Vi elsker det <3
Der findes steder, man besøger én gang, og så findes der steder, man vender tilbage til igen og igen. For os er 73 Strandgade Vinbar & Butik helt klart det sidste.
Min mand og jeg har spist her adskillige gange, og vi glæder os hver eneste gang. Det er blevet et af vores absolutte yndlingssteder, hvad enten det er en torsdag, fredag eller lørdag, hvor vi har lyst til et par hyggelige timer sammen.
Tapasretterne er ganske enkelt fantastiske. De skiller sig ud fra det, man normalt får serveret, og hver eneste ret er fyldt med smag, kvalitet og omtanke. Anretningerne er smukke, råvarerne er lækre, og det hele har et gourmetpræg, som gør oplevelsen til noget særligt. Samtidig er priserne faktisk overraskende rimelige. Man får efter vores mening langt mere, end prisen lægger op til.
Vinudvalget er skønt, og vi har allerede fundet vores favorit-hvidvin. Stemningen er afslappet, hyggelig og utrolig rar. Vi spørger ofte, om vi må sidde ved vores yndlingsplads, og bare dét siger lidt om, hvor meget vi holder af at komme her.
Noget af det, der virkelig gør forskellen, er personalet. De er varme, opmærksomme og utroligt servicemindede. Når man har været der nogle gange, bliver man mødt med et smil, og man kan mærke, at de genkender én. Det skaber en følelse af at være oprigtigt velkommen.
Jeg lever med flere fødevareallergier, og hver eneste gang bliver det håndteret med stor respekt og omhu. Retter bliver tilpasset uden problemer, og hvis personalet er i tvivl om noget, undersøger de det med det samme. Den tryghed og professionalisme betyder utrolig meget og er et kæmpe plus.
Vi har også haft venner med, som har været lige så begejstrede som os, og det bekræfter bare, at kvaliteten er høj hele vejen rundt.
73 Strandgade Vinbar & Butik er et sted, hvor maden, vinen, stemningen og menneskene går op i en højere enhed. Vi kommer igen og igen – og vi giver vores allervarmeste anbefalinger til alle, der holder af god mad, god vin og en service, der er noget helt særligt.