4x6 sofa レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Omdat dit gewoon een fantastisch concept is. Je eigen bank samenstellen voor een schappelijk prijs. Leuk geholpen in de winkel. Handig dat je stofjes thuis gestuurd kan krijgen. Daarnaast was ik mijn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige bank, luxe uitstraling en dat voor een hele fijne kwaliteit prijs verhouding. Uitstekend geholpen in de showroom en styliste gaf extra ideeën waar wij zelf niet over nagedacht hadden. Goed b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De 4x6 Sofa overtrof al mijn verwachtingen. De kleur komt perfect overeen met wat online werd getoond: warm, stijlvol en precies de zachte tint die mijn woonkamer een rustige, luxe uitstraling g... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Onze zitgroep ziet er geweldig uit. Mooi afgewerkt en precies zoals wij het hebben wilden, ook qua kleur. Daarnaast zit het ook fantastisch. Vanaf de bestelling tot aan de levering werden wij op de... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜ファヌ専門店
  2. 家具店
  3. リビングルヌム甚家具の店

圓該䌁業による蚘述

4x6 sofa is een Nederlands meubelmerk en dé specialist in modulaire banken. Ons concept is simpel: 6 modulaire modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Naast onze webshop waar je met de configurator jouw droombank kunt ontwerpen, hebben we een showroom in Naarden. Hier staan onze stylistes voor je klaar voor uitgebreid advies en kan je alle 6 modellen rustig uitproberen. Van schuiven met de losse elementen, puzzelen met de miniatuurtjes en onze 24 stoffen groot in het echt bekijken: bij 4x6 sofa wordt het kopen van een bank leuk én overzichtelijk.

de visie van 4x6 sofa- modulaire bankenspecialist

圓該䌁業による蚘述

meer woonplezier, minder keuzestress
Wij maken het samenstellen van een bank eenvoudig. Met 6 modulaire modellen, persoonlijke begeleiding en een showroom waar je alles kunt uitproberen, helpen we je een keuze te maken waar je jarenlang blij mee bent.

waarom je voor 4x6 sofa kiest

Europees geproduceerd, erkend en bekroond

Europees geproduceerd, erkend en bekroond
Onze modulaire banken worden geproduceerd in Europa en jaarlijks gecontroleerd op kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Als CBW-erkend woonmerk bieden wij extra zekerheid bij je aankoop. Daarnaast mogen we ons al drie jaar op rij FD Gazelle noemen, een erkenning voor snelgroeiende Nederlandse bedrijven. In onze showroom in Naarden staan ervaren interieurstylistes voor je klaar om je persoonlijk te helpen bij het samenstellen van de ideale bank.

連絡先

de mooiste parels in onze garage outlet

modulaire banken en woonaccessoires met 30 tot 70% korting.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 51ä»¶

レビュヌを曞く

Zeer tevreden!

Goed geholpen in de winkel, goed advies. Uiteindelijk hadden we even tijd nodig ivm de verbouwing. We kregen hier de ruimte voor en werden niet gedwongen of gepusht. Prettig contact via de mail. Helaas tijdens de levering was de bank niet compleet en moesten we nog een paar dagen wachten om van de bank te genieten. Dit werd wel netjes aangepakt en opgelost. Al met al zeer tevreden.

2024幎7月4日

Hi Vera,

Bedankt voor je review! Fijn te horen dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is verlopen en dat jullie nu kunnen genieten van jullie nieuwe bank. We wensen jullie veel plezier ermee.

Klantvriendelijkheid is top

Het meedenken en zoeken naar oplossingen en alternatieven. Prettig contact en geweldige klantvriendelijkheid

Hi Netty,

Heel erg bedankt voor je positieve review. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel! Fijn dat het gewaardeerd wordt.

Prachtige zetel

Prachtige zetel! Het wachten waard. We hebben de X6 sofa in roestuni-kleur. We zijn echt helemaal blij!

Hi Annelore,

Wat leuk om te horen ☺ Wij zijn ook helemaal verliefd op de roestuni kleur! Veel plezier ermee.

Aanrader!

Bij het uitzoeken werden we vriendelijk geholpen. Goede uitleg gehad. Ook telefonisch erg vriendelijk te woord gestaan. Toen was het wachten. Werden netjes op de hoogte gehouden betreft de levering. Nu mag de bank pronken in ons huis. We zijn zeer tevreden.

Hi Evelien,

Wat een leuke review, bedankt voor de 5-sterren! Fijn te horen dat alles naar tevredenheid verlopen is. Veel plezier met jullie bank.

Vriendelijke mensen, leuk bedrijf

Vriendelijke mensen, leuke banken! Wij hebben een bank gekocht met een foutje erin voor in de overkapping (voor een leuke prijs). Wij konden op een dag langs komen dat ze eigenlijk dicht waren wat erg vriendelijk en meedenkend was.

Hi Gijs,

Heel erg bedankt voor je positieve review. We proberen inderdaad zoveel mogelijk met de klant mee te denken. Fijn dat het zo goed uitgepakt heeft!

prima

Goede service, mooi product

Hi Menno,

Heel erg bedankt voor het geven van deze 5-sterren review! Veel plezier met je bank.

Alles is goed gegaan

Alles is goed gegaan. 6 elementen en poefjes besteld. Alles binnen 6 weken gemaakt en geleverd. Staat prachtig allemaal!

Hi Pien,

Wat goed om te horen dat alles zo goed bevallen is. Veel plezier met je X2 bank!

communicatie minpunt.

Bestelling ging vlot in de winkel, we wisten wat we wilden, en hebben gelijk besteld ook, zonder duidelijke instructies.

