äŒæ¥ãåçããŸãã
Ervaring kan ik nog niet over spreken, maar vind het tot nu toe ,een goede formule. En de toekomst moet het uitwijzen, dat 2 mensen elkaar vinden, en 50dating staat daar als derde bij om het zo goed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Als je eerst moet betalen om leden te zien en info te kunnen lezen is dit OPLICHTING De eerste fotoindruk is toch bepalend als je iemand tof vind om verder te leren kennen blijkbaar hebben jullie da... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 55ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Invulling van profiel kan beter bv bij muziek of concerten, watvoor muziek of concerten
Ik heb niemand gevonden, en de leeftijd klopt niet altijd, en afstand ook niet.
Als niet betalend lid kan je 2x niks
op zich geen probleem, ik heb mijn match gevonden. het spijtige is dat je moet betalen om zelf maar te zien wie je bezocht heeft. nu weet ik en besef ik dat er geld moet verdient om de site levende te houden maar toch vind ik het te duur om premium te worden
Veel personen maar bijna niets in de buurt waar ik woon.
Als je zegt ik wil whatsappen dan gaan er allerhande alarmen af en denkt de andere kant die moet ik niet hebben,
Om dat ik heel vaak leeftijd genoten krijg die interresse in mij hebben maar de juiste er nog niet gevonden Harm

50dating ããã®åç
En de toekomst moet het uitwijzen, dat 2 mensen elkaar vinden, en 50dating staat daar als derde bij om het zo goed mogelijk te begeleiden.

50dating ããã®åç
Toen ik premiumlid werd, en mijn profiel wou verifiëren, kon in ineens geen berichten meer versturen of beantwoorden. Dit duurt nu al bijna 2 dagen. Dit is de omgekeerde wereld en getuigd van weinig respect voor je abonnees.

50dating ããã®åç
Ik kan niet alle dagen kijken op deze app
En ik kreeg van iemand een zeer onbeschoft berichtje wat mij ten zeerste heel boos heeft gemaakt.
Eerst was ik nog beleeft en heb hem aan jullie gemeld waardoor ik nog één kreeg van hem waardoor ik mij ook niemeer kon inhouden heb deze persoon geblokt en nog eens gemeld . Doe hier aub iets aan als hij dit bij alle vrouwen hier doet is dit niet goed voor jullie Dating App
Mvg

50dating ããã®åç
Zeer positief, serieuze site, mooie eerlijke mensen ontmoet!

50dating ããã®åç
Krijg meestal compleet niet passende matches, qua afstand en qua interesses.

50dating ããã®åç
Ik Ontmoette wel dames maar website is te warrig en onoverzichtelijk
Weinig Matches en soms te ver weg , er wordt te weinig rekening gehouden met de activiteiten van de ander omdat je niets moet ingeven waar de andere interesse voor heeft
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã