73 Strandgade Vinbar & Butik レビュー

4. タパス バー
  5. ワイン専門店
  6. ワインの卸売・輸入業者

当該企業による記述

73 Strandgade Vinbar & Butik ligger i Helsingørs hyggelige Havnekvarter. Vi startede som webshop tilbage i 2019. I 2022 åbnede vi vores første vinbar & butik i London, 56 West Smithfield, og i sommeren 2023 åbnede vi Origin City, en “nose to tail” restaurant, der serverer kun det bedste, økologiske kød fra vores helt egen gård i Argyll, Skotland. Hele vores brand og koncept, som har fokus på bl.a. bæredygtighed, blev grundlagt af en familie af vinproducenter med en passion for at skabe håndlavede vine, der respekterer den terroir, hvor de bliver dyrket. Vores familievingård, Château de La Cômbe, er en lille boutique-vingård i Provence, med speciale i økologiske, lavinterventionsvine. Efter så stor succes i London, valgte vi at åbne 73SG - vores hyggelig vinbar og butik her i Helsingørs smukke Havnekvarter. Vi er vores egen importør, som er med til at sikre at du kan nyde kvalitetsvine til fair priser. Vores vinmenu er lille men raffineret, hvor alle vinene er valgt specefikt for deres unikke karakter og smagsprofil, fra vingårde der deler vores etos. Vi er hele tiden på jagt for at finde nye vine til at dele med dig her på 73SG. Uanset om du beslutter dig for at nyde et glas vin og lidt charcuterie i baren, købe fra vores butik eller deltage til en vinsmagning i vores eksklusive vinkælder, så håber vi at dit første besøg ikke vil være dit sidste!

優良

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Virkelig lækker tapas med rigtig god service

Endnu et dejlig besøg. Vi elsker deres tapasmenuer, og den var også meget lækker denne gang. Betjeningen var som altid hyggelig, serviceminded og informativt. Vi holder meget af dette sted og nyder at komme tilbage.

2026年7月16日

73 Strandgade Vinbar & Butik からの回答

1000 tak for jeres besøg Michael! Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen igen 😊🙏🍷🍾

Vi elsker det <3

Der findes steder, man besøger én gang, og så findes der steder, man vender tilbage til igen og igen. For os er 73 Strandgade Vinbar & Butik helt klart det sidste.

Min mand og jeg har spist her adskillige gange, og vi glæder os hver eneste gang. Det er blevet et af vores absolutte yndlingssteder, hvad enten det er en torsdag, fredag eller lørdag, hvor vi har lyst til et par hyggelige timer sammen.

Tapasretterne er ganske enkelt fantastiske. De skiller sig ud fra det, man normalt får serveret, og hver eneste ret er fyldt med smag, kvalitet og omtanke. Anretningerne er smukke, råvarerne er lækre, og det hele har et gourmetpræg, som gør oplevelsen til noget særligt. Samtidig er priserne faktisk overraskende rimelige. Man får efter vores mening langt mere, end prisen lægger op til.

Vinudvalget er skønt, og vi har allerede fundet vores favorit-hvidvin. Stemningen er afslappet, hyggelig og utrolig rar. Vi spørger ofte, om vi må sidde ved vores yndlingsplads, og bare dét siger lidt om, hvor meget vi holder af at komme her.

Noget af det, der virkelig gør forskellen, er personalet. De er varme, opmærksomme og utroligt servicemindede. Når man har været der nogle gange, bliver man mødt med et smil, og man kan mærke, at de genkender én. Det skaber en følelse af at være oprigtigt velkommen.

Jeg lever med flere fødevareallergier, og hver eneste gang bliver det håndteret med stor respekt og omhu. Retter bliver tilpasset uden problemer, og hvis personalet er i tvivl om noget, undersøger de det med det samme. Den tryghed og professionalisme betyder utrolig meget og er et kæmpe plus.

Vi har også haft venner med, som har været lige så begejstrede som os, og det bekræfter bare, at kvaliteten er høj hele vejen rundt.

73 Strandgade Vinbar & Butik er et sted, hvor maden, vinen, stemningen og menneskene går op i en højere enhed. Vi kommer igen og igen – og vi giver vores allervarmeste anbefalinger til alle, der holder af god mad, god vin og en service, der er noget helt særligt.

2026年7月2日
5つ星のうち3の評価

Fødselsdag udflugt til strandgade 73

Fødselsdag udflugt til strandgade 73
Vi besøgte Strandgade 73 i forbindelse med min mands fødselsdag. Maden var god, og betjeningen var perfekt, men drikker man ikke alkohol, er udvalget meget begrænset, der var kun en øl på dåse, ingen vin… cocktails var dog gode men manglede en speciel øl, eller vin til maden. Lidt skuffende at man på en vinbar, ikke har noget godt alkoholfrit til dem som ønsker det, er lidt flad fornemmelse at sidde med en sodavand.

2026年6月2日

Sublim oplevelse

Kom med veninde i regnvejr. Fantastisk modtagelse og vi skulle bare have et glas vin. For at få varmen og opleve det mest fantastiske sted i Helsingør . Vi har fundet et nyt stamsted

Mange af de andre spise/drikkesteder kunne lære noget her. Tusinde tak🥰🥰🥰🥰🥰

2026年5月11日
5つ星のうち5の評価

Mad og servering i verdensklasse

Vi var tre kollegaer, som fik drinks, vin og tapasmenu og sad i kælderen d 20/2-26
Maden var super super lækkert og nytænkende. Gode vine og gode drinks - især Lemon Pie.
En virkelig professionel betjening, især den blonde medarbejder, som gav kompetent og fyldestgørende information om vine og drinks.
Hun var samtidig meget nærværende og imødekommende.
Vi ses helt klart igen! 🙏❤️

2026年2月20日

Hej Kary
Mange tak for jeres besøg - og dejligt at I fik en god oplevelse hele vejen rundt. Vi vil glæde os til at byde jer velkommen igen!
😊🍷🍾

Fantastisk betjening

Vi var tre kollegaer, som fik drinks, vin og tapasmenu. Mad og drikke var super, men det allerbedste var den unge mand, der serverede for os. Han havde lynhurtigt forstået vores humor og sørgede for, at vi havde en skøn oplevelse. Tak for det

2025年9月5日

🙏🍷🍾

Fantastisk aften

Fantastisk aften. Super betjening. Lækker lækker mad og dejlige vine. Vi kommer helt sikkert igen.

2024年10月18日

73 Strandgade Vinbar & Butik からの回答

Hej Le Fischer. Mange tak for din søde anmeldelse! Vi er glade for at I fik en god oplevelese, og ser frem til at kunne byde jer velkommen igen snart 😊🍷🍾
Team 73SG

5つ星のうち5の評価

Min veninde og jeg fejrede vores…

Min veninde og jeg fejrede vores fødselsdag den 30.7 24🇩🇰
Virkelig sød og venlig betjening. Og gode råd til vine.- og til rimelige priser.
Vi nød vores aften i fulde drag og kommer helt sikkert tilbage 🤩
Kærlig hilsen
Dorthe

2024年7月30日

73 Strandgade Vinbar & Butik からの回答

Hej Dorthe. 1000 tak for jeres besøg! Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen igen snart 😊🍷🍾

5つ星のうち5の評価

Det var en udsøgt fornøjelse at spise…

Det var en udsøgt fornøjelse at spise frokost her.
Lækre specialiteter, og et stort og godt glas vin.
De varmeste anbefalinger herfra!

2024年7月2日

73 Strandgade Vinbar & Butik からの回答

Hej Birgit. Tak for dit besøg! Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen igen en anden gang 😊🍷

Solen skinnede

Solen skinnede - og det blev den ved med👍♥️Herlig oplevelse torsdag d. 27.6. Spændende og overraskende dåsemad! og antipasti - dertil lækker vin. What’s not to like♥️. Vi kommer helt sikkert igen……

2024年6月27日

Hej Yvonne. Mange tak for de fine ord! Vi håber du vil besøge os igen snart 😊🍷

5つ星のうち2の評価

Vinbaren levede ikke op til vores…

Vinbaren levede ikke op til vores forventninger ift viden om vin og helhedsoplevelse. Vi kommer lørdag aften og baren betjenes af tre unge venlige piger. Opmærksomme på gæsterne, men ved ikke særlig meget om vin. Det værste var at de stod og åbentlyst drak vin foran gæsterne i baren! Hvis man vil drive seriøs forretning og leve op til at være en autentisk vinbar, så undrer det at ejerne ikke selv står der lørdag aften, som gerne skulle være ugens højdepunkt. Desværre lidt for provinsielt efter vores smag.

2024年6月8日

Kære Henriette
Mange tak for din anmeldelse her på TP. Jeg er meget ked af at høre om jeres oplevelse. Desværre kan jeg ikke altid være til stede/bag baren, og vinens verden er stor, og er noget vi løbende træner vores team til at få bedre forståelse for. Det sagt, så er det absolut ikke ok, hvis vores team står og drikker mens de er på arbejde - og det skal jeg nok få rettet op på.
Trods jeres skuffende besøg, håber jeg at I vil give os en chance til, så vi kan vise at vi tager feedback alvorligt, og arbejder på at forbedre os.
Dbh
Mikol

5つ星のうち5の評価

Vi var 4 personer der besøgte vinbaren…

Vi var 4 personer der besøgte vinbaren i Helsingør. Der var fantastisk sød og hjælpsom betjening. Og både vine og mad var helt fantastisk. Tak til alle i 73 👍😜
Det er ikke sidste gang vi kommer her.

2024年5月1日

73 Strandgade Vinbar & Butik からの回答

Hej Martin. Mange tak for de søde ord. Vi er glade for at I fik en god oplevelse, og vi ser frem til at kunne byde jer velkommen igen en anden gang 😊🍷

God stemning - god vin!

Dejlig, ny vinbar i Helsingør med fantastisk stemning og dejlige vine. Smukt, smagfuldt og hyggeligt indrettet - og ikke mindst de sødeste mennesker bag baren.
Vi var et selskab på 10 personer, som fik lov til at indvie kælderen med vinsmagning og lækre snack omkring det gigantiske rundbord. Hold dit næste arrangement med venner/veninder/kolleger dernede - kan klart anbefales.

2024年3月16日

73 Strandgade Vinbar & Butik からの回答

1000 tak Kasper! Det var super hyggeligt at have jer på besøg i vores vinkælder 🍷🍾😊

5つ星のうち4の評価

Fin og hyggelig vinsmagning fra familievingården

Vi var tre gutter, der en tætpakket fredag eftermiddag først fik to glas forskellige og lækre smagfulde roséer efterfulgt af 4 glas á 7,5 cl. "73SG Flights" smagninger med to røde + to hvide, alle fra familievingården Château de La Cômbe. Ejeren Micole (ja, med et M) serverede og fortalte lidt om vinene, hvor glassene stod på en lille fin seddel med navne og druer.

Vi besluttede os derefter for 'Sasha' (2017) på de spændende Voignier og Rolle druer med en crisp mineralitet og behagelig syre.

Købte også en skål gode saltmandler og smagfulde små sorte oliven i olie. Stedet serverer i øvrigt også oste / charcuterie og en del andre lækre sager og dip m.v., som så ret populære ud ved andre borde.

Stedet har en øvre og en nedre del, hvor baren også er + et hyggeligt rundbords-kælderrum, der kan lejes separat. Handicap-venligt med smart folde-trappe-elevator. Flotte toiletter.

5 stjerner hvis vi havde fået det bestilte bord (husk det i øvrigt) og lidt mindre forvirring i f.t. hvordan man bestiller.

Søde og venlige personaler skaber en god atmosfære og læg i øvrigt mærke til både borde og stole, som er lavet hhv. af genbrugs-vinflasker og kaffe!

Næste gang bliver det med mad også, det så godt ud :-)

2024年3月15日
5つ星のうち5の評価

Helt igennem en fantastisk oplevelse!

Helt igennem en fantastisk oplevelse!
Lækre lokaler, sødt personale og skøn mad til en overkommelig pris. Vi fik en lækker panini med ost og skinke med det lækreste tilbehør i form af hjemmelavet pesto og syltede rødløg til 85 kr!!! Og muslinger med hjemmelavet dijonaise, der smagte vidunderligt også til 85 kr 😊
Helt klart et besøg værd og vi kommer helt sikkert igen 👍🏼😊😊

2024年3月11日

Totalt gennemført sted

Totalt gennemført sted. Der er kælet for hver eneste lille detalje og så har de en fantastisk betjening 🙌🏻
Glæder mig allerede til næste gang, hvor bilen bliver hjemme og vi også skal smage deres mad…. For det så også VIRKELIG lækkert ud 😋

2024年3月9日

Trustpilot エクスペリエンス