Bank is wel binnen, maar er is niet gecommuniceerd over de 3x kussens, dacht dat deze erbij geleverd zou worden, maar deze is vandaag niet binnengekomen. Na een telefonische contact kreeg ik als antwoord dat ze niet weten wanneer de kussens klaar zijn omdat ze niet genoeg stof hebben blijkbaar. Maar dit vind ik nog steeds niet kunnen. Zonder informatie ( vermelding) voor het afleveren. Zonder de kussens is de bank voor mij niet compleet.

Protexx moet je zelf doen en pas later als je in die 3 jaar dus een vlek hebt wordt dat ‘hopelijk’ onder garantie verholpen heb ik me nu ingelezen.

Ben een beetje teleurgesteld in de telefonische contact, communicatie was matig en niet prettig. Maar heb wel een bosje bloemen binnen no time in huis. ( dank daarvoor )

Over de bank, wij hebben een X6 H opstelling, ziet er mooi uit, en de kleur precies de kleur die we hebben gezien.#03 beige.

Hopelijk hebben we er vele jaren plezier mee.

2024幎7月24日
自発的なレビュヌ

Beste Ilknur,

Bedankt voor het geven van deze 4-sterren review. We betreuren het dat het zo gelopen is en laten het je weten zodra de kussens bij ons zijn binnengekomen. Fijn te horen dat de bank zo goed bevalt!

Prima service

We zijn goed geholpen in de winkel en ook de bezorging was erg soepel. Bank is zoals verwacht.

2024幎7月12日

Beste Roel,

Bedankt voor je 5-sterren review! We wensen je veel plezier met je bank.

Prettig geholpen

Prettig geholpen. Enorm fijne bank.
Kortom zeker aanrader

2024幎7月12日

Hi Hugo,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de bank en met de door ons geleverde service! Hopelijk kan je nog heel lang genieten van deze mooie bank.

Super toffe bank gekocht

Super toffe bank gekocht. Heel blij mee. En ongedwongen hulp bij de aankoop. Fijne ontspannen sfeer ik super blij.

Hi Debbie,

Fijn te horen dat je zo blij bent met je X4 bank en dat de service van mijn collega's in de showroom je zo goed bevallen is. We wensen je veel plezier met je mooie bank.

5぀星のうち3の評䟡

Bank bevalt tot nu toe, maar communicatie tussen klant en bedrijf heeft zeker wat aandacht nodig!!

Qua ontvangst en ondersteuning in de winkel heb ik alles als goed ervaren, er waren antwoorden op de vragen en er werd ook advies gegeven waar nodig, enkel het vervolg traject vond ik beneden niveau! Is kreeg ik meerdere weken na betaling te hebben gedaan pas de melding dat de bank werd besteld!
Het maken van de afspraak voor levering heeft wat moeite gekost, dit kan enkel telefonisch tijdens de werktijden. Ik zat zelf voor werk in het buitenland en heb dit toen per mail contact geprobeerd, enkel was dit niet mogelijk volgens hun!
Ik heb toen de melding gedaan dat wegens de drukte qua werk en het tijdsverschil ik pas vanaf een bepaalde datum contact kon opnemen! Enkel een week later kreeg ik alweer een e-mail dat ik contact moest opnemen aangezien de bank al klaar stond..
Tevens waren de afspraken die we hadden gemaakt niet correct genoteerd!
Bij de gesprekken die waren geweest in de winkel was mij verteld dat het geen probleem zou moeten zijn om de bank naar de juiste verdieping te krijgen, kijkende naar het jaar wanneer het huis gebouwd is, enkel bleek dit uiteindelijk bij de levering niet te kloppen.
Het enige wat ik te horen kreeg van de winkel zelf was: regel maar een verhuislift of stuur het maar retour (dit allen op eigen kosten), het telefoon gesprek was naar mijn mening ook niet klant gericht, want dit was mijn eigen probleem en niet meer die van hun, oftewel naar advies moet je niet luisteren want dat kan dus ook gewoon een leugentje voor hun eigen bestwil zijn...
Ook vond ik het wel heel bijzonder dat ik de dag na levering al werd gebeld met de vraag hoe de bank beviel qua zitting hiervan.. op hun advies moet je de bank inspraaien met een beschermingslaag welke meerdere uren moet intrekken/drogen voordat je er op kan zitten. Oftewel daadwerkelijk gebruik van deze bank was nog niet eens mogelijk geweest...

Ondertussen zit de bank wel goed, maar qua contact tussen klant en bedrijf valt het me wel heel erg tegen!!

Beste Shawn,

Er is hier duidelijk sprake van miscommunicatie en we betreuren het dan ook zeer dat je het zo negatief ervaren hebt. Fijn in ieder geval om te horen dat de bank goed bevalt, veel plezier ermee.

Top bank!!!!

Hi Marit,

Kort maar krachtig je review! Heel veel dank hiervoor en geniet van je bank.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie. Snel en netjes neergezet. Afval meegenomen.

Beste Simon,

Heel erg bedankt voor je 5-sterren review. Fijn te horen dat alles zo goed verlopen is. Veel plezier ermee!

Een dikke 10!

Mooie loods! De stoffen zijn in grote lappen aanwezig waardoor je ze in het geheel over de bank kunt leggen, dit geeft je een goed idee over de stoffen. Personeel luistert goed naar je wensen en geeft passend advies. We hebben dezelfde dag nog gekozen voor een bank en de levering verliep qua duur zoals verwacht. Ook complimenten voor de levering! 2 enthousiaste mannen die full service verleenden.

Hi Jeanine,

Wat een fijne, enthousiaste review! En behalve de 5 sterren ook nog een dikke 10! Daar worden wij heel blij van :)
Heel erg bedankt en veel plezier met je bank.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。