Rigtig god kvalitet og meget stort udvalg i bÃ¥de diamant paint og mal med prikker. Altid hurtig og personlig betjening via mail, hvis der er spÞrgsmÃ¥l. Der er video med gode rÃ¥d og vejledning ti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Startede faktisk med at vÊre glad for dem men har bestemt Êndret mening. FÞrst kÞbte jeg en diamond painting med eget billede som kom lidt senere end de havde sagt. Derefter Ã¥bner jeg den og ser at de... ãã£ãšèŠã
Altid tydelige Diamond Paint billeder. Hurtig levering og er det egne billeder tager det lidt lÊngere med levering, men dette er der informeret om ved bestilling/pÃ¥ siden. Altid klar med ekstra se... ãã£ãšèŠã
Virkelig god kvalitet. Der er slet ingen lufthuller i lÊrredet, og kvaliteten i billedet er virkelig godt. Jeg bestilte for fÞrste gang et personligt foto, og var lidt nervÞs for, hvordan det vill... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi bestrÊber os pÃ¥ at have det stÞrste udvalg af bÃ¥de billeder og tilbehÞr i Danmark â med en stor vidensbank, sÃ¥ du altid kan fÃ¥ svar pÃ¥ dine spÞrgsmÃ¥l.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det er alletiders sted at handle
Et fantastisk sted at handle er man i tvivl med noget kan man altid få svar.
Hurtig levering og varerne er altid i orden.
Et stort udvalg og så kommer det direkte fra et dansk firma handler kun der
Hurtig levering top dollerð
Helt i top jeg fik en opbevaring kasseâŠ
Helt i top jeg fik en opbevaring kasse hjem som desvÊrre blevt skadet men fik sendt en mail og wutip sÃ¥ var der en ny yderkasse pÃ¥ vej til mig ð€©
Det var dejligt at handlen gik hurtigtâŠ
Det var dejligt at handlen gik hurtigt ,skulle vente mange dage fÞr jeg modtog pakken
Super god service
Super god service, hurtig levering og super nemt at samle ðð»ð
Jeg er meget begejstret over onlineâŠ
Jeg er meget begejstret over online shoppen
det et nemt at finde rundt og det er ligetil at
bestille eller bare kigge.
SkÞn hobby
Produkterne er helt i top, og hurtig levering. Kan helt klart anbefale at handle her
Super hurtig levering og godt pakket ind
Billede efter eget motiv
Billede efter eget motiv. Da farverne pÃ¥ ansigterne ikke var helt som Þnsket, kontaktede jeg 5diamondpaint, som godt kunne se det ikke var ok. SÃ¥ der bliver lavet et nyt billede. SÃ¥ super godt ð
Enkelt og meget tilfredsstillende oplevelse
Det var lige som vi havde bestilt så en meget tilfredsstillende oplevelse
Nem at bestille hurtig levering
Jeg skulle for fÞrste gang bestille efter egne billeder. Blev hurtig kontaktet om stÞrrelsen, for at det ene med skrift skulle vÊre et nr. stÞrre for at blive pÊnt.
Super service da der på det andet billede var et lille logo i hjÞrnet, som jeg ikke kunne få fjernet, der var de behjÊlpelig med at få det fjernet.
Nu har jeg modtaget billederne og de ser flotte ud. Jeg glÊder mig til at komme igang med dem.
Levede mere end op til mineâŠ
Levede mere end op til mine forventninger
Har lavet 4 billeder af bÞrnebÞrn
Har lavet 4 billeder af bÞrnebÞrn, super flotte ðð
syndes det er et fin lavet ok sevisâŠ
syndes det er et fin lavet ok sevis kan ik sige andet til det
Jeg er meget positivt over hjemmesiden
Jeg er meget positivt over hjemmesiden, mine ting kommer lyn hurtigt, og det er nemt at kontakte jer, og jeg er glad for vidensbanken. Jeg glÊder mig til at modtage mit diamond painting af mit eget billede.
Firmaet holder ikke hvad de lover......
En stjerne fordi jeg fik de runde diamond, men alle var runde selvom jeg havde bestilt 4 forskellige firkantede diamond.
Skrev til dem, fik at vide det var en fejl og de skulle nok sende de firkantede.
Her sidder jeg så to måneder efter og har stadigvÊk ikke modtaget dem.
Jeg har vÊret i kontakt med dem over mail, de lover hvergang det er en fejl og de skal nok komme.
Jeg har vÊret så tålmodig og troet på dem, men nu det slut, jeg handler aldrig hos dem igen

5ddiamondpaint ããã®åç
Fra jeg bestilte og til jeg fik en mailâŠ
Fra jeg bestilte og til jeg fik en mail om at varen var klar til afhentning 2 dage,
Det kalder jeg service
Jeg giver 4 stjerner til dette firma ðâŠ
Jeg giver 4 stjerner til dette firma ð ððð
Der gÃ¥r blot nogle fÃ¥ dage, fra man bestiller til man modtager varerne. Og indtil videre har jeg fÃ¥et de varer, jeg har bedt om ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã