak for din anmeldelse - den sÊtter vi stor pris på :-)
Dejligt at hÞre, at det hele har levet op til forventningerne.

Super nemt at bestille.

Super nemt at bestille.
Kontaktede dem inden bestilling, fik god vejledning om kÞb og levering.
Varen kom få dage efter, forsvarligt og godt pakket ind.

2025幎2月21日

3D Printeq からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse. 😊 Det betyder meget for os at hÞre, at du havde en god oplevelse bÃ¥de med vores kundeservice og levering. Vi bestrÊber os altid pÃ¥ at give den bedste vejledning og sikre, at vores produkter nÃ¥r sikkert frem.

Hvis du får brug for hjÊlp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os :-)

Venlig hilsen Helene / 3D Printeq

Super Service hele vejen igennem.

Super Service hele vejen igennem.
Snakkede lidt med Lis-Linette omkring en mindre misforståelse, men fik det lynhurtigt opklaret, og alt var i den skÞnneste orden :)
Hurtig levering, tÊller også den rigtige vej, så alt i alt, intet at sÊtte en finger på herfra.
Handler helt sikkert der igen en anden gang:)

2025幎2月10日

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse - jeg er glad for at hÞre, at I fandt en lÞsning på det hele :-)
Vi glÊder os til at se dig tilbage en anden god gang.

Venlig hilsen Anne /3D Printeq

Billigste pris og lynhurtig levering

Billigste pris og lynhurtig levering. Perfekt

2025幎2月11日

Hej Anders

Tak for din anmeldelse. Det er godt at hÞre, at det hele kom hurtigt til dig. Sig endelig til, hvis der er noget vi kan hjÊlpe med en anden god gang.

Venlig hilsen Anne /3D Printeq

Presis og hurtig levering og til den

Presis og hurtig levering og til den rigtige pris det er fÞrste gang jeg har handlet der og det er ikke sidste gang jeg handler der
Jan

2025幎2月12日

Hej Jan

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at hÞre, at det hele har vÊret som det skulle - vi glÊder os til at se dig tilbage en anden god gang.

Venlig hilsen Anne /3D Printeq

Rigtig god support og så flinke

Rigtig god support og så flinke medarbejder og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler her 😁

2025幎2月4日

Hej Thomas

Mange tak for din anmeldelse, det er rigtig godt at hÞre! Vi glÊder os til at se dig tilbage en anden god gang :-)

Super produkter

Super produkter, super service, super levering

2025幎1月31日

Hej Henrik

Tusind tak for din anmeldelse - dejligt at hÞre, at det hele har levet op til forventningerne.

Fin oplevelse.

Fin oplevelse.
God kommunikation og hurtig levering.
Gode priser på PETG.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

2025幎1月27日

Hej Leif

Tak for din anmeldelse, jeg er glad for at hÞre, at det hele har vÊret en god oplevelse.
HÃ¥ber at se dig tilbage igen snart :-)

Super godt

Jaa nu skal jeg passe på det ikke bliver en vane, men i gÞr det godt

2025幎1月28日

Hej Tommy

Mange tak for din anmeldelse, og de fine ord :-)
Alligevel håber vi dog på at se dig tilbage igen!

Venlig hilsen Anne /3D Printeq

Fantastisk men lidt en sÊr oplevelse

Utrolig dejlig hjemmeside og venlige service

Valgte dog at hente varen selv ved afhentning, lidt en underlig oplevelse da der ingen form for skiltning så hvis det ikke var begrund af mailen med instruktioner så havde jeg nok aldrig fundet det.

En sjov oplevelse men ikke helt det mest bruger venligt.

2025幎1月24日

Hej Kasper

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager selvfÞlgelig at det ikke er helt så nemt at finde - det er derfor vi giver instrukser med i mailen :-). Men vi arbejder på at få lÞst dette, for det skal selvfÞlgelig ikke vÊre svÊrt.

Trods alt, er jeg glad for at din oplevelse har vÊret god. Sig endelig til, hvis der er andet vi kan hjÊlpe med en anden god gang.

god oplevelse

fint sortiment, hurtig afsendelse og handler gerne igen.

2025幎1月22日

Hej

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at hÞre det var en god oplevelse - vi ser frem til at se dig tilbage igen.

Venlig hilsen Anne /3D Printeq

Lyn hurtigt afsendelse og fik pakken

Lyn hurtigt afsendelse og fik pakken dagen efter sÃ¥ kan jeg anbefale. Det er et seriÞst firma som leverer resultater fra du trykker bestil👍

2025幎1月18日

Hej Simon

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at hÞre, at levering gik hurtigt og du er tilfreds med oplevelsen. Sig til, hvis der er noget vi kan hjÊlpe med en anden gang :-)

Super oplevelse

Super oplevelse - fine produkter 😀

2025幎1月15日

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse, det sÊtter vi pris på at hÞre :-)

Venlig hilsen Anne /3D Printeq

Hurtig levering, gode priser.

2025幎1月8日

Hej

Tak for din anmeldelse, jeg er glad for at hÞre, at du fandt hvad du skulle bruge til en skarp pris :-)

Venlig hilsen Anne /3D Printeq

Fik det jeg bestilte og fik det

Fik det jeg bestilte og fik det hurtigt. Anbefaling herfra 😊

2025幎1月8日

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling, og håber at se dig tilbage en anden god gang.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。